Oldalak: 1 ... 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 [365] 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 ... 545   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Tepsifüles magazin  (Megtekintve 646781 alkalommal)
nagysas
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 4147


TSP


« Új üzenet #5460 Dátum: 2011. Július 21. - 11:45:42 »

Igen -és ennyi krumplipüré elég is hozzá! Mosolyog

 Igen Röhög
Naplózva

Ó Sunny... a tyúkok előtt mindig legyen víz!!
在我赤裸的身上牺牲一只山羊
Lacus
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 3936



« Új üzenet #5461 Dátum: 2011. Július 21. - 11:47:44 »

Gaben76  Wave ! A családnak nem főzöl ebédet ?  Fejvakarás   Emelem
Naplózva

Üdv Lacus.

/ " Ifjaik majdnem mindennap vadászaton voltak; ezért aztán attól az időtől fogva mindmostanáig a magyarok jobb vadászok is, mint a többi nemzetek.  "  / Anonymus
CID
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 3274



« Új üzenet #5462 Dátum: 2011. Július 21. - 12:26:14 »

Nem vagyunk olyan nagy étkűek Lacus!  Vigyorog

Naplózva
feketeerdö
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 1967



« Új üzenet #5463 Dátum: 2011. Július 21. - 12:40:37 »

Gábor!

 Nyálcsorog Nyálcsorog Éhes   Igen Igen
Naplózva

Don´t eat yellow snow
Bentshaft
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 2128


vadaszijasz


« Új üzenet #5464 Dátum: 2011. Július 25. - 01:20:10 »

Grilleztem vacsorara ...steak volt a menun, "striploin" a neve ( New York strip-nek is nevezik) magyarul lapos hatszin ahogy itt olvasom, vagyis a T -bone nagyobbik darabja.  Az egyik kedvenc steak -em nagyon puha valosaggal olvad el az ember szajaba, jo pink-re sutve szeretem vagyis kozepesen, uj krumplival meg fokhagymas, vajas, gombaval kiralyi volt.

http://kispad.hu/twio/200712/beef-cuts.html












 





 
Naplózva

I don't hunt in order to kill, I kill in order to have hunted.
optica2
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 318



« Új üzenet #5465 Dátum: 2011. Július 25. - 04:28:13 »

 Nyálcsorog Grill
Naplózva
Lacus
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 3936



« Új üzenet #5466 Dátum: 2011. Július 25. - 07:41:32 »

Bentshaft  EmelemTaps Taps Taps  Igen Igen
Reggeli előtt ilyet nézegetni  OOO OOO OOO OOO
Naplózva

Üdv Lacus.

/ " Ifjaik majdnem mindennap vadászaton voltak; ezért aztán attól az időtől fogva mindmostanáig a magyarok jobb vadászok is, mint a többi nemzetek.  "  / Anonymus
Karácsony Károly
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 3842



« Új üzenet #5467 Dátum: 2011. Július 25. - 13:24:49 »

uj krumplival meg fokhagymas, vajas, gombaval kiralyi volt.



Hálás köszönettel !
Magyar Kisnyugdijasok Forradalmi Szövetsége !

 Ördög  Vigyorog  Wave










 





 
Naplózva
CID
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 3274



« Új üzenet #5468 Dátum: 2011. Augusztus 06. - 07:13:00 »

Üdv!  Emelem

Foglalkozott már valaki napon szárított paradicsommal?  Vállat von  Wave
Naplózva
feketeerdö
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 1967



« Új üzenet #5469 Dátum: 2011. Augusztus 06. - 16:49:00 »

Üdv!  Emelem

Foglalkozott már valaki napon szárított paradicsommal?  Vállat von  Wave

Igen, friss túróval, rozskenyérrel................... Nyihi Nyihi
Naplózva

Don´t eat yellow snow
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #5470 Dátum: 2011. Augusztus 07. - 12:07:46 »

Üdv!  Emelem

Foglalkozott már valaki napon szárított paradicsommal?  Vállat von  Wave
Igen-télen szoktam elhasználni, szinte minden ételhez, amihez paradicsom kell. Wave
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
CID
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 3274



« Új üzenet #5471 Dátum: 2011. Augusztus 11. - 10:09:18 »

Bammeg!  Tasli Nem az volt a kérdés, hogy milyen jóízűt szoktatok enni belőle!  OOO Ördög
Hogy a bánatba kell megcsinálni?  Emelem
Naplózva
CID
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 3274



« Új üzenet #5472 Dátum: 2011. Augusztus 11. - 10:09:51 »

A mai menü: Ananászos-currys csirkemell
Naplózva
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #5473 Dátum: 2011. Augusztus 11. - 10:27:17 »

Bammeg!  Tasli Nem az volt a kérdés, hogy milyen jóízűt szoktatok enni belőle!  OOO Ördög
Hogy a bánatba kell megcsinálni?  Emelem
Az volt a kérdés, hogy foglalkozott-e már valaki vele... a válasz: igen, és télen szoktuk elfogyasztani Nyihi

Én úgy szoktam csinálni, hogy először is kiválogatom a legszebb, legnagyobb, teljesen érett bogyókat, megmosom őket, négybe vágom, kivágom a magházat, majd a héjával lefelé egy gyümölcsös rekeszbe teszem. A tetejére egy hálót feszítek-hogy a nap érje, de a legyek, rovarok ne férjenek hozzá, és mehet ki a tűző napra. Ha kell, akkor az egyenletes száradás érdekében néha átforgatom(amikor a teteje már megszáradt) és teljesen kiszárítom. Ezután mehet egy vászonzacsiba és a kamrába beakasztva télig eláll. Az íze zamatos, fűszeres.  Nyálcsorog
(Tovább gondolva a dolgok, azon agyalok, hogy a spanyolokat követve kipróbálom, hogy milyen lehet a szárított paradicsomot is megfüstölni egy kicsit, mint a fűszerpaprikát... Fejvakarás Mosolyog
Wave
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
CID
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 3274



« Új üzenet #5474 Dátum: 2011. Augusztus 11. - 10:47:33 »

Köszi Gergő!  Wave Emelem
Rozmaringot, vagy valami más fűszert nem szoktál a tetejére rakni?  Vállat von
Naplózva
Oldalak: 1 ... 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 [365] 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 ... 545   Fel
  Nyomtatás  
 
Ugrás: