Oldalak: 1 ... 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 [346] 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 ... 545   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Tepsifüles magazin  (Megtekintve 646773 alkalommal)
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #5175 Dátum: 2011. Március 01. - 09:36:00 »

Ördög Ha úgy alakul, hogy megyek fórumtalira (nagyon kétes még), igérem, viszek nektek egyet, egy szép Vadászfórum-os logóval a tetején! Vigyorog Csak addig adjon valaki egy használható képet hozzá! Emelem

Ott van az oldal tetején a bal felső sarokban. Nyihi
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
CID
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 3274



« Új üzenet #5176 Dátum: 2011. Március 01. - 09:46:48 »

Na ja. Ne kifogásokat keressél vazze!  Kacsint Ördög
Naplózva
pnorbi
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 1948

Majdnem vadász


« Új üzenet #5177 Dátum: 2011. Március 01. - 19:18:51 »

Ott van az oldal tetején a bal felső sarokban. Nyihi
Na, de azt hogy mentem le? Vállat von Fejvakarás Esetleg PrintScreen-nel. Vállat von Biztos van valami jobb, nagyobb felbontású is, nem? Vállat von
Naplózva

Rohantok széles országútakon.
Én a hegyek ösvényeit szerettem.
Szépségek mellett futtok el vakon,
de ormok fényesedtek meg felettem.

                                 Áprily Lajos
pati
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 2904


« Új üzenet #5178 Dátum: 2011. Március 01. - 19:26:07 »

Na, de azt hogy mentem le? Vállat von Fejvakarás Esetleg PrintScreen-nel. Vállat von Biztos van valami jobb, nagyobb felbontású is, nem? Vállat von

Nem freskót kell festened, az íz jobban számít, ja és a mennyiség.  Ördög
Naplózva

"A vadász legbiztosabb fegyvere a türelem."
Üdv: pati
Kun Gábor (Gaben85)
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 806


« Új üzenet #5179 Dátum: 2011. Március 08. - 19:52:57 »

Egyszer eljön az a pont amikor már a saját tudásod és konyhádhoz mérten nem tudsz valamit erősebbre csinálni. 1 doboz habanero, 1 doboz jalapeno, 1 doboz rawit chili, 1 evőkanál spanyol füstölt erős pirospaprika.....  Ördög

Készülj Anti mert készül a szósz!  Ördög
Naplózva
Norbert
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 818


Preparátor


« Új üzenet #5180 Dátum: 2011. Március 08. - 20:56:43 »

Egyszer eljön az a pont amikor már a saját tudásod és konyhádhoz mérten nem tudsz valamit erősebbre csinálni. 1 doboz habanero, 1 doboz jalapeno, 1 doboz rawit chili, 1 evőkanál spanyol füstölt erős pirospaprika.....  Ördög

Készülj Anti mert készül a szósz!  Ördög



 Ördög


Naplózva
Sakac
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 9919



« Új üzenet #5181 Dátum: 2011. Március 10. - 11:30:06 »

http://mindmegette.hu/zoldsegekkel-rakott-krumpli.recept







A sajtot én csak a végén fogom rátenni.
Naplózva

"Mindenkinek két élete van. De a második csak akkor kezdődik el, ha valaki rájön, hogy csak egy van"
RWS
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 1124



« Új üzenet #5182 Dátum: 2011. Március 10. - 11:35:35 »



A sajtot én csak a végén fogom rátenni.

 Nyami Nyálcsorog Kajat
Naplózva
Voldi
Adminisztrátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 9527


Piros betűs nagyokos...


« Új üzenet #5183 Dátum: 2011. Március 10. - 11:40:47 »

A tejföl, az állítólag a tejnek a föle, a finomföl, meg a finomnak?  Fejvakarás
Naplózva

-Voldi, ritka rusnya vagy alsógatyában...
-Levegyem?

-"Ha mindenki úgy tesz, ahogy tenni köll, akkor minden úgy lösz, ahogy lenni köll!"
Kun Gábor (Gaben85)
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 806


« Új üzenet #5184 Dátum: 2011. Március 10. - 11:42:21 »

A tejföl, az állítólag a tejnek a föle, a finomföl, meg a finomnak?  Fejvakarás

És ahogy tanult barátom Bobakos mondja: a tojás az egy folyamat, ami a csirkéből kijön az a tojat.  Ördög
Naplózva
Sakac
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 9919



« Új üzenet #5185 Dátum: 2011. Március 10. - 11:50:37 »

A tejföl, az állítólag a tejnek a föle, a finomföl, meg a finomnak?  Fejvakarás
Ördög ez volt itthon célnak megteszi gondolom...
Naplózva

"Mindenkinek két élete van. De a második csak akkor kezdődik el, ha valaki rájön, hogy csak egy van"
Voldi
Adminisztrátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 9527


Piros betűs nagyokos...


« Új üzenet #5186 Dátum: 2011. Március 10. - 15:16:20 »

Ez azért ide tartozik:

http://index.hu/kultur/eletmod/2011/03/10/tiz_etel_amit_soha_ne_rendelj_magyar_etteremben/
Naplózva

-Voldi, ritka rusnya vagy alsógatyában...
-Levegyem?

-"Ha mindenki úgy tesz, ahogy tenni köll, akkor minden úgy lösz, ahogy lenni köll!"
Kun Gábor (Gaben85)
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 806


« Új üzenet #5187 Dátum: 2011. Március 10. - 15:20:36 »


És maximálisan igaz. De van még pár amivel kiegészítettem volna...

Mátrai borzast mostanság mindenhol csak gyalázzák, nem készítik el a maga pompájában. Nagyon nagyon kevés étterem van ahol találkozni a desszert lapon igazán jó kreatív desszertekkel. Nem kell, hogy drága legyen vagy puccos. Elég lenne kreatívnak lenni. stb....
Naplózva
Sabbati
Igazhitű Effendi és Birodalmi Tasliosztogató
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 4799



« Új üzenet #5188 Dátum: 2011. Március 10. - 16:35:33 »


Van benne sok igazság, de jócskán túllő a célon.
És kábé 10-15 évvel le van maradva.
Tudnék mesélni az inaséveimről egy Jack mellett.

Ja, és betekintésem van a német és osztrák konyha ilyesfajta "rejtelmeibe" is... Ördög Ördög
Naplózva

"Ihre besondere Stärke ist die Praxis."
Sanyooo
Vendég
« Új üzenet #5189 Dátum: 2011. Március 10. - 17:50:39 »

Szerintem igazat ír a cikk. Régebben gyakran (jobban ment), mostanában ritkán járunk étterembe, de az utóbbi öt-hat évben nem emlékszem olyan helyre, ahonnan nem úgy jöttem volna ki: "Na ide se jövök többet!" Szomorú
Munkám során több étterem konyháján megfordultam, hááát, tudnék mesélni! Széchenyi bennszülöttje a higiénia szobra volt, mikor étkezéshez előkészítette a nyers antilop belet! (két ujjal kinyomta belőle a bélsarat)
Naplózva
Oldalak: 1 ... 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 [346] 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 ... 545   Fel
  Nyomtatás  
 
Ugrás: