Lacus
|
|
« Új üzenet #5430 Dátum: 2011. Július 06. - 08:08:22 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Üdv Lacus.
/ " Ifjaik majdnem mindennap vadászaton voltak; ezért aztán attól az időtől fogva mindmostanáig a magyarok jobb vadászok is, mint a többi nemzetek. " / Anonymus
|
|
|
Karácsony Károly
|
|
« Új üzenet #5431 Dátum: 2011. Július 06. - 09:20:17 » |
|
"...Engedé ürdüng intetüi- nek, ës ëvék az tilvot gyimilcstűl. Ës az gyi- milcsben hålálu evék. Ës az gyi- milcsnek úl keseröü valå vizë, hugy turkolåt migé szakasztja valá. ..." És azűte is ivá az erjesztésnek áldásit, nyakra-főre valá !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 5762
A gasztroszent!
|
|
« Új üzenet #5432 Dátum: 2011. Július 06. - 10:07:57 » |
|
Én múltkor kaptam el a tv-ben, ahol a Lea Perrins gyárban mutatták lépésről lépésre a készülést. Ott így mondták, mutatták. A nagy titkolódzásba ők se tudják már hogyan kell csinálni... Már ez a szósz sem a régi
|
|
|
Naplózva
|
Üdv a vadásznak! "Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)
"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
|
|
|
Sakac
Globális moderátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 9919
|
|
« Új üzenet #5433 Dátum: 2011. Július 06. - 19:47:43 » |
|
Már ez a szósz sem a régi Hát nem
|
|
|
Naplózva
|
"Mindenkinek két élete van. De a második csak akkor kezdődik el, ha valaki rájön, hogy csak egy van"
|
|
|
manipulus
|
|
« Új üzenet #5434 Dátum: 2011. Július 13. - 09:15:10 » |
|
Sziasztok!
Van a mélyhűtőmben egy kis vaddisznómáj (2.5 kg egy disznóból) és szeretném elrendezni a sorsát. Gondoltam egy jó májpástétomra. Tud valaki valamilyen jó receptet vagy van már itt közzétéve?
Üdv: Csaba
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 5762
A gasztroszent!
|
|
« Új üzenet #5435 Dátum: 2011. Július 13. - 09:22:12 » |
|
Sziasztok!
Van a mélyhűtőmben egy kis vaddisznómáj (2.5 kg egy disznóból) és szeretném elrendezni a sorsát. Gondoltam egy jó májpástétomra. Tud valaki valamilyen jó receptet vagy van már itt közzétéve?
Üdv: Csaba
Volt már feltéve korábban-szerintem a kereső kiadja.
|
|
|
Naplózva
|
Üdv a vadásznak! "Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)
"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
|
|
|
Jager74
|
|
« Új üzenet #5436 Dátum: 2011. Július 13. - 14:24:06 » |
|
Sziasztok!
Van a mélyhűtőmben egy kis vaddisznómáj (2.5 kg egy disznóból) és szeretném elrendezni a sorsát. Gondoltam egy jó májpástétomra. Tud valaki valamilyen jó receptet vagy van már itt közzétéve?
Üdv: Csaba
Szerintem főzd meg a tacsiknak...a 2,5 kg egyben,az legalább 80 kg-os disznóból származik,ami már nem mondható gyengének. Az én tegnap esti zsákmányom mája is 3 plusz-os volt,igaz a gazdája is 120...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Erdojaro (Molnár Attila)
|
|
« Új üzenet #5437 Dátum: 2011. Július 13. - 14:50:19 » |
|
Pástétomnak jó!!!!!!!!!!!
|
|
|
Naplózva
|
A Vadászat olyan mint a NŐ! Minél több időt töltesz vele, annál jobban rájössz, hogy nem tudsz róla semmit!
|
|
|
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 5762
A gasztroszent!
|
|
« Új üzenet #5438 Dátum: 2011. Július 13. - 14:53:05 » |
|
Szerintem főzd meg a tacsiknak...a 2,5 kg egyben,az legalább 80 kg-os disznóból származik,ami már nem mondható gyengének. Az én tegnap esti zsákmányom mája is 3 plusz-os volt,igaz a gazdája is 120... Hát... ekkora vaddisznónak nem ettem még a májából, de abból kiindulva, hogy egy 350km-og, 4-5 éves házisertésnek is finom, ehető a mája, nem hiszem, hogy a vaddisznóé rosszabb lenne. Vagy tévedek?
|
|
|
Naplózva
|
Üdv a vadásznak! "Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)
"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
|
|
|
Fegbock
|
|
« Új üzenet #5439 Dátum: 2011. Július 13. - 16:01:06 » |
|
Hát... ekkora vaddisznónak nem ettem még a májából, de abból kiindulva, hogy egy 350km-og, 4-5 éves házisertésnek is finom, ehető a mája, nem hiszem, hogy a vaddisznóé rosszabb lenne. Vagy tévedek?
A párom sokszor csinált már öreg disznó májából májgombóclevest és isteni finom szokott lenni! Legalábbis én nagyon szeretem!
|
|
|
Naplózva
|
Minden lövésem, amely talál, azonnal öljön! De ha nem öl, akkor ne ejtsen sebet!
|
|
|
Erdojaro (Molnár Attila)
|
|
« Új üzenet #5440 Dátum: 2011. Július 13. - 16:21:14 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
A Vadászat olyan mint a NŐ! Minél több időt töltesz vele, annál jobban rájössz, hogy nem tudsz róla semmit!
|
|
|
Lacus
|
|
« Új üzenet #5441 Dátum: 2011. Július 13. - 19:54:31 » |
|
Üdv ! Eltünt a hsz-m vagy radír
|
|
|
Naplózva
|
Üdv Lacus.
/ " Ifjaik majdnem mindennap vadászaton voltak; ezért aztán attól az időtől fogva mindmostanáig a magyarok jobb vadászok is, mint a többi nemzetek. " / Anonymus
|
|
|
Erdojaro (Molnár Attila)
|
|
« Új üzenet #5442 Dátum: 2011. Július 13. - 20:46:17 » |
|
Biztosan elküldted? Nem radíroztunk mostanában!
|
|
|
Naplózva
|
A Vadászat olyan mint a NŐ! Minél több időt töltesz vele, annál jobban rájössz, hogy nem tudsz róla semmit!
|
|
|
Lacus
|
|
« Új üzenet #5443 Dátum: 2011. Július 13. - 20:54:42 » |
|
Biztos Egyébként azt írtam , az öreg nagy máj resztelve , a fiatal pedig pirítva finom . Rántani is lehet még
|
|
|
Naplózva
|
Üdv Lacus.
/ " Ifjaik majdnem mindennap vadászaton voltak; ezért aztán attól az időtől fogva mindmostanáig a magyarok jobb vadászok is, mint a többi nemzetek. " / Anonymus
|
|
|
manipulus
|
|
« Új üzenet #5444 Dátum: 2011. Július 13. - 21:05:15 » |
|
Szerintem főzd meg a tacsiknak...a 2,5 kg egyben,az legalább 80 kg-os disznóból származik,ami már nem mondható gyengének. Az én tegnap esti zsákmányom mája is 3 plusz-os volt,igaz a gazdája is 120... Zsigerelve 124,9 kg volt. Azért megpróbálom megcsinálni magamnak. Ha nem jön össze, akkor úgyis a kutyáké lesz. Kis szájhuzogatás után biztos megeszik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|