Oldalak: 1 ... 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 [435] 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 ... 545   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Tepsifüles magazin  (Megtekintve 646781 alkalommal)
Eb
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 1989



« Új üzenet #6510 Dátum: 2013. április 28. - 21:15:50 »

Nem hát, hazafelé mindig rátenyereltél oszt mérgedben leberetváltad... Ördög

Aki nem tud rendesen mászni, az ne igyon.
Naplózva
Balkóbátya
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 11253


Lábonlőtt Akác törzsfőnök


« Új üzenet #6511 Dátum: 2013. Május 12. - 12:01:55 »

"Csak azért szeretek a Tisza partján lakni..."
Tegnap hozott a halász egy harcsaderekat,egy 48 kilós harcsából. Valami halsóbertnorbi lehetett, mert egy deka zsír nincs rajta. Készül a harcsapaprikás nokedlivel...
Naplózva

„ Ha el tudnánk adni a tapasztalatainkat annyiért, amennyibe nekünk kerültek: milliomosok lennénk. ”

Abigail Van Buren
nagysas
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 4147


TSP


« Új üzenet #6512 Dátum: 2013. Május 12. - 16:15:53 »

Felmerült a horgászósban, hogy régen sütöttek a kedves olvtársak paprikás lisztben keszeget. Ikletet kaptam, ill. mivel elrendelték a fagyasztó általános monitoringját, hát eljártunk.  Ördög
Variációk kárászra, illetve ketteskére, a bajszos keszegre.  Ördög






Naplózva

Ó Sunny... a tyúkok előtt mindig legyen víz!!
在我赤裸的身上牺牲一只山羊
Balkóbátya
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 11253


Lábonlőtt Akác törzsfőnök


« Új üzenet #6513 Dátum: 2013. Május 12. - 17:26:38 »

Úgy látom ma halnap.
Naplózva

„ Ha el tudnánk adni a tapasztalatainkat annyiért, amennyibe nekünk kerültek: milliomosok lennénk. ”

Abigail Van Buren
CID
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 3274



« Új üzenet #6514 Dátum: 2013. Május 12. - 17:40:43 »

Szia Doki!  Wave  Piál Igen
 
Jól néz ki, viszont nem láttam még hosszanti irdalást.
Átsült rendesen?
Naplózva
nagysas
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 4147


TSP


« Új üzenet #6515 Dátum: 2013. Május 12. - 17:43:36 »

Szia Doki!  Wave  Piál Igen
 
Jól néz ki, viszont nem láttam még hosszanti irdalást.
Átsült rendesen?

 Át és így nem is hullott szét. Amolyan görögdinnyés fíling.  Ördög Stoel
Naplózva

Ó Sunny... a tyúkok előtt mindig legyen víz!!
在我赤裸的身上牺牲一只山羊
Boar
Adminisztrátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 16601



« Új üzenet #6516 Dátum: 2013. Május 12. - 17:47:56 »

Át és így nem is hullott szét. Amolyan görögdinnyés fíling.  Ördög Stoel
Csak ez nem irdalás, nem tölti be a szálkafelaprózó funkciót... Vállat von
Ha már halazunk:
http://cink.hu/miert-a-ceviche-lesz-budapest-uj-divatkajaja-498676085
Naplózva

Lassan lépked a fűben
a vak zenészek kara.
Mondjátok emberek,
ez már Európa?
nagysas
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 4147


TSP


« Új üzenet #6517 Dátum: 2013. Május 12. - 17:53:04 »

Bezony, azt nem is írtam, hogy mától meg vagyok fulladva.  Angyal
Naplózva

Ó Sunny... a tyúkok előtt mindig legyen víz!!
在我赤裸的身上牺牲一只山羊
Balkóbátya
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 11253


Lábonlőtt Akác törzsfőnök


« Új üzenet #6518 Dátum: 2013. Május 12. - 18:45:52 »

Csak ez nem irdalás, nem tölti be a szálkafelaprózó funkciót... Vállat von
Ha már halazunk:
http://cink.hu/miert-a-ceviche-lesz-budapest-uj-divatkajaja-498676085
Az igazi nyershal kaját nem  Japán vagy Peru  távoli partjain lehet keresni. Van egy halimádó unokatestvérem,aki vízből frissen fogott keszeget egészbe eszeget. Mondjuk ő hülye. Ördög
Naplózva

„ Ha el tudnánk adni a tapasztalatainkat annyiért, amennyibe nekünk kerültek: milliomosok lennénk. ”

Abigail Van Buren
Sabbati
Igazhitű Effendi és Birodalmi Tasliosztogató
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 4799



« Új üzenet #6519 Dátum: 2013. Május 12. - 18:59:36 »

A seregben is volt egy ilyen elmebeteg szakács (civilben halász, heló MN 5320..), aki a tavi pontyokat harapdálta nyersen...
Asse volt normális.

 Effendi Emelem
Naplózva

"Ihre besondere Stärke ist die Praxis."
Voldi
Adminisztrátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 9527


Piros betűs nagyokos...


« Új üzenet #6520 Dátum: 2013. Május 12. - 19:09:48 »


Variációk kárászra, illetve ketteskére, a bajszos keszegre.  Ördög



Irdalásból ma is tanultam valamit  Ördög
Naplózva

-Voldi, ritka rusnya vagy alsógatyában...
-Levegyem?

-"Ha mindenki úgy tesz, ahogy tenni köll, akkor minden úgy lösz, ahogy lenni köll!"
Voldi
Adminisztrátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 9527


Piros betűs nagyokos...


« Új üzenet #6521 Dátum: 2013. Május 12. - 19:12:35 »

Szia Doki!  Wave  Piál Igen
 
Jól néz ki, viszont nem láttam még hosszanti irdalást.
Átsült rendesen?

Irdalni nem azért kell, hogy átsüljön. A hal amúgy is gyorsan átsül. A szálkák miatt kell irdalni, de azok nem ilyen irányban vághatók. Szerintem ez inkább dizájn.
Naplózva

-Voldi, ritka rusnya vagy alsógatyában...
-Levegyem?

-"Ha mindenki úgy tesz, ahogy tenni köll, akkor minden úgy lösz, ahogy lenni köll!"
Sabbati
Igazhitű Effendi és Birodalmi Tasliosztogató
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 4799



« Új üzenet #6522 Dátum: 2013. Május 12. - 19:16:12 »

Szerintem ez inkább dizájn.

Annak meg ölég  szar... Ördög Ördög Ördög
Naplózva

"Ihre besondere Stärke ist die Praxis."
Somefire
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 71


« Új üzenet #6523 Dátum: 2013. Május 12. - 19:29:27 »

Az utóbbi években hanyagolom a paprikás lisztet. Átvette a helyét a liszt+panírmorzsa keverék. Majd az olajból kivett keszeget a következő "anyaggal" lehet kenegetni, ha valakinek kedve van hozzá:
Egy kis edénybe némi vizet engedek, hozzá 1-2 kávéskanálnyi csípős paprikakrém, picivel több édes paprikakrém és jól összekeverem. A frissen sült halat jól ízesíti.
Kárászt legutóbb úgy sütöttem, hogy a sózás után fokhagyma granulátummal is megszórtam és így tettem el állni egy keveset. Majd mentek a szeletek a panírba és olajba. Finom volt.  Foez
Naplózva
CID
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 3274



« Új üzenet #6524 Dátum: 2013. Május 12. - 21:26:49 »

Irdalni nem azért kell, hogy átsüljön. A hal amúgy is gyorsan átsül. A szálkák miatt kell irdalni, de azok nem ilyen irányban vághatók. Szerintem ez inkább dizájn.

Voldi, én is erre gondoltam és nem a húsra. A gardát pl. 3mm-enként szokták irdalni, ahogy múltkor láttam  a PVTV-n.  Wave
Naplózva
Oldalak: 1 ... 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 [435] 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 ... 545   Fel
  Nyomtatás  
 
Ugrás: