Kapszli
|
|
« Új üzenet #1935 Dátum: 2008. Szeptember 25. - 11:52:34 » |
|
Úgyhogy legyen a gombás harcsapaprikás, de túrós csuszával! Ehhez annyira nem passzol a túrós csusza-de ha kell,akkor nézhetek jó receptet csuszához. Te egy úr vagy!
|
|
|
Naplózva
|
Üdv:Kapszli
|
|
|
P.Zoli
Vendég
|
|
« Új üzenet #1936 Dátum: 2008. Szeptember 25. - 11:58:21 » |
|
Most már nem ...
Harcsa! Most már megint!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 5762
A gasztroszent!
|
|
« Új üzenet #1937 Dátum: 2008. Szeptember 25. - 12:02:51 » |
|
A szavazás a napi véglegesítésemig ér... Az meg a harcsánál lezárult. Újabb szavazást két receptért felteszek
|
|
|
Naplózva
|
Üdv a vadásznak! "Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)
"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
|
|
|
Kriszta
|
|
« Új üzenet #1938 Dátum: 2008. Szeptember 25. - 12:15:09 » |
|
bocsi, tegnap már nem tudtam feljönni, de a tejfölös-sajtos tökéletes. köszi. Kipróbáltad? majd hétvégén. vendég jön, és ne egye már mindig ugyanazt.
|
|
|
Naplózva
|
...akié a gép, azé az ember...
|
|
|
Szenka
|
|
« Új üzenet #1939 Dátum: 2008. Szeptember 25. - 14:48:17 » |
|
Szép napot Mindenkinek!
ilyen az én formám, pont most nincs itt az étkek szakértője, Gergő, hogy kisegítsen egy jó nyúlsült recepttel. Szombaton vendégeket szeretnék elkápráztatni a főztömmel és elfelejtettem azt a pompás francia receptet, amiről azt gondoltam, hogy soha nem fogom elfeljteni, és még arra sem emlékszem, hogy honnan bányásztam elő tavaly. Szükségem lenne, egy könnyen elkészíthető és finom ötletre, ha lehet, ne legyen túl pikáns, mert most szeretném megszerettetni a gyerekimmel a nyúlhúst. Köszönöm a segítségeteket!
Üdvözlettel Szenka
|
|
|
Naplózva
|
Carpe Diem.
|
|
|
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 5762
A gasztroszent!
|
|
« Új üzenet #1940 Dátum: 2008. Szeptember 25. - 14:56:25 » |
|
Szép napot Mindenkinek!
ilyen az én formám, pont most nincs itt az étkek szakértője, Gergő, hogy kisegítsen egy jó nyúlsült recepttel. Szombaton vendégeket szeretnék elkápráztatni a főztömmel és elfelejtettem azt a pompás francia receptet, amiről azt gondoltam, hogy soha nem fogom elfeljteni, és még arra sem emlékszem, hogy honnan bányásztam elő tavaly. Szükségem lenne, egy könnyen elkészíthető és finom ötletre, ha lehet, ne legyen túl pikáns, mert most szeretném megszerettetni a gyerekimmel a nyúlhúst. Köszönöm a segítségeteket!
Üdvözlettel Szenka
Talán még időben néztem fel... amint lesz egy kis időm teszek fel pár receptet...
|
|
|
Naplózva
|
Üdv a vadásznak! "Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)
"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
|
|
|
Szenka
|
|
« Új üzenet #1941 Dátum: 2008. Szeptember 25. - 14:58:54 » |
|
Szia! Mégis szerencsés vagyok, kiléptem és búcsúzóul visszanéztem és láttam a neved. Hálásan köszönöm! Szép napot! Üdv. Szenka
|
|
|
Naplózva
|
Carpe Diem.
|
|
|
Kapszli
|
|
« Új üzenet #1942 Dátum: 2008. Szeptember 25. - 15:00:57 » |
|
Szép napot Mindenkinek!
ilyen az én formám, pont most nincs itt az étkek szakértője, Gergő, hogy kisegítsen egy jó nyúlsült recepttel. Szombaton vendégeket szeretnék elkápráztatni a főztömmel és elfelejtettem azt a pompás francia receptet, amiről azt gondoltam, hogy soha nem fogom elfeljteni, és még arra sem emlékszem, hogy honnan bányásztam elő tavaly. Szükségem lenne, egy könnyen elkészíthető és finom ötletre, ha lehet, ne legyen túl pikáns, mert most szeretném megszerettetni a gyerekimmel a nyúlhúst. Köszönöm a segítségeteket!
Üdvözlettel Szenka
Szenka! Megpróbálok segíteni. Nézz be a recept gyűjteményekhez!
|
|
|
Naplózva
|
Üdv:Kapszli
|
|
|
Kapszli
|
|
« Új üzenet #1943 Dátum: 2008. Szeptember 25. - 15:06:12 » |
|
Szép napot Mindenkinek!
ilyen az én formám, pont most nincs itt az étkek szakértője, Gergő, hogy kisegítsen egy jó nyúlsült recepttel. Szombaton vendégeket szeretnék elkápráztatni a főztömmel és elfelejtettem azt a pompás francia receptet, amiről azt gondoltam, hogy soha nem fogom elfeljteni, és még arra sem emlékszem, hogy honnan bányásztam elő tavaly. Szükségem lenne, egy könnyen elkészíthető és finom ötletre, ha lehet, ne legyen túl pikáns, mert most szeretném megszerettetni a gyerekimmel a nyúlhúst. Köszönöm a segítségeteket!
Üdvözlettel Szenka
Talán még időben néztem fel... amint lesz egy kis időm teszek fel pár receptet... Főnők! Én belekontárkodtam a recept gyűjteménybe, nézzen már be.
|
|
|
Naplózva
|
Üdv:Kapszli
|
|
|
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 5762
A gasztroszent!
|
|
« Új üzenet #1944 Dátum: 2008. Szeptember 25. - 15:31:52 » |
|
Főnők! Én belekontárkodtam a recept gyűjteménybe, nézzen már be. Láttam!- meg is lesz holnap a tárkonyos csiberagulevese Uram!
|
|
|
Naplózva
|
Üdv a vadásznak! "Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)
"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
|
|
|
Németh Lajos
Globális moderátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 9994
|
|
« Új üzenet #1945 Dátum: 2008. Szeptember 26. - 08:18:04 » |
|
Talán még időben néztem fel... amint lesz egy kis időm teszek fel pár receptet...
Szia Gergő! A "Legenda a nyúlpaprikásról" című recepthez annyi kérdésem lenne, hogy Te mennyire darabolod fel a húst? Először a csirkepaprikás méretekben próbálkoztam, (egész comb, stb.), nem volt az igazi, sokkal finomabb volt, amikor hüvelykujjnyira felaprított húsdarabokból készült.
|
|
|
Naplózva
|
Vagy láng csap az ódon, vad vármegye-házra, Vagy itt ül a lelkünk tovább leigázva. /Ady/
|
|
|
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 5762
A gasztroszent!
|
|
« Új üzenet #1946 Dátum: 2008. Szeptember 27. - 13:30:28 » |
|
Talán még időben néztem fel... amint lesz egy kis időm teszek fel pár receptet...
Szia Gergő! A "Legenda a nyúlpaprikásról" című recepthez annyi kérdésem lenne, hogy Te mennyire darabolod fel a húst? Először a csirkepaprikás méretekben próbálkoztam, (egész comb, stb.), nem volt az igazi, sokkal finomabb volt, amikor hüvelykujjnyira felaprított húsdarabokból készült. Én eddig házinyúlból csináltam csak paprikást. Ekkor, ha nagyobb volt a nyúl,akkor a fő darabokat elfeleztem(mindig csak csontfűrészt használok, mert úgy nem kell a csontszilánkoktól félni később, rágás közben). A kisebb nyulakat csak feldaraboltam és úgy is jó volt.
|
|
|
Naplózva
|
Üdv a vadásznak! "Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)
"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
|
|
|
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 5762
A gasztroszent!
|
|
« Új üzenet #1947 Dátum: 2008. Szeptember 28. - 13:17:20 » |
|
A mai ebéd előtti 10 perces kiruccanás eredménye: (Azt hiszem, anyum sajtos bundában süti meg -azt hiszem ezt én is megkóstolom majd )
|
|
|
Naplózva
|
Üdv a vadásznak! "Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)
"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
|
|
|
Boar
Adminisztrátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 16601
|
|
« Új üzenet #1948 Dátum: 2008. Szeptember 28. - 13:36:32 » |
|
A mai ebéd előtti 10 perces kiruccanás eredménye: (Azt hiszem, anyum sajtos bundában süti meg -azt hiszem ezt én is megkóstolom majd ) Én akkor szeretem, amikor még nem nyíilt szét a tányérja. Megtöltöm tojásos, petrezselyemzöldes esetleg csirkemájas cuccal aztán panír és had szóljon. Fogpiszkálóval szoktam összetűzni, aztán lyol ráharapok
|
|
|
Naplózva
|
Lassan lépked a fűben a vak zenészek kara. Mondjátok emberek, ez már Európa?
|
|
|
Sziju
Vendég
|
|
« Új üzenet #1949 Dátum: 2008. Szeptember 28. - 16:26:03 » |
|
Holnap én is megyek az erdőbe gombászni. Rántva a család kedvence. A gyűrűjét még az erdőben nyersem megesszük. Ki fogom próbálni töltve is. köszi az ötletet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|