Oldalak: 1 ... 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 [184] 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 ... 545   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Tepsifüles magazin  (Megtekintve 646766 alkalommal)
Sakac
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 9919



« Új üzenet #2745 Dátum: 2008. December 24. - 19:49:55 »

Az se rossz Nevet
Naplózva

"Mindenkinek két élete van. De a második csak akkor kezdődik el, ha valaki rájön, hogy csak egy van"
Voldi
Adminisztrátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 9527


Piros betűs nagyokos...


« Új üzenet #2746 Dátum: 2008. December 24. - 20:04:59 »

Már kész Nevet
Sima tyúkleves,resztelt máj krumpli nincs fotozva Nevet mindenhol káposta,sült hús,sütemény hegyek....moccani se bírok.
Gondolom Voldinak kész élvezet ilyenkor  Nyihi

Mára és holnapra felfüggesztettet kapott a diéta  Bion
A mai pangasius, cajun füszerrel,citrommal sütve, pirított fenyőmagos rizszsel, salátával, némi roseval amúgy sem fért volna bele  Bion
Naplózva

-Voldi, ritka rusnya vagy alsógatyában...
-Levegyem?

-"Ha mindenki úgy tesz, ahogy tenni köll, akkor minden úgy lösz, ahogy lenni köll!"
Viktor
Vendég
« Új üzenet #2747 Dátum: 2008. December 24. - 20:08:57 »

amúgy sem fért volna bele  Bion


Mondja Kendnek 27.-én a nadrágja... :ALC
Naplózva
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #2748 Dátum: 2008. December 25. - 12:39:23 »

Hú... még áll a bál a konyhában. Vendégek jönnek nemsokára és még nincs kész a töltött fürj. Amint lesz egy kis időm, teszek fel képeket a karácsonyi készülődésről (halászlé, sült vadliba, sáfrányos-mandulás pisztráng, mustáros üregi nyúl, és a szokásos menü).
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Boar
Adminisztrátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 16600



« Új üzenet #2749 Dátum: 2008. December 25. - 13:01:04 »

Hú... még áll a bál a konyhában. Vendégek jönnek nemsokára és még nincs kész a töltött fürj. Amint lesz egy kis időm, teszek fel képeket a karácsonyi készülődésről (halászlé, sült vadliba, sáfrányos-mandulás pisztráng, mustáros üregi nyúl, és a szokásos menü).
Ezexerint fogtál pisztrángot...
Netán a részletekről a szaktopicban...
Naplózva

Lassan lépked a fűben
a vak zenészek kara.
Mondjátok emberek,
ez már Európa?
Viktor
Vendég
« Új üzenet #2750 Dátum: 2008. December 25. - 13:07:52 »

......... és a szokásos menü.........

Ha netán valakinek nem felelne meg a többi, miiiii?! HA netán éhen maradnának?!

:ALC
Naplózva
Sakac
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 9919



« Új üzenet #2751 Dátum: 2008. December 25. - 14:51:06 »

Mai menü egyrésze...

Szarvas vesepecsenye
Kacsasült
Aszaltszilvás pulykamell
Naplózva

"Mindenkinek két élete van. De a második csak akkor kezdődik el, ha valaki rájön, hogy csak egy van"
Sakac
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 9919



« Új üzenet #2752 Dátum: 2008. December 25. - 14:51:44 »

Csak sikerült felcserélnek az utolsó kettőt  Bion
Naplózva

"Mindenkinek két élete van. De a második csak akkor kezdődik el, ha valaki rájön, hogy csak egy van"
Lacus
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 3936



« Új üzenet #2753 Dátum: 2008. December 25. - 15:02:22 »

... és a szokásos menü.........Üdv Gergö Wave A többi az csak előétel gyozo
Naplózva

Üdv Lacus.

/ " Ifjaik majdnem mindennap vadászaton voltak; ezért aztán attól az időtől fogva mindmostanáig a magyarok jobb vadászok is, mint a többi nemzetek.  "  / Anonymus
Ma-98
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 358


« Új üzenet #2754 Dátum: 2008. December 25. - 16:35:48 »

Sajnos a vörösbor csak illusztráció mert még haza is kellett vezetnem, igaz teli hassal ez is nehéz volt, meg evés közben Voldira gondoltam a múltkori finom sült tökös ebédjére. Ördög Piál
Naplózva
Viktor
Vendég
« Új üzenet #2755 Dátum: 2008. December 25. - 16:44:41 »

meg evés közben Voldira gondoltam


Ezért álmodtál olyan rosszakat! :ALC
Naplózva
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #2756 Dátum: 2008. December 26. - 16:33:17 »

Nem tudom, hogy ez hogy lehet, de egy csomó képet nem találok a telefonban Rííí Azért egy pár akad mutatóba, de a lényeg lemaradt. Pedig készültem, hogy bemutatom a menüt a készítés elejétől a végéig. Ami megmaradt:

Halászléhez valók(csuka, kárász, törpeharcsa, sügér, keszegek, és egy kevés ponty is ment bele):


Készül a töltött fürj:


és a rozmaringos-sáfrányos-mandulás pisztráng is:


Sül a liba:


pálinkában párolt és sült vadlúd gyümölcságyon:

Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Sakac
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 9919



« Új üzenet #2757 Dátum: 2008. December 29. - 15:16:10 »

Naplózva

"Mindenkinek két élete van. De a második csak akkor kezdődik el, ha valaki rájön, hogy csak egy van"
Viktor
Vendég
« Új üzenet #2758 Dátum: 2008. December 29. - 15:19:08 »

Emmi?
Naplózva
Sakac
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 9919



« Új üzenet #2759 Dátum: 2008. December 29. - 15:25:11 »

Emmi?

Viktor paprikás krumpli füstölt kolbásszal,vargányával csak hogy könnyű legyen a karácsonyi megeröltető kaják után csipetke nélkül  Bion
Naplózva

"Mindenkinek két élete van. De a második csak akkor kezdődik el, ha valaki rájön, hogy csak egy van"
Oldalak: 1 ... 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 [184] 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 ... 545   Fel
  Nyomtatás  
 
Ugrás: