Oldalak: 1 ... 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 [154] 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 ... 545   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Tepsifüles magazin  (Megtekintve 646819 alkalommal)
Steve
Vendég
« Új üzenet #2295 Dátum: 2008. November 04. - 11:21:28 »

Fenyőmagos nyársas bélszín
Naplózva
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #2296 Dátum: 2008. November 04. - 11:26:19 »

Fenyőmagos nyársas bélszín

Steve-valahol eltévedtél  Bion Ez múltkor volt Nyihi
Ma azok közül a receptek közül válassz, amik mellett neveket találsz!(Egyébként akkor ez a recept került fel.)
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Steve
Vendég
« Új üzenet #2297 Dátum: 2008. November 04. - 11:28:00 »

Steve-valahol eltévedtél  Bion Ez múltkor volt Nyihi
Ma azok közül a receptek közül válassz, amik mellett neveket találsz!(Egyébként akkor ez a recept került fel.)

Na de milyen k.rva jót választottam..... Nyihi
Naplózva
Németh Lajos
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 9994



« Új üzenet #2298 Dátum: 2008. November 04. - 11:35:46 »

Most is jól csinálják a halételeket ott. Sokat bővült a kínálatuk, bár az ecetes halat mostanában busából csinálják leginkább. Egyébként arra is nagyon jó, mármint a megmaradt rántott hal felhasználására, bár azt frissen készítik leginkább. Ez egy hagyományos, - húsvétkor a szigetközben szinte mindenhol készített -, halétel. Kifejezetten ehetővé válik az olyan szálkafőzelék, mint a balin, paduc,márna.
 

Hosszú ideig zárva volt, pár éve hallottam, hogy újra megnyitott.
Szintén régi emlék, akkori barátomnak, jelenleg kedves komámnak és baráti körének halgödri csíntevése.
Rendszeresen azt csinálták, hogy az asztalra tett sótartón a fedelet fellazították. Aki először sózott utánuk, az a tartó teljes tartalmát beleborította a halászlébe.
Naplózva

Vagy láng csap az ódon, vad vármegye-házra,
Vagy itt ül a lelkünk tovább leigázva.  /Ady/
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #2299 Dátum: 2008. November 04. - 11:43:49 »

Úgy látom, hogy Gyula bácsi malaca lett a befutó.
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Viktor
Vendég
« Új üzenet #2300 Dátum: 2008. November 04. - 12:23:52 »

 Taps
Naplózva
Sakac
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 9919



« Új üzenet #2301 Dátum: 2008. November 04. - 18:01:23 »

Látom mindenki ínyenckedik ....a vacsora Bion

Naplózva

"Mindenkinek két élete van. De a második csak akkor kezdődik el, ha valaki rájön, hogy csak egy van"
Viktor
Vendég
« Új üzenet #2302 Dátum: 2008. November 04. - 18:05:12 »

A gyilkosom vagy Sanyi! Vigyorog Vigyorog Vigyorog
Naplózva
Sakac
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 9919



« Új üzenet #2303 Dátum: 2008. November 04. - 18:14:42 »

A gyilkosom vagy Sanyi! Vigyorog Vigyorog Vigyorog

Én csak vacsorázok  Nyihi
Naplózva

"Mindenkinek két élete van. De a második csak akkor kezdődik el, ha valaki rájön, hogy csak egy van"
Viktor
Vendég
« Új üzenet #2304 Dátum: 2008. November 05. - 10:16:16 »

 :KAJA
Naplózva
P.Zoli
Vendég
« Új üzenet #2305 Dátum: 2008. November 05. - 10:18:11 »

:KAJA

Az a baj, hogy Gergő úton van, mostanság nem fog kaját adni nekünk. :'(
Hátha valaki megszán bennünket, mondjuk Sakac és tesz fel valami finomságot. Kacsint
Naplózva
Sabbati
Igazhitű Effendi és Birodalmi Tasliosztogató
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 4799



« Új üzenet #2306 Dátum: 2008. November 05. - 10:28:37 »

Ropogós bőrös malacpecsenye tejszínes vajas burgonyapürével....
Naplózva

"Ihre besondere Stärke ist die Praxis."
P.Zoli
Vendég
« Új üzenet #2307 Dátum: 2008. November 05. - 10:40:52 »

Ropogós bőrös malacpecsenye tejszínes vajas burgonyapürével....

Nagyon jól hangzik! Nyami
Esetleg uborkasalátával vagy kovászos uborkával.
Naplózva
Sabbati
Igazhitű Effendi és Birodalmi Tasliosztogató
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 4799



« Új üzenet #2308 Dátum: 2008. November 05. - 10:42:37 »

Jéghideg, max.3-4cm nagyságú csemege uborkával...
Naplózva

"Ihre besondere Stärke ist die Praxis."
P.Zoli
Vendég
« Új üzenet #2309 Dátum: 2008. November 05. - 10:43:57 »

Jéghideg, max.3-4cm nagyságú csemege uborkával...

Ezt nagyon szeretem én is. Mindíg ezeket a kissebb méretűeket keresem. Igen
Naplózva
Oldalak: 1 ... 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 [154] 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 ... 545   Fel
  Nyomtatás  
 
Ugrás: