Oldalak: 1 ... 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 [430] 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 ... 545   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Tepsifüles magazin  (Megtekintve 646792 alkalommal)
Balkóbátya
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 11253


Lábonlőtt Akác törzsfőnök


« Új üzenet #6435 Dátum: 2013. április 11. - 21:59:48 »

..Most úgy látom, komolytalan vagy.., de az is lehet..,csak szemtelenül fiatal.
..De!   ..hidd el nekem,hogy kb. tíz év múlva..., Neked is elég lesz majd vacsorára, ..egy kis cigányzene.., bárányfelhővel..  Ördög ..   Stoel ..
Olyant már ettem,nagyon böfögtet. Vigyorog
Naplózva

„ Ha el tudnánk adni a tapasztalatainkat annyiért, amennyibe nekünk kerültek: milliomosok lennénk. ”

Abigail Van Buren
Horrido
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 7947


Generalbakter


« Új üzenet #6436 Dátum: 2013. április 11. - 22:29:53 »

Szerintem a zsömlét lehetne helyettesíteni 5 centis szeletekre vágott 80-as bélbe töltött szarvasszalámival!
Úgy már egyből paleó! : Ördög
Naplózva


A jó vasutasnak még a hetedik szomszédja is hülye...
Balkóbátya
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 11253


Lábonlőtt Akác törzsfőnök


« Új üzenet #6437 Dátum: 2013. április 13. - 23:07:39 »

http://index.hu/tudomany/2013/04/13/olyan_mintha_megnyalnad_a_napot/
Naplózva

„ Ha el tudnánk adni a tapasztalatainkat annyiért, amennyibe nekünk kerültek: milliomosok lennénk. ”

Abigail Van Buren
Németh Lajos
Globális moderátor
Vadász
*
Elérhető Elérhető

Hozzászólások: 9994



« Új üzenet #6438 Dátum: 2013. április 14. - 07:40:40 »


Na, akkor engem kinéznek minden társaságból, mert sose hallottam a cikkben felsorolt neveket.
Olyat hallottam,  hogy kutyapöcse, meg macskapöcse, meg cseresznyepaprika.

Egyébként dögöljek meg ha értem, miért jó valakinek, ha belevörösödik, beleizzad az evésbe is, meg a sz.ba is.
Naplózva

Vagy láng csap az ódon, vad vármegye-házra,
Vagy itt ül a lelkünk tovább leigázva.  /Ady/
Karácsony Károly
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 3842



« Új üzenet #6439 Dátum: 2013. április 14. - 08:22:58 »

belevörösödik, beleizzad az evésbe

A dihidrogén-oxid segíthet !   Vigyorog Vigyorog Vigyorog
Naplózva
Sakac
Globális moderátor
Vadász
*
Elérhető Elérhető

Hozzászólások: 9919



« Új üzenet #6440 Dátum: 2013. április 14. - 08:32:42 »

A dihidrogén-oxid segíthet !   Vigyorog Vigyorog Vigyorog

Hülye  Röhög

Bocsánat.  Stoel
Naplózva

"Mindenkinek két élete van. De a második csak akkor kezdődik el, ha valaki rájön, hogy csak egy van"
Jager74
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 1686


« Új üzenet #6441 Dátum: 2013. április 14. - 08:57:44 »

Egyébként dögöljek meg ha értem, miért jó valakinek, ha belevörösödik, beleizzad az evésbe is, meg a sz.ba is.
Azon a nyáron,amikor műhelyfőnök lettem a Szövetkezetben,a permetezőszerelő műhelyben dél körül azt vettem észre,hogy a 4 melós orr-és szájvédő maszkban (amit akkor vesznek fel,ha bele kell menni a tartályba köszörülni) tevékenykednek.Mondom nincs bent rossz gép a műhelyben,mi a facnak van rajtuk a védőfelszerelés?! Átmentem,hogy megnézzem:hát lecsót sütöttek kizárólag! cseresznye-,és macskapöcse paprikából.Ott és akkor nem tudtam kérdőre vonni őket,mert a helyiségbe lépve taknyom-nyálam-könnyem összefolyt,olyan gőzzel volt tele a levegő,pedig július lévén nyitva volt ajtó-ablak...
Naplózva
Karácsony Károly
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 3842



« Új üzenet #6442 Dátum: 2013. április 14. - 09:04:08 »


" Van úgy , hogy az embernek nincs elég köve . "  /Forrest Gump /

 Wave Emelem
Naplózva
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #6443 Dátum: 2013. április 15. - 21:14:40 »

Olyan régen nem tettem fel ide képet  Stoel Röhög   
Csúsztatott palacsinta más néven francia  Igen




de, mitől francia!?..  Fejvakarás ..  Vállat von ..   Emelem

Megkésve egy kicsit, de... azért, mert nyalni kell Bion 
Ennyi idős létedre még ezt sem tudod? Tasli  Figyelmes olvasás

Wave
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Sabbati
Igazhitű Effendi és Birodalmi Tasliosztogató
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 4799



« Új üzenet #6444 Dátum: 2013. április 15. - 21:16:31 »

Bocs, Lacóka, de ez nem csúsztatott palacsinta.


 Effendi Emelem
Naplózva

"Ihre besondere Stärke ist die Praxis."
Lacus
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 3936



« Új üzenet #6445 Dátum: 2013. április 16. - 00:50:29 »

Sabbati aztán miért nem az ?  Türelmetlenül
Naplózva

Üdv Lacus.

/ " Ifjaik majdnem mindennap vadászaton voltak; ezért aztán attól az időtől fogva mindmostanáig a magyarok jobb vadászok is, mint a többi nemzetek.  "  / Anonymus
Soma
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 1531


« Új üzenet #6446 Dátum: 2013. április 16. - 07:30:30 »

Sabbati aztán miért nem az ?  Türelmetlenül

Azért, mert  Effendi mondja és kész!  Tasli
Naplózva

Ha fogalmad sincs, merre mész, minden út oda vezet.
Sabbati
Igazhitű Effendi és Birodalmi Tasliosztogató
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 4799



« Új üzenet #6447 Dátum: 2013. április 16. - 08:26:36 »

Természetesen elsősorban Somának van igaza, mint első §, aztán:

A csúsztatott palacsintánál kicsi sűrűbbre vesszük a figurát, vastagabb palacsintát sütünk és azért "csúsztatott", mert az legalsó és legfelső kivételével csak az egyik oldalát sütjük meg. Az egyik oldalán megsült palacsintát CSÚSZTATJUK a másik tetejére szépen sorban.
Minden réteg közé csokoládét reszelünk, tehát rá a félig megsült, gyakorlatilag még folyós trutyára.
Így emelgetjük ezt az egészet a kívánt magasságig (kb. mint egy torta), aztán, mint említettem, az utolsó (legfelső) palacsintának mindkét oldalát megsütjük, úgy borítjuk a tetejére.
Ezután sütőben készre sütjük (összesül az előzetesen félig nyersen hagyott takony), a sütőből kivéve porcukorral hintjük és tortaszerűen szeletelve-adagolva tálaljuk.

Amit Te fotóztál, az nem ez, az max. egy félig kész rakott palacsinta.

És amúgy is, Lacóka, velem ne kiabálj!

 Effendi Emelem
« Utoljára szerkesztve: 2013. április 19. - 15:07:12 írta St.Girgesz » Naplózva

"Ihre besondere Stärke ist die Praxis."
Lacus
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 3936



« Új üzenet #6448 Dátum: 2013. április 16. - 09:50:29 »

Sabbati pont így készült  Röhög , csak a széle lett vékony ., mint látod a tetején megfordítva van .
Kb. 5 - 6 mm vastag lett , azért nem szeleteltem mert a vejemnek lett készítve . Ő nem ismerte még .
Picit tovább sütöm , hogy ne legyen ahogy te írod takony ., Közé pedig vaníliás porcukor van szórva .
Ez  még H. Ilona eredeti receptje alapján van elkészítve ., 40 éve kedveltem meg .
Azt hittem valamit rosszul csináltam ? De a kedvedért hétvégén megint csinálok és lefotózom a szeleteket is .
Néha megvariálom a töltést , de nekem a sima vaníliás porcukros a N.1
Naplózva

Üdv Lacus.

/ " Ifjaik majdnem mindennap vadászaton voltak; ezért aztán attól az időtől fogva mindmostanáig a magyarok jobb vadászok is, mint a többi nemzetek.  "  / Anonymus
Sabbati
Igazhitű Effendi és Birodalmi Tasliosztogató
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 4799



« Új üzenet #6449 Dátum: 2013. április 16. - 10:00:01 »

Ezen látszik, miről beszéltem:

http://2.bp.blogspot.com/_AEEoDr6c_aY/TMJsqSK1X3I/AAAAAAAABdQ/_zsKRIRAzfA/s1600/DSC03241.JPG
Naplózva

"Ihre besondere Stärke ist die Praxis."
Oldalak: 1 ... 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 [430] 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 ... 545   Fel
  Nyomtatás  
 
Ugrás: