Oldalak: 1 ... 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 [226] 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 ... 545   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Tepsifüles magazin  (Megtekintve 646807 alkalommal)
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #3375 Dátum: 2009. Március 03. - 10:10:35 »

Mára ezeket szedtem össze:

Agyagban sült fácán,
Babgulyás vadász-módra,
Rozmaringos, cipóban sült csülök.

(Vidék íze)
« Utoljára szerkesztve: 2009. Március 03. - 10:29:19 írta St.Girgesz » Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
P.Zoli
Vendég
« Új üzenet #3376 Dátum: 2009. Március 03. - 10:12:03 »

Babgulyás vadász-módra Igen
Naplózva
Voldi
Adminisztrátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 9527


Piros betűs nagyokos...


« Új üzenet #3377 Dátum: 2009. Március 03. - 10:24:22 »

Babgulyás vadász-módra,
Naplózva

-Voldi, ritka rusnya vagy alsógatyában...
-Levegyem?

-"Ha mindenki úgy tesz, ahogy tenni köll, akkor minden úgy lösz, ahogy lenni köll!"
Horrido
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 7947


Generalbakter


« Új üzenet #3378 Dátum: 2009. Március 03. - 10:27:58 »

Babgulyás vadászosan Ördög
Naplózva


A jó vasutasnak még a hetedik szomszédja is hülye...
Sabbati
Igazhitű Effendi és Birodalmi Tasliosztogató
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 4799



« Új üzenet #3379 Dátum: 2009. Március 03. - 10:29:20 »

Ez az agyagos madár ugyanaz, mint a kínai koldus-csirke?
Naplózva

"Ihre besondere Stärke ist die Praxis."
Voldi
Adminisztrátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 9527


Piros betűs nagyokos...


« Új üzenet #3380 Dátum: 2009. Március 03. - 10:32:05 »

Ez az agyagos madár ugyanaz, mint a kínai koldus-csirke?

Dehogy! Az sárga, mankóval jár és bögrében aprót csörget.
Naplózva

-Voldi, ritka rusnya vagy alsógatyában...
-Levegyem?

-"Ha mindenki úgy tesz, ahogy tenni köll, akkor minden úgy lösz, ahogy lenni köll!"
Viktor
Vendég
« Új üzenet #3381 Dátum: 2009. Március 03. - 10:36:31 »

Készül a jó vadászgulyás,
nem kell bele a fürjtojás!
Naplózva
Tomek
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 1497



« Új üzenet #3382 Dátum: 2009. Március 03. - 10:59:48 »

Gulasch bitte.
Naplózva

"... nem is a lövés a vadászat. A puska elsütése csak kicsengése, emberállati kiélése a vadászatnak.
Mert a vadászat - áhítat." (Gr. Sz.Zs.)
Sabbati
Igazhitű Effendi és Birodalmi Tasliosztogató
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 4799



« Új üzenet #3383 Dátum: 2009. Március 03. - 11:06:43 »

Készül a jó vadászgulyás,
nem kell bele a fürjtojás!


Nagyon ne csodálkozzál, ha az ajtód előtt azt mondja valaki, hogy Allah akbár, BUMMM...
Naplózva

"Ihre besondere Stärke ist die Praxis."
Viktor
Vendég
« Új üzenet #3384 Dátum: 2009. Március 03. - 11:20:57 »


Nagyon ne csodálkozzál, ha az ajtód előtt azt mondja valaki, hogy Allah akbár, BUMMM...

Felrobbantod Magad? Várj, akkor írok még egyet... Nyihi
Naplózva
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #3385 Dátum: 2009. Március 03. - 11:22:37 »

Ez az agyagos madár ugyanaz, mint a kínai koldus-csirke?

Nem, ezt nem szomjaztatják agyagba burkolva a kemencében, aztán itatnak vele fűszeres vizet, hogy jobb legyen az íze... vagy ez nem az a kaja?
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #3386 Dátum: 2009. Március 03. - 11:48:58 »

Babgulyás lesz, ahogy mi szeretjük Bion
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #3387 Dátum: 2009. Március 05. - 07:50:46 »

Mai hármas:

Gazdag dagadó,
Vaddisznógerinc kakukkfüves pácban,
Mangalica szűzérmék kék és füstölt sajttal csőben sütve.

 Nyálcsorog Nyálcsorog Nyálcsorog
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Sam6
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 1732



WWW
« Új üzenet #3388 Dátum: 2009. Március 05. - 07:53:54 »

Mangalica szűzérmék kék és füstölt sajttal csőben sütve.
Naplózva

"A vadászat számomra egy életre szóló ösztönös elhivatottság"
P.Zoli
Vendég
« Új üzenet #3389 Dátum: 2009. Március 05. - 08:00:31 »

Vaddisznógerinc kakukkfüves pácban Igen
Naplózva
Oldalak: 1 ... 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 [226] 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 ... 545   Fel
  Nyomtatás  
 
Ugrás: