Oldalak: 1 ... 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 [180] 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 ... 545   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Tepsifüles magazin  (Megtekintve 646814 alkalommal)
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #2685 Dátum: 2008. December 12. - 14:27:46 »

Na,akkor kaja:

Bakonyi betyárleves húsos derelyével,
Húsos bőségtál,
Ropogós malacpecsenye.


Voldi-találsz köztük ismerős receptet?
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Kapszli
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 759



« Új üzenet #2686 Dátum: 2008. December 12. - 14:41:50 »

Húsos bőségtál gyozo
Naplózva

Üdv:Kapszli
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #2687 Dátum: 2008. December 12. - 15:21:37 »

Húsos bőségtál gyozo

Hát akkor ma ez lesz... vacsira.
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #2688 Dátum: 2008. December 15. - 08:40:46 »

A mai receptek:

Sáfrányos fácánleves daragaluskával,
Borjújava jóasszony-módra,
Csáky szarvasrostélyos.
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
P.Zoli
Vendég
« Új üzenet #2689 Dátum: 2008. December 15. - 08:55:15 »

Csáky szarvasrostélyos. Igen
Naplózva
Sabbati
Igazhitű Effendi és Birodalmi Tasliosztogató
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 4799



« Új üzenet #2690 Dátum: 2008. December 15. - 09:08:06 »

A Jóasszony-ragu nagyon finom, de írd már le a Csákyt, kíváncsi vagyok, hogy a te recepted milyen, mert én anno versenyt nyertem vele...
Naplózva

"Ihre besondere Stärke ist die Praxis."
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #2691 Dátum: 2008. December 15. - 09:15:10 »

A Jóasszony-ragu nagyon finom, de írd már le a Csákyt, kíváncsi vagyok, hogy a te recepted milyen, mert én anno versenyt nyertem vele...

Olyan lecsós-tojásos-gazdagon hagymázott rostélyos tekercsekről szól a recipe.
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Sabbati
Igazhitű Effendi és Birodalmi Tasliosztogató
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 4799



« Új üzenet #2692 Dátum: 2008. December 15. - 09:32:50 »

Olyan lecsós-tojásos-gazdagon hagymázott rostélyos tekercsekről szól a recipe.


Köszi!!!
Én az elkészítési technikára vagyok kíváncsi, Hombre!
Naplózva

"Ihre besondere Stärke ist die Praxis."
Steve
Vendég
« Új üzenet #2693 Dátum: 2008. December 15. - 09:36:26 »

Csáky szarvasrostélyos

Ha nem ez lesz telerinyálom az összes topicot.... Rííí Rííí Rííí
Naplózva
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #2694 Dátum: 2008. December 15. - 10:03:38 »


Köszi!!!
Én az elkészítési technikára vagyok kíváncsi, Hombre!

Lecsós töltelék elkészítése, húsokba csavarása (lisztbe forgatás), elősütés, lecsós mártás elkészítése, húsokra önteni, sütőben párolni, stb... ha pontosabban leírom,akkor akár fel is tehetném a receptet.
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Tomek
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 1497



« Új üzenet #2695 Dátum: 2008. December 15. - 10:04:30 »

Csáky szarvasrostélyos  Mosolyog
Naplózva

"... nem is a lövés a vadászat. A puska elsütése csak kicsengése, emberállati kiélése a vadászatnak.
Mert a vadászat - áhítat." (Gr. Sz.Zs.)
P.Zoli
Vendég
« Új üzenet #2696 Dátum: 2008. December 15. - 10:05:08 »

Lecsós töltelék elkészítése, húsokba csavarása (lisztbe forgatás), elősütés, lecsós mártás elkészítése, húsokra önteni, sütőben párolni, stb... ha pontosabban leírom,akkor akár fel is tehetném a receptet.

 Bion Egy páran erre várunk már reggel óta, mióta feltetted a lehetőségeket! Bion
Naplózva
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #2697 Dátum: 2008. December 15. - 10:15:48 »

Azért még várok egy kicsit, mert negyed 11-kor nem lehettek még annyira éhesek... Bion
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Viktor
Vendég
« Új üzenet #2698 Dátum: 2008. December 15. - 10:20:35 »

MALACPECSENYE![/b]
Naplózva
Steve
Vendég
« Új üzenet #2699 Dátum: 2008. December 15. - 10:21:47 »

MALACPECSENYE![/b]

Olyan merre van???? Mosolyog
Naplózva
Oldalak: 1 ... 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 [180] 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 ... 545   Fel
  Nyomtatás  
 
Ugrás: