Oldalak: 1 ... 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 [128] 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 ... 545   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Tepsifüles magazin  (Megtekintve 646801 alkalommal)
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #1905 Dátum: 2008. Szeptember 24. - 08:11:12 »

Szerintem, ha fórum találkozót szervezünk valaha, akkor Girgesz kertjében tegyük. Foez

Nem lesz akkora kertem, hogy 500 vadász elférjen családtagokkal együtt... de tudok pár jó helyet a környéken, ahol megoldható lesz!Bár ha lesz aki marad takarítani is.......  Nyihi
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Kriszta
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 211


lady steve


« Új üzenet #1906 Dátum: 2008. Szeptember 24. - 10:05:58 »

eszünk ma?
kérhetek csirkés háromválasztást?
Naplózva

...akié a gép, azé az ember...
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #1907 Dátum: 2008. Szeptember 24. - 10:18:23 »

eszünk ma?
kérhetek csirkés háromválasztást?
Kriszta drága!-hogyne kérhetnél! Bár már megvolt a mai három recept, de csúsztatom holnapra...
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #1908 Dátum: 2008. Szeptember 24. - 10:24:31 »

Mai hármas:

Tárkonyos csiberaguleves
Zöldmártásos sült kappan(csirke)
Tejfölös-sajtos sült csirke
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Horrido
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 7947


Generalbakter


« Új üzenet #1909 Dátum: 2008. Szeptember 24. - 10:26:19 »

Tejfölös-sajtos!

Ezt én is sokat csinálom. Nézzük Te hogy csinálod. Wave
Naplózva


A jó vasutasnak még a hetedik szomszédja is hülye...
Steve
Vendég
« Új üzenet #1910 Dátum: 2008. Szeptember 24. - 10:26:38 »

Tejfölös-sajtos sült csirke
Naplózva
P.Zoli
Vendég
« Új üzenet #1911 Dátum: 2008. Szeptember 24. - 10:31:55 »

Csirke.
Hogy melyik, hát majd kiderül! Vigyorog
Naplózva
Voldi
Adminisztrátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 9527


Piros betűs nagyokos...


« Új üzenet #1912 Dátum: 2008. Szeptember 24. - 10:42:51 »

Tejfölös-sajtos sült csirke

voldi
Naplózva

-Voldi, ritka rusnya vagy alsógatyában...
-Levegyem?

-"Ha mindenki úgy tesz, ahogy tenni köll, akkor minden úgy lösz, ahogy lenni köll!"
Kapszli
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 759



« Új üzenet #1913 Dátum: 2008. Szeptember 24. - 11:20:51 »

Tejfölös-sajtos sült csirkét még nem ettem, de biztos szeretem.
Úgyhogy én is erre szavazok! gyozo

Mellékesen megjegyzem nagyon szeretem a raguleveseket is! Ördög
Naplózva

Üdv:Kapszli
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #1914 Dátum: 2008. Szeptember 24. - 11:23:33 »

Tejfölös-sajtos sült csirkét még nem ettem, de biztos szeretem.
Úgyhogy én is erre szavazok! gyozo

Mellékesen megjegyzem nagyon szeretem a raguleveseket is! Ördög

Két receptért meglesz az is Wave
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Kapszli
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 759



« Új üzenet #1915 Dátum: 2008. Szeptember 24. - 11:35:56 »

Tejfölös-sajtos sült csirkét még nem ettem, de biztos szeretem.
Úgyhogy én is erre szavazok! gyozo

Mellékesen megjegyzem nagyon szeretem a raguleveseket is! Ördög

Két receptért meglesz az is Wave

Vazzeg Gergő én nem vagyok Benke Laci bácsi, hogy tele legyek receptekkel! Foez
Legyél már egy kicsit engedékenyebb! Fa testápoló Nyihi
Naplózva

Üdv:Kapszli
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #1916 Dátum: 2008. Szeptember 24. - 11:41:06 »


Vazzeg Gergő én nem vagyok Benke Laci bácsi, hogy tele legyek receptekkel! Foez
Legyél már egy kicsit engedékenyebb! Fa testápoló Nyihi


Nem hiszem el, hogy nem találsz két receptet,amit feltehetnél... (Amúgy Benke Laci bácsi is benei származású-földim Bion Bion Bion)
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #1917 Dátum: 2008. Szeptember 24. - 12:16:40 »

Hát akkor tejfölösen sütjük azt a pipit.
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Németh Lajos
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 9994



« Új üzenet #1918 Dátum: 2008. Szeptember 24. - 14:48:10 »

A múltkor dörmögtem egyet a Négy Mancs libamájas ügylete kapcsán.
Ezennel megkövetem az alapítványt, nem volt teljesen haszontalan a ténykedésük, azóta Nagykanizsán is lehet libamájat venni az egyik hipermarketben, gondolom nem tudják a feldolgozók exportálni, ezért piacra dobták a készletet határon belül.
Ollan' nagyon nem ócsút' meg (8 körül van kilója), de aki ünnepi alkalomra megreszkírozza, talán hasznát veszi Vízvári Mariska békebeli receptjének a sült hízott libamájról.
Naplózva

Vagy láng csap az ódon, vad vármegye-házra,
Vagy itt ül a lelkünk tovább leigázva.  /Ady/
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #1919 Dátum: 2008. Szeptember 24. - 14:55:20 »

A múltkor dörmögtem egyet a Négy Mancs libamájas ügylete kapcsán.
Ezennel megkövetem az alapítványt, nem volt teljesen haszontalan a ténykedésük, azóta Nagykanizsán is lehet libamájat venni az egyik hipermarketben, gondolom nem tudják a feldolgozók exportálni, ezért piacra dobták a készletet határon belül.
Ollan' nagyon nem ócsút' meg (8 körül van kilója), de aki ünnepi alkalomra megreszkírozza, talán hasznát veszi Vízvári Mariska békebeli receptjének a sült hízott libamájról.
Négy mancs ide,négy mancs oda... azért tudtak valamit azok az óegyiptomiak, mikor rájöttek, hogy milyen finom a hízott libamáj. Meg talán eleink is többet értettek még akkor a világból, mikor rájöttek, hogy jó ezt a finomságot kiváló minőségben előállítani. Mikor Óváron járt egy amerikai mg-i prof, azt mondta az egyik előadásán, hogy a magyar libamáj olyan kuriózum,amit mindenkivel meg kellene kóstoltatni, hogy értékelni tudja az életet. Ráadásul szerintem is az egyik legfinomabb falat a világon!
Ki szeretném próbálni az óegyiptomi módszertis majd a libahizlalásra, miszerint sörben áztatott árpát és sörben főtt búzát etettek a libákkal, hogy jobb legyen a mája(a másik, rothasztott apróhalas módszer nem jön be ennyire :-\ ) Akkor aztán jöhet a Négy mancs! Bion

Tényleg, hogy ízlett a fürjtojás?-megettétek már?
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Oldalak: 1 ... 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 [128] 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 ... 545   Fel
  Nyomtatás  
 
Ugrás: