Oldalak: 1 ... 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 [114] 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 ... 545   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Tepsifüles magazin  (Megtekintve 646777 alkalommal)
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #1695 Dátum: 2008. Szeptember 03. - 09:45:14 »

Mingyá dél... Figyelmes olvasás

Etess minket séfünk
Erre kérve kérünk!
Na!Te ilyet is tudsz?  Fejvakarás gyozo
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #1696 Dátum: 2008. Szeptember 03. - 09:49:40 »

Rablóhús fácánnal
Libamájjal töltött fürj
Babos bárányragu

Na, tessenek választani!
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
P.Zoli
Vendég
« Új üzenet #1697 Dátum: 2008. Szeptember 03. - 09:56:57 »

Libamájjal töltött fürj! Igen
Naplózva
Kapszli
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 759



« Új üzenet #1698 Dátum: 2008. Szeptember 03. - 10:00:25 »

Rablóhús fácánnal!  gyozo
Naplózva

Üdv:Kapszli
Viktor
Vendég
« Új üzenet #1699 Dátum: 2008. Szeptember 03. - 10:04:39 »

Hús ami rabol.

És tessék értékelni a költészetemet!
Naplózva
Steve
Vendég
« Új üzenet #1700 Dátum: 2008. Szeptember 03. - 10:15:54 »

Rablóhús fácánnal


 gyozo Táncol Menő
Naplózva
S.Peti
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 6027



« Új üzenet #1701 Dátum: 2008. Szeptember 03. - 10:21:16 »

Libamájjal töltött fürj! Ördög Igen
Naplózva

...forrókezű fiatal vadásztárs...
Steve
Vendég
« Új üzenet #1702 Dátum: 2008. Szeptember 03. - 10:42:19 »

Gyerekek! Viccen kívül mondom, hogy próbáljunk olyan recipéket feltenni/választani, amihez úgy ámblock mindenki hozzá tud jutni az alapanyagokhoz!Az ismerősi körömből jelezték sokan, hogy sikeresen elkészítettek már több finomságot innen(nem regisztrált forumozók !!!!) a recipe gyűjteményből, de sokszor csak nekik is a nyálcsurgatás marad alapanyag elérhetetlenség miatt....
Persze ez is csak egy vélemény még ha sokak véleménye is....
Bár ez Girgire és ránk nézve is hízelgő, hogy itt nálunk, ennyire figyelemmel kísérik a "Vendégek" a többé-kevésbé vadászati érintettségű gasztronómiát! Táncol gyozo Wave
Naplózva
Kapszli
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 759



« Új üzenet #1703 Dátum: 2008. Szeptember 03. - 10:43:54 »

Gyerekek! Viccen kívül mondom, hogy próbáljunk olyan recipéket feltenni/választani, amihez úgy ámblock mindenki hozzá tud jutni az alapanyagokhoz!Az ismerősi körömből jelezték sokan, hogy sikeresen elkészítettek már több finomságot innen(nem regisztrált forumozók !!!!) a recipe gyűjteményből, de sokszor csak nekik is a nyálcsurgatás marad alapanyag elérhetetlenség miatt....
Persze ez is csak egy vélemény még ha sokak véleménye is....
Bár ez Girgire és ránk nézve is hízelgő, hogy itt nálunk, ennyire figyelemmel kísérik a "Vendégek" a többé-kevésbé vadászati érintettségű gasztronómiát! Táncol gyozo Wave

 Igen
Naplózva

Üdv:Kapszli
Viktor
Vendég
« Új üzenet #1704 Dátum: 2008. Szeptember 03. - 10:50:05 »

Támogatom az ötletet! De ha Te is a májkrémmal gyüssz, akkor: Kalapal
Naplózva
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #1705 Dátum: 2008. Szeptember 03. - 11:09:29 »

Gyerekek! Viccen kívül mondom, hogy próbáljunk olyan recipéket feltenni/választani, amihez úgy ámblock mindenki hozzá tud jutni az alapanyagokhoz!Az ismerősi körömből jelezték sokan, hogy sikeresen elkészítettek már több finomságot innen(nem regisztrált forumozók !!!!) a recipe gyűjteményből, de sokszor csak nekik is a nyálcsurgatás marad alapanyag elérhetetlenség miatt....
Persze ez is csak egy vélemény még ha sokak véleménye is....
Bár ez Girgire és ránk nézve is hízelgő, hogy itt nálunk, ennyire figyelemmel kísérik a "Vendégek" a többé-kevésbé vadászati érintettségű gasztronómiát! Táncol gyozo Wave

Támogathatónak vélem az ötletet, csak egy gondom van vele... honnét fogom tudni, hogy mi az, ami elérhető és honnét, hogy mi nem az???
A dilemmám a következőből adódik: én egy 26 éves pályakezdő, vidéki agrármérnök vagyok(ezt a ráfordítható pénz, a lehetőségek-pl. üzletek, piacok, delicatesse boltok, ismerősök-, és idő miatt írtam) és amik az általam feltett receptekhez kellenek és ha tényleg van kedvem megcsinálni(!), azokhoz a hozzávalókat elérhető áron max. 3-4 napon belül be tudom szerezni. Persze ha valaki megkér, akkor bárkinek szívesen segítek ilyen ügyben is. Bow

Szóval az lenne a kérésem,hogy akkor állítsatok össze egy listát, hogy legalább valami támpontunk legyen, hogy milyen recepteknek van itt a helye. Wave
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Viktor
Vendég
« Új üzenet #1706 Dátum: 2008. Szeptember 03. - 11:19:14 »

Szóval az lenne a kérésem,hogy akkor állítsatok össze egy listát, hogy legalább valami támpontunk legyen, hogy milyen recepteknek van itt a helye. Wave

Girgi!

Lemész a sarki bótba és az alapanyagok 80-100 %-át megveszed...
Naplózva
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #1707 Dátum: 2008. Szeptember 03. - 11:24:29 »

Szóval az lenne a kérésem,hogy akkor állítsatok össze egy listát, hogy legalább valami támpontunk legyen, hogy milyen recepteknek van itt a helye. Wave

Girgi!

Lemész a sarki bótba és az alapanyagok 80-100 %-át megveszed...

Hát ez az!- a maradék 20%-hoz meg hozzájutsz ismerősöktől, piacról, hentestől, rokonoktól.Csak erre akartam rámutatni bonyolultra sikeredett hsz-omban. Szóval akkor milyen recipék is ne kerüljenek fel?
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #1708 Dátum: 2008. Szeptember 03. - 11:43:32 »

Ha jól számolom, akkor ma rablóhús lesz fácánból. Bion
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Steve
Vendég
« Új üzenet #1709 Dátum: 2008. Szeptember 03. - 11:47:37 »

Télleg csak pálda: pl. fácánt mindenki eltud érni, de fürjet már bizony nem (a fürj tojásról nem is beszélve)!
Naplózva
Oldalak: 1 ... 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 [114] 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 ... 545   Fel
  Nyomtatás  
 
Ugrás: