Oldalak: 1 ... 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 [151] 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 ... 545   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Tepsifüles magazin  (Megtekintve 646775 alkalommal)
Sakac
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 9919



« Új üzenet #2250 Dátum: 2008. Október 27. - 14:57:22 »

Mivel fogadják a hazatért aput?


 Táncol
Naplózva

"Mindenkinek két élete van. De a második csak akkor kezdődik el, ha valaki rájön, hogy csak egy van"
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #2251 Dátum: 2008. Október 27. - 15:00:03 »

Mivel fogadják a hazatért aput?

 Táncol
És hol a makró róla? Nyihi

Szerencsés figura az a hazatért apu Wave
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Sakac
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 9919



« Új üzenet #2252 Dátum: 2008. Október 27. - 15:10:15 »

És hol a makró róla? Nyihi

Szerencsés figura az a hazatért apu Wave
Ja megjöttem Pestről....hajnalban indultam....
erről nem lehet makrót csinálni akkora no nem pici Bion
Naplózva

"Mindenkinek két élete van. De a második csak akkor kezdődik el, ha valaki rájön, hogy csak egy van"
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #2253 Dátum: 2008. Október 28. - 08:25:31 »

Mai hármas:

Sajtos-borsos őzgerinc borban főtt körtével
Gombás harcsapaprikás
Mozzarellával töltött fürj
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Steve
Vendég
« Új üzenet #2254 Dátum: 2008. Október 28. - 08:44:30 »

Sajtos-borsos őzgerinc borban főtt körtével
Naplózva
Voldi
Adminisztrátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 9527


Piros betűs nagyokos...


« Új üzenet #2255 Dátum: 2008. Október 28. - 08:55:23 »

Sajtos-borsos őzgerinc borban főtt körtével

Szintén zenész
Naplózva

-Voldi, ritka rusnya vagy alsógatyában...
-Levegyem?

-"Ha mindenki úgy tesz, ahogy tenni köll, akkor minden úgy lösz, ahogy lenni köll!"
Viktor
Vendég
« Új üzenet #2256 Dátum: 2008. Október 28. - 09:39:01 »

Harcsapaprikás.
Naplózva
Sabbati
Igazhitű Effendi és Birodalmi Tasliosztogató
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 4799



« Új üzenet #2257 Dátum: 2008. Október 28. - 09:52:43 »

A harcsához mi a köret?
Mert ha turbós csusza, akkor inkább körtés bigyó!!
Naplózva

"Ihre besondere Stärke ist die Praxis."
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #2258 Dátum: 2008. Október 28. - 09:57:14 »

A harcsához mi a köret?
Mert ha turbós csusza, akkor inkább körtés bigyó!!
Nem találtam hozzá köretet, csak annyi van a receptben megemlítve, hogy külön főzött galuskát ajánl hozzá a szerző.
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
P.Zoli
Vendég
« Új üzenet #2259 Dátum: 2008. Október 28. - 11:22:59 »

Sajtos-borsos őzgerinc borban főtt körtével

 gyozo Igen
Naplózva
Sabbati
Igazhitű Effendi és Birodalmi Tasliosztogató
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 4799



« Új üzenet #2260 Dátum: 2008. Október 28. - 11:25:45 »

Na, toljad már a körtés prodzsektet!
Naplózva

"Ihre besondere Stärke ist die Praxis."
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #2261 Dátum: 2008. Október 28. - 11:26:49 »

Na, toljad már a körtés prodzsektet!

Yes, sir!
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #2262 Dátum: 2008. Október 29. - 09:31:17 »

Hölgyeim és Uraim! A mai ajánlatom:

Gombás szarvastokány vadász módra
Őzhússal töltött padlizsán
Párolt-sült nyúl vadasan ínyenceknek.
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Voldi
Adminisztrátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 9527


Piros betűs nagyokos...


« Új üzenet #2263 Dátum: 2008. Október 29. - 09:38:52 »

REmélem:

Párolt-sült nyúl vadasan ínyenceknek.
Naplózva

-Voldi, ritka rusnya vagy alsógatyában...
-Levegyem?

-"Ha mindenki úgy tesz, ahogy tenni köll, akkor minden úgy lösz, ahogy lenni köll!"
Viktor
Vendég
« Új üzenet #2264 Dátum: 2008. Október 29. - 09:41:39 »

Gombás szarvastokány vadász módra

 Bow
Naplózva
Oldalak: 1 ... 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 [151] 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 ... 545   Fel
  Nyomtatás  
 
Ugrás: