Oldalak: 1 ... 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 [130] 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 ... 545   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Tepsifüles magazin  (Megtekintve 646781 alkalommal)
Kapszli
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 759



« Új üzenet #1935 Dátum: 2008. Szeptember 25. - 11:52:34 »

Úgyhogy legyen a gombás harcsapaprikás, de túrós csuszával! Nyihi

Ehhez annyira nem passzol a túrós csusza-de ha kell,akkor nézhetek jó receptet csuszához.

Te egy úr vagy! Meghajol
Naplózva

Üdv:Kapszli
P.Zoli
Vendég
« Új üzenet #1936 Dátum: 2008. Szeptember 25. - 11:58:21 »

Most már nem ...

Harcsa!

Most már megint! Ördög
Naplózva
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #1937 Dátum: 2008. Szeptember 25. - 12:02:51 »

A szavazás a napi véglegesítésemig ér... Az meg a harcsánál lezárult. Nyihi

Újabb szavazást két receptért felteszek Wave
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Kriszta
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 211


lady steve


« Új üzenet #1938 Dátum: 2008. Szeptember 25. - 12:15:09 »

bocsi, tegnap már nem tudtam feljönni, de a tejfölös-sajtos tökéletes.
köszi.  Igen  Taps

Kipróbáltad?


majd hétvégén. vendég jön, és ne egye már mindig ugyanazt.  Ördög
Naplózva

...akié a gép, azé az ember...
Szenka
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 249



« Új üzenet #1939 Dátum: 2008. Szeptember 25. - 14:48:17 »

Szép napot Mindenkinek!

ilyen az én formám, pont most nincs itt az étkek szakértője, Gergő, hogy kisegítsen egy jó nyúlsült recepttel. Szombaton vendégeket szeretnék elkápráztatni a főztömmel és elfelejtettem azt a pompás francia receptet, amiről azt gondoltam, hogy soha nem fogom elfeljteni, és még arra sem emlékszem, hogy honnan bányásztam elő tavaly. Szükségem lenne, egy könnyen elkészíthető és finom ötletre, ha lehet, ne legyen túl pikáns, mert most szeretném megszerettetni a gyerekimmel a nyúlhúst. Köszönöm a segítségeteket!

Üdvözlettel Szenka
Naplózva

Carpe Diem.
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #1940 Dátum: 2008. Szeptember 25. - 14:56:25 »

Szép napot Mindenkinek!

ilyen az én formám, pont most nincs itt az étkek szakértője, Gergő, hogy kisegítsen egy jó nyúlsült recepttel. Szombaton vendégeket szeretnék elkápráztatni a főztömmel és elfelejtettem azt a pompás francia receptet, amiről azt gondoltam, hogy soha nem fogom elfeljteni, és még arra sem emlékszem, hogy honnan bányásztam elő tavaly. Szükségem lenne, egy könnyen elkészíthető és finom ötletre, ha lehet, ne legyen túl pikáns, mert most szeretném megszerettetni a gyerekimmel a nyúlhúst. Köszönöm a segítségeteket!

Üdvözlettel Szenka

Talán még időben néztem fel... amint lesz egy kis időm teszek fel pár receptet...
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Szenka
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 249



« Új üzenet #1941 Dátum: 2008. Szeptember 25. - 14:58:54 »

Szia!
Mégis szerencsés vagyok, kiléptem és búcsúzóul visszanéztem és láttam a neved. Hálásan köszönöm! Szép napot!
Üdv. Szenka
Naplózva

Carpe Diem.
Kapszli
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 759



« Új üzenet #1942 Dátum: 2008. Szeptember 25. - 15:00:57 »

Szép napot Mindenkinek!

ilyen az én formám, pont most nincs itt az étkek szakértője, Gergő, hogy kisegítsen egy jó nyúlsült recepttel. Szombaton vendégeket szeretnék elkápráztatni a főztömmel és elfelejtettem azt a pompás francia receptet, amiről azt gondoltam, hogy soha nem fogom elfeljteni, és még arra sem emlékszem, hogy honnan bányásztam elő tavaly. Szükségem lenne, egy könnyen elkészíthető és finom ötletre, ha lehet, ne legyen túl pikáns, mert most szeretném megszerettetni a gyerekimmel a nyúlhúst. Köszönöm a segítségeteket!

Üdvözlettel Szenka
Szenka!
Megpróbálok segíteni.
Nézz be a recept gyűjteményekhez!

Naplózva

Üdv:Kapszli
Kapszli
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 759



« Új üzenet #1943 Dátum: 2008. Szeptember 25. - 15:06:12 »

Szép napot Mindenkinek!

ilyen az én formám, pont most nincs itt az étkek szakértője, Gergő, hogy kisegítsen egy jó nyúlsült recepttel. Szombaton vendégeket szeretnék elkápráztatni a főztömmel és elfelejtettem azt a pompás francia receptet, amiről azt gondoltam, hogy soha nem fogom elfeljteni, és még arra sem emlékszem, hogy honnan bányásztam elő tavaly. Szükségem lenne, egy könnyen elkészíthető és finom ötletre, ha lehet, ne legyen túl pikáns, mert most szeretném megszerettetni a gyerekimmel a nyúlhúst. Köszönöm a segítségeteket!

Üdvözlettel Szenka

Talán még időben néztem fel... amint lesz egy kis időm teszek fel pár receptet...

Főnők!
Én belekontárkodtam a recept gyűjteménybe, nézzen már be. Figyelmes olvasás
Naplózva

Üdv:Kapszli
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #1944 Dátum: 2008. Szeptember 25. - 15:31:52 »


Főnők!
Én belekontárkodtam a recept gyűjteménybe, nézzen már be. Figyelmes olvasás


Láttam!- meg is lesz holnap a tárkonyos csiberagulevese Uram! Wave
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Németh Lajos
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 9994



« Új üzenet #1945 Dátum: 2008. Szeptember 26. - 08:18:04 »


Talán még időben néztem fel... amint lesz egy kis időm teszek fel pár receptet...

Szia Gergő!

A "Legenda a nyúlpaprikásról" című recepthez annyi kérdésem lenne, hogy Te mennyire darabolod fel a húst?
Először a csirkepaprikás méretekben próbálkoztam, (egész comb, stb.), nem volt az igazi, sokkal finomabb volt, amikor hüvelykujjnyira felaprított húsdarabokból készült.
Naplózva

Vagy láng csap az ódon, vad vármegye-házra,
Vagy itt ül a lelkünk tovább leigázva.  /Ady/
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #1946 Dátum: 2008. Szeptember 27. - 13:30:28 »


Talán még időben néztem fel... amint lesz egy kis időm teszek fel pár receptet...



Szia Gergő!

A "Legenda a nyúlpaprikásról" című recepthez annyi kérdésem lenne, hogy Te mennyire darabolod fel a húst?
Először a csirkepaprikás méretekben próbálkoztam, (egész comb, stb.), nem volt az igazi, sokkal finomabb volt, amikor hüvelykujjnyira felaprított húsdarabokból készült.
Én eddig házinyúlból csináltam csak paprikást. Ekkor, ha nagyobb volt a nyúl,akkor a fő darabokat elfeleztem(mindig csak csontfűrészt használok, mert úgy nem kell a csontszilánkoktól félni később, rágás közben). A kisebb nyulakat csak feldaraboltam és úgy is jó volt.
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #1947 Dátum: 2008. Szeptember 28. - 13:17:20 »

A mai ebéd előtti 10 perces kiruccanás eredménye:

(Azt hiszem, anyum sajtos bundában süti meg -azt hiszem ezt én is megkóstolom majd Bion )
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Boar
Adminisztrátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 16601



« Új üzenet #1948 Dátum: 2008. Szeptember 28. - 13:36:32 »

A mai ebéd előtti 10 perces kiruccanás eredménye:


(Azt hiszem, anyum sajtos bundában süti meg -azt hiszem ezt én is megkóstolom majd Bion )
Én akkor szeretem, amikor még nem nyíilt szét a tányérja. Megtöltöm tojásos, petrezselyemzöldes esetleg csirkemájas cuccal aztán panír és had szóljon. Fogpiszkálóval szoktam összetűzni, aztán lyol ráharapok Ördög
Naplózva

Lassan lépked a fűben
a vak zenészek kara.
Mondjátok emberek,
ez már Európa?
Sziju
Vendég
« Új üzenet #1949 Dátum: 2008. Szeptember 28. - 16:26:03 »

Holnap én is megyek az erdőbe gombászni. Rántva a család kedvence. A gyűrűjét még az erdőben nyersem megesszük. Ki fogom próbálni töltve is. köszi az ötletet. Wave
Naplózva
Oldalak: 1 ... 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 [130] 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 ... 545   Fel
  Nyomtatás  
 
Ugrás: