Oldalak: 1 ... 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 [383] 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 ... 545   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Tepsifüles magazin  (Megtekintve 646778 alkalommal)
CID
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 3274



« Új üzenet #5730 Dátum: 2012. Február 07. - 20:30:09 »

Ma esti galambsült!  Piál Emelem

Naplózva
Lacus
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 3936



« Új üzenet #5731 Dátum: 2012. Február 07. - 20:43:05 »

Gaben  Emelem ! Milyen madár ez hogy ilyen vörös a hús .  Igen
Naplózva

Üdv Lacus.

/ " Ifjaik majdnem mindennap vadászaton voltak; ezért aztán attól az időtől fogva mindmostanáig a magyarok jobb vadászok is, mint a többi nemzetek.  "  / Anonymus
Erdojaro (Molnár Attila)
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 14842



« Új üzenet #5732 Dátum: 2012. Február 07. - 20:46:24 »

Gaben! Emelem

Nem néz ki rosszul!  Igen :Mosolyog   
Galambmellek?

Na akkor most én is megeszem a diétás  hurkát vacsorára! Mosolyog
Naplózva

A Vadászat olyan mint a NŐ!  Minél több időt töltesz vele, annál jobban rájössz, hogy nem tudsz róla semmit!
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #5733 Dátum: 2012. Február 07. - 22:21:02 »

Gaben  Emelem ! Milyen madár ez hogy ilyen vörös a hús .  Igen

Lacus-szerinted? Nyihi

"Ma esti galambsült!  Piál Emelem "
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #5734 Dátum: 2012. Február 07. - 22:22:33 »

Ma esti galambsült!  Piál Emelem


Recipe? Milyen fűszereket használsz a galambhoz és hogy sütöd, hogy nem szárad ki?
Én is próbáltam már serpenyőben sütni, de úgy nagyon száraz lett...
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Lacus
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 3936



« Új üzenet #5735 Dátum: 2012. Február 08. - 05:54:02 »

St.Girgesz ! Muter férje nyúlász és galambász volt , ma már csak galamb van de nem emlékszem ilyen színre .
Egy pár száz mellehúsit elpusztítottam , egy se volt ilyen .  Emelem
Naplózva

Üdv Lacus.

/ " Ifjaik majdnem mindennap vadászaton voltak; ezért aztán attól az időtől fogva mindmostanáig a magyarok jobb vadászok is, mint a többi nemzetek.  "  / Anonymus
Voldi
Adminisztrátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 9527


Piros betűs nagyokos...


« Új üzenet #5736 Dátum: 2012. Február 08. - 07:41:01 »

St.Girgesz ! Muter férje nyúlász és galambász volt , ma már csak galamb van de nem emlékszem ilyen színre .
Egy pár száz mellehúsit elpusztítottam , egy se volt ilyen .  Emelem

Pedig, amit én csináltam a móvári galambok melléből anno, az is ilyen színű volt, ha nem lett szénné sütve.
Naplózva

-Voldi, ritka rusnya vagy alsógatyában...
-Levegyem?

-"Ha mindenki úgy tesz, ahogy tenni köll, akkor minden úgy lösz, ahogy lenni köll!"
CID
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 3274



« Új üzenet #5737 Dátum: 2012. Február 08. - 07:45:06 »

Majd leírom ha otthon leszek, mert egy vadászos receptkönyvből való.  Wave
Naplózva
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #5738 Dátum: 2012. Február 08. - 12:15:39 »

St.Girgesz ! Muter férje nyúlász és galambász volt , ma már csak galamb van de nem emlékszem ilyen színre .
Egy pár száz mellehúsit elpusztítottam , egy se volt ilyen .  Emelem

Ez, ha jól nézem, akkor hirtelen van sütve: a külseje megbarnul, a belseje szaftos és rózsaszín marad.
(De lehet, hogy nem nekem van igazam...)
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Lacus
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 3936



« Új üzenet #5739 Dátum: 2012. Február 08. - 12:25:01 »

Gusztán néz ki , ezért érdeklődtem . Akkor most szereznem kell galambokat  Röhög Stoel
Naplózva

Üdv Lacus.

/ " Ifjaik majdnem mindennap vadászaton voltak; ezért aztán attól az időtől fogva mindmostanáig a magyarok jobb vadászok is, mint a többi nemzetek.  "  / Anonymus
CID
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 3274



« Új üzenet #5740 Dátum: 2012. Február 08. - 12:42:44 »

Bizony, ez hirtelen van sütve 1,5-2 perc mindkét fele egy pici oliva olajon.  Wave
Naplózva
Lacus
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 3936



« Új üzenet #5741 Dátum: 2012. Február 08. - 12:47:49 »

Gaben köszönöm . Emelem
Naplózva

Üdv Lacus.

/ " Ifjaik majdnem mindennap vadászaton voltak; ezért aztán attól az időtől fogva mindmostanáig a magyarok jobb vadászok is, mint a többi nemzetek.  "  / Anonymus
Lacus
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 3936



« Új üzenet #5742 Dátum: 2012. Február 13. - 19:44:28 »

Még szombaton a szomszédnak össze dobtam egy toros káposztát .  Emelem




Naplózva

Üdv Lacus.

/ " Ifjaik majdnem mindennap vadászaton voltak; ezért aztán attól az időtől fogva mindmostanáig a magyarok jobb vadászok is, mint a többi nemzetek.  "  / Anonymus
CID
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 3274



« Új üzenet #5743 Dátum: 2012. Február 13. - 19:45:33 »

Lacus, Pazar!  Igen Piál Emelem
Naplózva
Lacus
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 3936



« Új üzenet #5744 Dátum: 2012. Február 13. - 20:11:01 »

Még csak most fogok kapni kóstolót !
Naplózva

Üdv Lacus.

/ " Ifjaik majdnem mindennap vadászaton voltak; ezért aztán attól az időtől fogva mindmostanáig a magyarok jobb vadászok is, mint a többi nemzetek.  "  / Anonymus
Oldalak: 1 ... 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 [383] 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 ... 545   Fel
  Nyomtatás  
 
Ugrás: