Oldalak: 1 ... 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 [467] 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 ... 545   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Tepsifüles magazin  (Megtekintve 646771 alkalommal)
Bentshaft
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 2128


vadaszijasz


« Új üzenet #6990 Dátum: 2015. Július 05. - 16:28:13 »

Chris, nagyon jol nez ki igy "sult" modra is. Szivesen megkostolnam.
Mi grillezni szoktuk itt az oldalast. A kulonbozo fuszerekkel bedorzsolt oldalasokat hosszu orakon at, lassan orakon at grillezzuk es kozbe enyhen fustolve a grill aljara helyezett direkt erre a celra keszitett fustolo dobozbol eredo fusttel fustoljuk. A dobozba kulonbozo aromaju apro fa "pellettek" vannak. A vegen (vagy 6, 7 ora utan) az utolso percekbe amikor kesz az az oldalas lekenjuk az un. BBQ szosszal. Itt ilymodon elkesziteni az  oldalast egy nagyon elterjedt es kozkedvelt metodus, az USA-ba es Kanadaba es mondhatni "muveszeti" nivora emeltek igy az elkesziteset.....sok ilyenfajta verseny is van, es direkt ilyenfajta vendeglok is vannak ahol igy vehetszoldalast igy eleszitve. Olvad el a szadba tenyleg nagyon finom.    




  
Naplózva

I don't hunt in order to kill, I kill in order to have hunted.
chris
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 874



« Új üzenet #6991 Dátum: 2015. Július 05. - 19:18:04 »

Én meg a foghagyma helyett fokhagymát használnék! Ördög
Mert lila hagyma, és azért fog Röhög
Ben, olvastam az általad említett módszerről, de annyi órákon át ücsörögni a tűz mellet csak társaságban tudom elképzelni, beszélgetés, sör vagy bor mellet. Nem utolsó sorban még a spéci grillező eszköz, meg a többi adalék sem áll rendelkezésemre. Hát, sajnálom, de egyenlőre, maradok az egyszerűbb, parázs fölött, roston való sütésnél. De, nagyon megkóstolnák egy ilyen karamelles külsejű készítményt Nyálcsorog
Naplózva

Üdv Chris
Balkóbátya
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 11253


Lábonlőtt Akác törzsfőnök


« Új üzenet #6992 Dátum: 2015. Július 05. - 21:45:58 »

Mert lila hagyma, és azért fog Röhög
Ben, olvastam az általad említett módszerről, de annyi órákon át ücsörögni a tűz mellet csak társaságban tudom elképzelni, beszélgetés, sör vagy bor mellet. Nem utolsó sorban még a spéci grillező eszköz, meg a többi adalék sem áll rendelkezésemre. Hát, sajnálom, de egyenlőre, maradok az egyszerűbb, parázs fölött, roston való sütésnél. De, nagyon megkóstolnák egy ilyen karamelles külsejű készítményt Nyálcsorog
Akkor keresd a fesztiválokon...Én is le fogom keccsölni...
http://streetkitchen.blog.hu/2014/12/21/baromira_bekajaltunk_a_befalo_billben
Naplózva

„ Ha el tudnánk adni a tapasztalatainkat annyiért, amennyibe nekünk kerültek: milliomosok lennénk. ”

Abigail Van Buren
bird0
Tudásra éhes, tanuló Vadász
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 927



« Új üzenet #6993 Dátum: 2015. Július 06. - 09:45:12 »

Én rendszeresen ezt az oldalt nézegetem, és élvezem a  grillezés, sütés, füstölés eredményét és látványát!
Mondjuk némelyik alapanyag nem túl könnyen beszerezhető!  OOO
Érdemes szétnézni itt:
 http://bbqpitboys.com/recipes/bbq-fried-ribs#.VZoxufntmkp
 Emelem Laci
Naplózva

"..különleges nyelven szól a természet. Igazi csodáival nem bőkezűsködik,... Azokat inkább.., négyszemközti, bizalmas találkára tartogatja. Ezért van, hogy egyedül járó vadász találkozik leginkább az Úristennel is, aki –minden ellenkező híreszteléssel szemben– még manapság is gyakran járja az erdőt"
Bentshaft
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 2128


vadaszijasz


« Új üzenet #6994 Dátum: 2015. Július 06. - 15:01:04 »

Én rendszeresen ezt az oldalt nézegetem, és élvezem a  grillezés, sütés, füstölés eredményét és látványát!
Mondjuk némelyik alapanyag nem túl könnyen beszerezhető!  OOO
Érdemes szétnézni itt:
 http://bbqpitboys.com/recipes/bbq-fried-ribs#.VZoxufntmkp
 Emelem Laci

Igen, ismerem oket, ("ZZ Top"-osoknak  hivom oket  Vigyorog) raktam is fel videot roluk meg 2009-be.

http://vadaszforum.net/forum/index.php/topic,30.msg59987.html#msg59987

Igy az "igazi" vagyis szerintem igy a legfinomabb, az oldalas ahogyan itt, es ezzel a fajta BBQ-vel kesziti, orakon at.

PS

A forro olajba valo berakas a sutes utan az nem nepszeru. Kicsit felgyorsitott valtozata. En is sokszor "csalok"  vagyis eloszor megsutjuk a sutobe azutan csak 1 orat radobjuk a BBQ-re, hogy vegye at a sult es enyhen fustos izet. Igy is finom, meg relativ gyors, de az igazi annak kell 6-7 ora lassu sutes fustoles a megfelelo BBQ-val....mint a videon.
Naplózva

I don't hunt in order to kill, I kill in order to have hunted.
Bentshaft
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 2128


vadaszijasz


« Új üzenet #6995 Dátum: 2015. Július 06. - 15:18:53 »

Magyar kolbasz, es sult, fustolt oldalas....




Naplózva

I don't hunt in order to kill, I kill in order to have hunted.
Boar
Adminisztrátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 16601



« Új üzenet #6996 Dátum: 2015. Július 08. - 01:35:28 »

Vótam egy kicsit nyaralni, oszt szegény ember vízzel főz...
(Ezért inkább nem főztem, csak sütöttem ezt-azt...) Vigyorog











Naplózva

Lassan lépked a fűben
a vak zenészek kara.
Mondjátok emberek,
ez már Európa?
Bentshaft
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 2128


vadaszijasz


« Új üzenet #6997 Dátum: 2015. Július 08. - 01:52:00 »

Igen, tenyleg eltuntel egy ideje....Jol nez ki nagyon, finom ez a hal, milyen fajta ?
Naplózva

I don't hunt in order to kill, I kill in order to have hunted.
Voldi
Adminisztrátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 9527


Piros betűs nagyokos...


« Új üzenet #6998 Dátum: 2015. Július 08. - 07:40:14 »

Igen, tenyleg eltuntel egy ideje....Jol nez ki nagyon, finom ez a hal, milyen fajta ?

Szerintem makréla.  Emelem
Naplózva

-Voldi, ritka rusnya vagy alsógatyában...
-Levegyem?

-"Ha mindenki úgy tesz, ahogy tenni köll, akkor minden úgy lösz, ahogy lenni köll!"
Németh Lajos
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 9994



« Új üzenet #6999 Dátum: 2015. Július 08. - 08:30:07 »

... oszt szegény ember vízzel főz...

"Szegény ember vízzel főz - mondja a kirgiz.
Persze!  Teát!"        /Királyhegyi Pál/
Naplózva

Vagy láng csap az ódon, vad vármegye-házra,
Vagy itt ül a lelkünk tovább leigázva.  /Ady/
Sanyooo
Vendég
« Új üzenet #7000 Dátum: 2015. Július 08. - 08:32:30 »

Szerintem makréla.  Emelem

Kisebbek azok.
Naplózva
Boar
Adminisztrátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 16601



« Új üzenet #7001 Dátum: 2015. Július 08. - 09:28:38 »

Szerintem makréla.  Emelem
Hasonlított a makrélára de mások voltak az arányai. Nem tudom a nevét, csak görögül volt kiírva és a boltos is csak görögül beszélt.
Naplózva

Lassan lépked a fűben
a vak zenészek kara.
Mondjátok emberek,
ez már Európa?
Voldi
Adminisztrátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 9527


Piros betűs nagyokos...


« Új üzenet #7002 Dátum: 2015. Július 08. - 09:44:10 »

Hasonlított a makrélára de mások voltak az arányai. Nem tudom a nevét, csak görögül volt kiírva és a boltos is csak görögül beszélt.

Ez már az IMF által sujtott hal akkor!   Röhög
Naplózva

-Voldi, ritka rusnya vagy alsógatyában...
-Levegyem?

-"Ha mindenki úgy tesz, ahogy tenni köll, akkor minden úgy lösz, ahogy lenni köll!"
Balkóbátya
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 11253


Lábonlőtt Akác törzsfőnök


« Új üzenet #7003 Dátum: 2015. Július 08. - 10:25:06 »

Hasonlított a makrélára de mások voltak az arányai. Nem tudom a nevét, csak görögül volt kiírva és a boltos is csak görögül beszélt.
Akkor szerintem makrélosz. Vigyorog Kaliméra!
Naplózva

„ Ha el tudnánk adni a tapasztalatainkat annyiért, amennyibe nekünk kerültek: milliomosok lennénk. ”

Abigail Van Buren
galoscsabus
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 6369


vadász


« Új üzenet #7004 Dátum: 2015. Július 08. - 16:30:01 »

Szegény ember vízzel főz
Avagy Boncz Géza után szabadon: "Szegény ember vizel és főz"  Ördög

Naplózva

Vadász vagyok...így egyszerűen.
Oldalak: 1 ... 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 [467] 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 ... 545   Fel
  Nyomtatás  
 
Ugrás: