Eb
|
|
« Új üzenet #6510 Dátum: 2013. április 28. - 21:15:50 » |
|
Nem hát, hazafelé mindig rátenyereltél oszt mérgedben leberetváltad... Aki nem tud rendesen mászni, az ne igyon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Balkóbátya
Globális moderátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 11253
Lábonlőtt Akác törzsfőnök
|
|
« Új üzenet #6511 Dátum: 2013. Május 12. - 12:01:55 » |
|
"Csak azért szeretek a Tisza partján lakni..." Tegnap hozott a halász egy harcsaderekat,egy 48 kilós harcsából. Valami halsóbertnorbi lehetett, mert egy deka zsír nincs rajta. Készül a harcsapaprikás nokedlivel...
|
|
|
Naplózva
|
„ Ha el tudnánk adni a tapasztalatainkat annyiért, amennyibe nekünk kerültek: milliomosok lennénk. ”
Abigail Van Buren
|
|
|
nagysas
Globális moderátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 4147
TSP
|
|
« Új üzenet #6512 Dátum: 2013. Május 12. - 16:15:53 » |
|
Felmerült a horgászósban, hogy régen sütöttek a kedves olvtársak paprikás lisztben keszeget. Ikletet kaptam, ill. mivel elrendelték a fagyasztó általános monitoringját, hát eljártunk. Variációk kárászra, illetve ketteskére, a bajszos keszegre.
|
|
|
Naplózva
|
Ó Sunny... a tyúkok előtt mindig legyen víz!! 在我赤裸的身上牺牲一只山羊
|
|
|
Balkóbátya
Globális moderátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 11253
Lábonlőtt Akác törzsfőnök
|
|
« Új üzenet #6513 Dátum: 2013. Május 12. - 17:26:38 » |
|
Úgy látom ma halnap.
|
|
|
Naplózva
|
„ Ha el tudnánk adni a tapasztalatainkat annyiért, amennyibe nekünk kerültek: milliomosok lennénk. ”
Abigail Van Buren
|
|
|
CID
|
|
« Új üzenet #6514 Dátum: 2013. Május 12. - 17:40:43 » |
|
Szia Doki! Jól néz ki, viszont nem láttam még hosszanti irdalást. Átsült rendesen?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
nagysas
Globális moderátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 4147
TSP
|
|
« Új üzenet #6515 Dátum: 2013. Május 12. - 17:43:36 » |
|
Szia Doki! Jól néz ki, viszont nem láttam még hosszanti irdalást. Átsült rendesen? Át és így nem is hullott szét. Amolyan görögdinnyés fíling.
|
|
|
Naplózva
|
Ó Sunny... a tyúkok előtt mindig legyen víz!! 在我赤裸的身上牺牲一只山羊
|
|
|
Boar
Adminisztrátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 16601
|
|
« Új üzenet #6516 Dátum: 2013. Május 12. - 17:47:56 » |
|
Át és így nem is hullott szét. Amolyan görögdinnyés fíling. Csak ez nem irdalás, nem tölti be a szálkafelaprózó funkciót... Ha már halazunk: http://cink.hu/miert-a-ceviche-lesz-budapest-uj-divatkajaja-498676085
|
|
|
Naplózva
|
Lassan lépked a fűben a vak zenészek kara. Mondjátok emberek, ez már Európa?
|
|
|
nagysas
Globális moderátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 4147
TSP
|
|
« Új üzenet #6517 Dátum: 2013. Május 12. - 17:53:04 » |
|
Bezony, azt nem is írtam, hogy mától meg vagyok fulladva.
|
|
|
Naplózva
|
Ó Sunny... a tyúkok előtt mindig legyen víz!! 在我赤裸的身上牺牲一只山羊
|
|
|
Balkóbátya
Globális moderátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 11253
Lábonlőtt Akác törzsfőnök
|
|
« Új üzenet #6518 Dátum: 2013. Május 12. - 18:45:52 » |
|
Az igazi nyershal kaját nem Japán vagy Peru távoli partjain lehet keresni. Van egy halimádó unokatestvérem,aki vízből frissen fogott keszeget egészbe eszeget. Mondjuk ő hülye.
|
|
|
Naplózva
|
„ Ha el tudnánk adni a tapasztalatainkat annyiért, amennyibe nekünk kerültek: milliomosok lennénk. ”
Abigail Van Buren
|
|
|
Sabbati
|
|
« Új üzenet #6519 Dátum: 2013. Május 12. - 18:59:36 » |
|
A seregben is volt egy ilyen elmebeteg szakács (civilben halász, heló MN 5320..), aki a tavi pontyokat harapdálta nyersen... Asse volt normális.
|
|
|
Naplózva
|
"Ihre besondere Stärke ist die Praxis."
|
|
|
Voldi
Adminisztrátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 9527
Piros betűs nagyokos...
|
|
« Új üzenet #6520 Dátum: 2013. Május 12. - 19:09:48 » |
|
Variációk kárászra, illetve ketteskére, a bajszos keszegre. Irdalásból ma is tanultam valamit
|
|
|
Naplózva
|
-Voldi, ritka rusnya vagy alsógatyában... -Levegyem?
-"Ha mindenki úgy tesz, ahogy tenni köll, akkor minden úgy lösz, ahogy lenni köll!"
|
|
|
Voldi
Adminisztrátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 9527
Piros betűs nagyokos...
|
|
« Új üzenet #6521 Dátum: 2013. Május 12. - 19:12:35 » |
|
Szia Doki! Jól néz ki, viszont nem láttam még hosszanti irdalást. Átsült rendesen? Irdalni nem azért kell, hogy átsüljön. A hal amúgy is gyorsan átsül. A szálkák miatt kell irdalni, de azok nem ilyen irányban vághatók. Szerintem ez inkább dizájn.
|
|
|
Naplózva
|
-Voldi, ritka rusnya vagy alsógatyában... -Levegyem?
-"Ha mindenki úgy tesz, ahogy tenni köll, akkor minden úgy lösz, ahogy lenni köll!"
|
|
|
Sabbati
|
|
« Új üzenet #6522 Dátum: 2013. Május 12. - 19:16:12 » |
|
Szerintem ez inkább dizájn.
Annak meg ölég szar...
|
|
|
Naplózva
|
"Ihre besondere Stärke ist die Praxis."
|
|
|
Somefire
|
|
« Új üzenet #6523 Dátum: 2013. Május 12. - 19:29:27 » |
|
Az utóbbi években hanyagolom a paprikás lisztet. Átvette a helyét a liszt+panírmorzsa keverék. Majd az olajból kivett keszeget a következő "anyaggal" lehet kenegetni, ha valakinek kedve van hozzá: Egy kis edénybe némi vizet engedek, hozzá 1-2 kávéskanálnyi csípős paprikakrém, picivel több édes paprikakrém és jól összekeverem. A frissen sült halat jól ízesíti. Kárászt legutóbb úgy sütöttem, hogy a sózás után fokhagyma granulátummal is megszórtam és így tettem el állni egy keveset. Majd mentek a szeletek a panírba és olajba. Finom volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CID
|
|
« Új üzenet #6524 Dátum: 2013. Május 12. - 21:26:49 » |
|
Irdalni nem azért kell, hogy átsüljön. A hal amúgy is gyorsan átsül. A szálkák miatt kell irdalni, de azok nem ilyen irányban vághatók. Szerintem ez inkább dizájn.
Voldi, én is erre gondoltam és nem a húsra. A gardát pl. 3mm-enként szokták irdalni, ahogy múltkor láttam a PVTV-n.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|