Természetesen elsősorban Somának van igaza, mint első §, aztán:
A csúsztatott palacsintánál kicsi sűrűbbre vesszük a figurát, vastagabb palacsintát sütünk és azért "csúsztatott", mert az legalsó és legfelső kivételével csak az egyik oldalát sütjük meg. Az egyik oldalán megsült palacsintát CSÚSZTATJUK a másik tetejére szépen sorban.
Minden réteg közé csokoládét reszelünk, tehát rá a félig megsült, gyakorlatilag még folyós trutyára.
Így emelgetjük ezt az egészet a kívánt magasságig (kb. mint egy torta), aztán, mint említettem, az utolsó (legfelső) palacsintának mindkét oldalát megsütjük, úgy borítjuk a tetejére.
Ezután sütőben készre sütjük (összesül az előzetesen félig nyersen hagyott takony), a sütőből kivéve porcukorral hintjük és tortaszerűen szeletelve-adagolva tálaljuk.
Amit Te fotóztál, az nem ez, az max. egy félig kész rakott palacsinta.
És amúgy is, Lacóka, velem ne kiabálj!