Oldalak: 1 ... 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 [525] 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Tepsifüles magazin  (Megtekintve 646809 alkalommal)
Erdojaro (Molnár Attila)
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 14842



« Új üzenet #7860 Dátum: 2020. December 09. - 23:36:28 »

Hogy ez nekem nem jutott eszembe. Hármat párhuzamosan kötök, remélem az nem gond hogy az egyik Pataki?
A tésztához meg van lisztem, 120 kg a tavaszi COVID mizériából
Mellesleg megkérdezném, búza finomlisztre van-e pálinka receptetek?
 Piál

Ugyan úgy kell az arányokat alkalmazni, mint a kolibri kolbásznál!  100 kg gyümölcshöz 1 evőkanál finom liszt.  Grízes lisztből mehet 1,3 kanál is!  Mosolyog
Naplózva

A Vadászat olyan mint a NŐ!  Minél több időt töltesz vele, annál jobban rájössz, hogy nem tudsz róla semmit!
Németh Lajos
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 9994



« Új üzenet #7861 Dátum: 2020. December 10. - 05:21:59 »

Ez lesz minden újhullámos főzőeszköz sorsa! Előbb-utóbb alkoholt készítenek vele.
Kukta, pálinkafőző, lekvárfőző meg szuvidáló a sörfőzésbe megy át.

Kiskatona hazamegy eltávra. Az anyja kérdi:
- Levágtam a magkakast, mit főzzek belőle?
- Pálinkát, anyám, pálinkát!
Naplózva

Vagy láng csap az ódon, vad vármegye-házra,
Vagy itt ül a lelkünk tovább leigázva.  /Ady/
banshee
kutyapecér :-)
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 216


WWW
« Új üzenet #7862 Dátum: 2020. December 10. - 10:02:31 »



Szuper! Veszem 20e-ért egy kütyüt, veszem hozzá alkatrészt még pár ezerért, kókányolok pár órát, aztán ugyanott vagyok, minths vettem volna egy 20e Ft-os souse vide rudat.  Röhög

A sous vide rúdon mennyit kell berhelni hogy sört tudj vele főzni és az mennyibe kerülne?

Naplózva

A kutya jobb ,mint egy feleség, kevesebbet eszik, kevesebbet iszik, nem beszél vissza és már bundája is van.
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #7863 Dátum: 2020. December 10. - 15:44:27 »

Az eredeti kérdés az volt, hogy mi alkalmas szuvidálásra, nem pedig a sörfőzésre  Figyelmes olvasás
De amúgy tök mindegy mit használsz, csak stabilan és jól működjön Wave
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #7864 Dátum: 2020. December 10. - 15:45:34 »

Mai ebédünk: tarkaborsos fácánmell négysajt-mártással:



Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Harka Csaba
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 1316



« Új üzenet #7865 Dátum: 2020. December 10. - 17:14:44 »

Mai ebédünk: tarkaborsos fácánmell négysajt-mártással

Jól néz ki! Igen
 Ezt még nem póbáltam. Omlós, szatos lett? Mert alapból olyan száraz mint a puskapor. Nálunk a levesből a fácánhús pástátomként szokta végezni, mert száraz nagyon. Így új értelmet nyerhet a melle. Igen
Naplózva

Jó szelet!
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #7866 Dátum: 2020. December 10. - 17:32:37 »

Jól néz ki! Igen
 Ezt még nem póbáltam. Omlós, szatos lett? Mert alapból olyan száraz mint a puskapor. Nálunk a levesből a fácánhús pástátomként szokta végezni, mert száraz nagyon. Így új értelmet nyerhet a melle. Igen
Tökéletes. Szaftos,omlós, ízletes!

(6óra 61C fokon, aztán oldalanként 1,5 perc pirítás serpenyőben.)
Hétvégén a combokat sütöm meg, amik ugyanazt a kezelést kaptàk.
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #7867 Dátum: 2020. December 11. - 19:45:48 »

Nem csak szuvidált vadból áll ám az életünk... Néha van egy kis házi szalámi(saját nevelésből, saját recepttel, saját füstöléssel), házi kenyérrel (az asszony keze munkáját dícséri):
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Boar
Adminisztrátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 16601



« Új üzenet #7868 Dátum: 2020. December 12. - 15:38:04 »

Sehol egy szuvidált mákos tészta recept? Már napok óta?
Uraim, mi ez a slendriánság?
Naplózva

Lassan lépked a fűben
a vak zenészek kara.
Mondjátok emberek,
ez már Európa?
Jager74
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 1686


« Új üzenet #7869 Dátum: 2020. December 12. - 16:36:53 »

Sehol egy szuvidált mákos tészta recept? Már napok óta?
Uraim, mi ez a slendriánság?
Naplózva
Harka Csaba
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 1316



« Új üzenet #7870 Dátum: 2020. December 12. - 17:23:13 »

Az egyik wagyu steak serpenyőben sütve. Hát ez így is bombajó. Ez nem volt szuvidálva.




Naplózva

Jó szelet!
nagysas
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 4147


TSP


« Új üzenet #7871 Dátum: 2020. December 13. - 07:31:10 »

Az egyik wagyu steak serpenyőben sütve. Hát ez így is bombajó. Ez nem volt szuvidálva.



 Igen Piál
Naplózva

Ó Sunny... a tyúkok előtt mindig legyen víz!!
在我赤裸的身上牺牲一只山羊
banshee
kutyapecér :-)
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 216


WWW
« Új üzenet #7872 Dátum: 2020. December 14. - 07:59:01 »

Az eredeti kérdés az volt, hogy mi alkalmas szuvidálásra, nem pedig a sörfőzésre  Figyelmes olvasás
De amúgy tök mindegy mit használsz, csak stabilan és jól működjön Wave

Valóban, csak a lekvárfőzőnek azt az előnyét domborítottam ki, hogy sörfőzésre is alkalmas, egy kis mókolással.

Szuvidálni, lekvárt főzni, dunsztolni, stb mókolás nélkül is persze, de ha megcsinálod a sörfőzéshez szükséges mókolást, tudsz vele szuvidálni, sört főzni, az asszony meg lekvárt főzni meg dunsztolni. Mondhatni multifunkciós...
Naplózva

A kutya jobb ,mint egy feleség, kevesebbet eszik, kevesebbet iszik, nem beszél vissza és már bundája is van.
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #7873 Dátum: 2020. December 17. - 19:38:16 »

Hogyan csempésszük vissza a nyarat a télbe? Egy kis gévagombás, pikáns rántotta:


Hogy ne csak mindig szuvidált husikat lássatok Bion
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Sakac
Globális moderátor
Vadász
*
Elérhető Elérhető

Hozzászólások: 9919



« Új üzenet #7874 Dátum: 2020. December 18. - 14:49:56 »

A Lidl-ben 20.000,- ft a saját márkás  szuvid rúd is. Próbálta valaki ?

Aldiban is lesz 20.-tól

A fólia olcsóbb lesz mint a Lidlben
Naplózva

"Mindenkinek két élete van. De a második csak akkor kezdődik el, ha valaki rájön, hogy csak egy van"
Oldalak: 1 ... 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 [525] 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545   Fel
  Nyomtatás  
 
Ugrás: