Oldalak: 1 ... 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 [119] 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 ... 545   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Tepsifüles magazin  (Megtekintve 646783 alkalommal)
Steve
Vendég
« Új üzenet #1770 Dátum: 2008. Szeptember 10. - 11:20:00 »

Hurrá-Hurrá...!!! Taps Taps Taps
Van egy akkora, de akkora rózsaszín hangszóróm, mint bazi állat..... Nyihi Nyihi
Naplózva
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #1771 Dátum: 2008. Szeptember 10. - 11:20:52 »

De akkor most már kérem valakitől a két plusz receptet a tyúkért cserébe... Fa testápoló
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Steve
Vendég
« Új üzenet #1772 Dátum: 2008. Szeptember 10. - 11:26:42 »

Kapszli...!
Hozzád dünnyögnek..... Nyihi Nyihi Nyihi
Naplózva
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #1773 Dátum: 2008. Szeptember 10. - 12:21:43 »

Úgy látom, hogy akkor ma kakast főzünk  Bion
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Kapszli
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 759



« Új üzenet #1774 Dátum: 2008. Szeptember 10. - 13:36:40 »

De akkor most már kérem valakitől a két plusz receptet a tyúkért cserébe... Fa testápoló

Itt vagyok vazzeg! Csak vetni kellett valamit a bélnek!
Esküszöm holnapra szerzek valamilyen recepteket! Nyelv
(Bográcsos babapiskóta, máköntettel.......) Nyihi
Naplózva

Üdv:Kapszli
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #1775 Dátum: 2008. Szeptember 10. - 13:58:28 »

De akkor most már kérem valakitől a két plusz receptet a tyúkért cserébe... Fa testápoló

Itt vagyok vazzeg! Csak vetni kellett valamit a bélnek!
Esküszöm holnapra szerzek valamilyen recepteket! Nyelv
(Bográcsos babapiskóta, máköntettel.......) Nyihi

Ok-akkor a tyúk is holnap érkezik Nyihi
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Kapszli
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 759



« Új üzenet #1776 Dátum: 2008. Szeptember 10. - 14:00:28 »

De akkor most már kérem valakitől a két plusz receptet a tyúkért cserébe... Fa testápoló

Itt vagyok vazzeg! Csak vetni kellett valamit a bélnek!
Esküszöm holnapra szerzek valamilyen recepteket! Nyelv
(Bográcsos babapiskóta, máköntettel.......) Nyihi

Ok-akkor a tyúk is holnap érkezik Nyihi

Aljas! BEE


Naplózva

Üdv:Kapszli
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #1777 Dátum: 2008. Szeptember 10. - 14:12:51 »


Aljas! BEE


 Nyelv Nyelv Nyelv nem is  Nyihi
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Sziju
Vendég
« Új üzenet #1778 Dátum: 2008. Szeptember 11. - 13:39:38 »

A gombát forró sós vízben kicsit forralják, aztán szitán lecsöpögtetik, és úgy fagyasztják le. Én inkább szárítom, mert úgy benne marad a vitamin.
Naplózva
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #1779 Dátum: 2008. Szeptember 11. - 13:45:00 »

A gombát forró sós vízben kicsit forralják, aztán szitán lecsöpögtetik, és úgy fagyasztják le. Én inkább szárítom, mert úgy benne marad a vitamin.
Ez is egy módja... anyum a feldarabolt gombát egy szűrőbe teszi és forró vizet önt rá, ami csak átfolyik a gombán. Így az fagyasztható is lesz és a beltartalma sem változik. De ahány ház, annyi szokás. Próbáltál már fenyőtinórút szárítani?
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Sziju
Vendég
« Új üzenet #1780 Dátum: 2008. Szeptember 11. - 14:00:46 »

Nem próbáltam, mivel még nem szedtem. :'(
Trombitagombát, tinórukat, fafül gombát, vargányát szoktam szárítani. Nem fagyasztom le.
Naplózva
Burhinus65
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 669


« Új üzenet #1781 Dátum: 2008. Szeptember 11. - 14:02:58 »

Nem próbáltam, mivel még nem szedtem. :'(
Trombitagombát, tinórukat, fafül gombát, vargányát szoktam szárítani. Nem fagyasztom le.

Szia a fafül az nem a júdásfüle gomba ???
Naplózva

A könyvgyüjtő két legnagyobb ellensége, a feleség és a halál
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #1782 Dátum: 2008. Szeptember 12. - 09:11:46 »

Maradjunk az angol recepteknél(és Kapszli kedvéért újra bekerül a tyúk is Bion) :

Tyúk angolosan,
Csirke puding(chikin plum)
Babos-káposztás pacal leves
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
P.Zoli
Vendég
« Új üzenet #1783 Dátum: 2008. Szeptember 12. - 09:15:29 »

Maradjunk az angol recepteknél(és Kapszli kedvéért újra bekerül a tyúk is Bion) :

Tyúk angolosan,
Csirke puding(chikin plum)
Babos-káposztás pacal leves

 Fejvakarás  Hát mitis mondjak, így első olvasásra nem éppen kívánatos étkek a számomra, de talán a Tyúk angolosant megpróbálnám, feltéve ha nem véres! Bion
Naplózva
Boar
Adminisztrátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 16601



« Új üzenet #1784 Dátum: 2008. Szeptember 12. - 09:19:19 »

PACAL!
Naplózva

Lassan lépked a fűben
a vak zenészek kara.
Mondjátok emberek,
ez már Európa?
Oldalak: 1 ... 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 [119] 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 ... 545   Fel
  Nyomtatás  
 
Ugrás: