Ma-98
|
|
« Új üzenet #6750 Dátum: 2014. Január 25. - 18:06:09 » |
|
Mai ebéd: gombás-hússal töltött kicsontozott házi kakas! Előkészítve: Kisütve: Felvágva:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cheyenne
Vendég
|
|
« Új üzenet #6751 Dátum: 2014. Január 25. - 20:32:26 » |
|
.. .. Szeretném felhívni a Nagyérdemű Közönség figyelmét, hogy ilyen.., és ehhez hasonló ételektől lehet, a fegyveriparban, minőségi munkát végezni! .. Ja!, ..és nagyobbra nőni, az átlagosnál! ..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gewehr
|
|
« Új üzenet #6752 Dátum: 2014. Január 26. - 17:01:11 » |
|
.. .. Szeretném felhívni a Nagyérdemű Közönség figyelmét, hogy ilyen.., és ehhez hasonló ételektől lehet, a fegyveriparban, minőségi munkát végezni! .. Ja!, ..és nagyobbra nőni, az átlagosnál! .. Nem is igen sok hús alkalmasabb arra mint a csirke, hogy az ember nagyobbra növekedjen tőle az átlagosnál. Talán a strucc, vagy a Kafferbivaly, csak azok nem adják olyan könnyen és a sütöben sem mutatnak olyan jól..... a fene a képüket.
|
|
|
Naplózva
|
Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt!
|
|
|
feketeerdö
|
|
« Új üzenet #6753 Dátum: 2014. Január 26. - 18:19:18 » |
|
Gewehr, Igazad van, de a strucc is, meg föleg a kafferbivaly sokkal alkalmassab tölteni
|
|
|
Naplózva
|
Don´t eat yellow snow
|
|
|
Gewehr
|
|
« Új üzenet #6754 Dátum: 2014. Január 26. - 18:24:34 » |
|
Gewehr, Igazad van, de a strucc is, meg föleg a kafferbivaly sokkal alkalmassab tölteni Ja! Kiváltképp ólommal....
|
|
|
Naplózva
|
Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt!
|
|
|
Lkarcsi
Vendég
|
|
« Új üzenet #6755 Dátum: 2014. Március 24. - 10:21:37 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lkarcsi
Vendég
|
|
« Új üzenet #6756 Dátum: 2014. Március 24. - 10:23:52 » |
|
Készül az ebéd is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lkarcsi
Vendég
|
|
« Új üzenet #6757 Dátum: 2014. Március 24. - 10:28:25 » |
|
Leves is bekészítve... 2 fácán 1 gyöngyi kombó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cheyenne
Vendég
|
|
« Új üzenet #6758 Dátum: 2014. Március 24. - 10:54:17 » |
|
.. hááát, igen.. Királynak.., király a reggelije is. ..én meg majszolgathatom, a lilahagymás zsíroskenyerem. ..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lkarcsi
Vendég
|
|
« Új üzenet #6759 Dátum: 2014. Március 24. - 11:07:03 » |
|
.. ..én meg majszolgathatom, a lilahagymás zsíroskenyerem. .. Tudnád, hogy én azt mennyire szeretem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lkarcsi
Vendég
|
|
« Új üzenet #6760 Dátum: 2014. Március 24. - 13:20:58 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Balkóbátya
Globális moderátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 11253
Lábonlőtt Akác törzsfőnök
|
|
« Új üzenet #6761 Dátum: 2014. Március 24. - 13:36:13 » |
|
Így ebéd után is "ráfanyalodnék"...
|
|
|
Naplózva
|
„ Ha el tudnánk adni a tapasztalatainkat annyiért, amennyibe nekünk kerültek: milliomosok lennénk. ”
Abigail Van Buren
|
|
|
Cheyenne
Vendég
|
|
« Új üzenet #6762 Dátum: 2014. Március 25. - 18:18:04 » |
|
Tud Valaki tuti tippet, a kocsonyalé tökéletes zsírtalanítására? Lehetőleg, gyorsba kellene.. .. A "probléma" mostanra, megoldva! Kocsonyalét durván leszűrni.., lehetőleg minél magasabb edénybe tölteni, és hagyni ülepedni. Aztán a hagyományos borfejtéshez hasonló módon.., mipoláncső segítségével, a kiporciózott husikákra csorgatni, az "aranytiszta" lét. .. EZ.., a brutális fizika! ..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
galoscsabus
|
|
« Új üzenet #6763 Dátum: 2014. Március 25. - 18:58:41 » |
|
Kocsonyalét durván leszűrni.., lehetőleg minél magasabb edénybe tölteni, és hagyni ülepedni. Aztán a hagyományos borfejtéshez hasonló módon.., mipoláncső segítségével, a kiporciózott husikákra csorgatni, az "aranytiszta" lét. .. EZ.., a brutális fizika! .. Egyszerű, mint a pin@! Az aljától mennyire emeled meg a csövet, hogy a "seprőt" se kapja fel?
|
|
|
Naplózva
|
Vadász vagyok...így egyszerűen.
|
|
|
Cheyenne
Vendég
|
|
« Új üzenet #6764 Dátum: 2014. Március 25. - 19:59:09 » |
|
Egyszerű, mint a pin@! Az aljától mennyire emeled meg a csövet, hogy a "seprőt" se kapja fel? K.b. 10 mm-rel fentebb rögzítettem a hurkapálcához, egy pici gyorskötözővel, az akvarisztikában használatos levegőcsövet. De nincs különösebb jelentősége a távolságnak.., mivel az ott lévő anyagok is a tányér aljára fognak süllyedni ismét.. A lényeg (nekem), hogy teljesen zsírmentes legyen a kocsonya felszíne..,ami ezzel a módszerrel, az is lett! A vége felé kell picit figyelni.., hogy zsírt ne tudja felszippantani. Amennyiben beszippantja az se gond.., mert van a családban olyan Tag is, akit ez nem zavar.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|