Oldalak: 1 ... 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 [426] 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 ... 545   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Tepsifüles magazin  (Megtekintve 646781 alkalommal)
harkazoli
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 284


« Új üzenet #6375 Dátum: 2013. Március 28. - 13:24:39 »

Természetesen. A marhahúsból készültet sem pácolják sehol.
Mi sem pácoljuk, ha "hirtelen felindulásból" készítjük.

Akkor minden rendben! Köszi szépen, megnyugtattál.   Emelem
Naplózva
Boar
Adminisztrátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 16601



« Új üzenet #6376 Dátum: 2013. Március 28. - 13:25:26 »

Természetesen. A marhahúsból készültet sem pácolják sehol.

Nem a lófaxt nem...
Istenem, megint egy gasztronómiai analfabéta...nem vagytok Ti a Somával haverok? Fejvakarás
A vadas lényege, hogy a húst pácolod és utána a pácoláshoz használt zöldségekből lesz a mártás.
Naplózva

Lassan lépked a fűben
a vak zenészek kara.
Mondjátok emberek,
ez már Európa?
harkazoli
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 284


« Új üzenet #6377 Dátum: 2013. Március 28. - 13:27:39 »

Nem a lófaxt nem...
Istenem, megint egy gasztronómiai analfabéta...nem vagytok Ti a Somával haverok? Fejvakarás
A vadas lényege, hogy a húst pácolod és utána a pácoláshoz használt zöldségekből lesz a mártás.

Akkor máshogy kérdezem: Feri, te hogyan készíted?
Mennyi idő kell a pácolásnak?
Naplózva
Cheyenne
Vendég
« Új üzenet #6378 Dátum: 2013. Március 28. - 13:28:52 »

Természetesen. A marhahúsból készültet sem pácolják sehol.
Mi sem pácoljuk, ha "hirtelen felindulásból" készítjük.
Attila!

..Már, Te sem vagy a régi..
Annyit azért elvártam volna Tőled.., hogy leírod a kérdésére:
..A pácolatlan és a pácolt vadhús között annyi a különbség.., mint mikor gumiban, vagy anélkül csinálod..  Kacsint ..   Stoel ..
Naplózva
Karácsony Károly
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 3842



« Új üzenet #6379 Dátum: 2013. Március 28. - 14:40:48 »

..Már, Te sem vagy a régi..
Röhög Röhög Röhög
Te szoktál a "vadhúsodra" gumit húzni . . . ? ! ? !  Fejvakarás Meglepődött

 Vigyorog Ördög Emelem


Naplózva
Cheyenne
Vendég
« Új üzenet #6380 Dátum: 2013. Március 28. - 15:22:30 »

Röhög Röhög Röhög
Te szoktál a "vadhúsodra" gumit húzni . . . ? ! ? !  Fejvakarás Meglepődött

 Vigyorog Ördög Emelem




..Még néha, igen..  ..sajnos egyre ritkábban.  :Mosolyog ..   Ördög  Ördög  Ördög ..    Emelem
Naplózva
Lacus
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 3936



« Új üzenet #6381 Dátum: 2013. április 09. - 13:57:13 »

Olyan régen nem tettem fel ide képet  Stoel Röhög   
Csúsztatott palacsinta más néven francia  Igen


Naplózva

Üdv Lacus.

/ " Ifjaik majdnem mindennap vadászaton voltak; ezért aztán attól az időtől fogva mindmostanáig a magyarok jobb vadászok is, mint a többi nemzetek.  "  / Anonymus
Cheyenne
Vendég
« Új üzenet #6382 Dátum: 2013. április 09. - 14:21:47 »

Olyan régen nem tettem fel ide képet  Stoel Röhög   
Csúsztatott palacsinta más néven francia  Igen

   B+  Lacus!

..  Nyálcsorog ..
..rendkívül gusztának néz ki.., és nagyonnn finom is lehet..  Igen ..,     de, mitől francia!?..  Fejvakarás ..  Vállat von ..   Emelem
Naplózva
Eb
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 1989



« Új üzenet #6383 Dátum: 2013. április 09. - 14:45:15 »

   de, mitől francia!?.. 

Én nem mertem megkérdezni.  Ördög
Naplózva
Cheyenne
Vendég
« Új üzenet #6384 Dátum: 2013. április 09. - 15:22:27 »

Én nem mertem megkérdezni.  Ördög

.. Vállat von ..   ..akkor én most merész vagyok?..   ..de megyek is.., mert sül a magyar palacsintám..  Táncol ..
Naplózva
Eb
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 1989



« Új üzenet #6385 Dátum: 2013. április 09. - 15:35:19 »

.. Vállat von ..   ..akkor én most merész vagyok?..   

Oszibátyám tudja, mint a lekváros palacsinta.
Naplózva
bombi
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 113


« Új üzenet #6386 Dátum: 2013. április 09. - 16:38:18 »

Oszibátyám tudja, mint a lekváros palacsinta.
Nyaligátor  Röhög
Naplózva

Üdvözlettel Borda Sándor!
Lacus
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 3936



« Új üzenet #6387 Dátum: 2013. április 09. - 16:43:47 »

Üdv  Emelem ! Állítólag ez eredetileg francia recept . Nagyon finom csak ritkán készítek .
Gondolom azért csúsztatott , mert csak az egyik felét kell megsütni és csúsztatni a tányérra .
 Igen Igen
Naplózva

Üdv Lacus.

/ " Ifjaik majdnem mindennap vadászaton voltak; ezért aztán attól az időtől fogva mindmostanáig a magyarok jobb vadászok is, mint a többi nemzetek.  "  / Anonymus
Lacus
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 3936



« Új üzenet #6388 Dátum: 2013. április 09. - 17:40:37 »

Bocsánat azt nem tettem hozzá : szeletelni kell mint a tortát !  Igen  Emelem
Naplózva

Üdv Lacus.

/ " Ifjaik majdnem mindennap vadászaton voltak; ezért aztán attól az időtől fogva mindmostanáig a magyarok jobb vadászok is, mint a többi nemzetek.  "  / Anonymus
Cheyenne
Vendég
« Új üzenet #6389 Dátum: 2013. április 09. - 17:42:49 »

Üdv  Emelem ! Állítólag ez eredetileg francia recept . Nagyon finom csak ritkán készítek .
Gondolom azért csúsztatott , mert csak az egyik felét kell megsütni és csúsztatni a tányérra .
 Igen Igen

Lacus!  Emelem

..Az, hogy finom.., afelől nincs kétségem..   ..az, hogy francia recept lehet.., afelől már annál inkább..  Fejvakarás ..

Már jóval túlhaladtam életem delén.., de franciából két dolgot ismerek mindössze.., ami megér egy misét..
 ..az pedig, nem más..,   ..mint a sex, meg a krémes..  :Mosolyog ..    Emelem
Naplózva
Oldalak: 1 ... 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 [426] 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 ... 545   Fel
  Nyomtatás  
 
Ugrás: