Oldalak: 1 ... 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 [84] 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 ... 545   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Tepsifüles magazin  (Megtekintve 646762 alkalommal)
Steve
Vendég
« Új üzenet #1245 Dátum: 2008. Július 02. - 09:33:22 »

Ha mán mindenképen libagége akkó "Töltött libanyak vegyes töltelékkel".
Naplózva
P.Zoli
Vendég
« Új üzenet #1246 Dátum: 2008. Július 02. - 09:35:51 »

Töltött libanyak májas töltelékkel! Igen
Ezt most a nagy róka-libavadász kéri! Bion
Naplózva
Kriszta
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 211


lady steve


« Új üzenet #1247 Dátum: 2008. Július 02. - 09:39:19 »

Girgesz, nagyon cseles.  Igen Taps

vadkacsa mandulás burgonyalepénnyel.  :Mosolyog
Naplózva

...akié a gép, azé az ember...
Kriszta
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 211


lady steve


« Új üzenet #1248 Dátum: 2008. Július 02. - 09:40:21 »

Töltött libanyak májas töltelékkel! Igen
Ezt most a nagy róka-libavadász kéri! Bion

azért valamilyen szinten örülök, hogy rókára nincs recept.  Ördög
Naplózva

...akié a gép, azé az ember...
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #1249 Dátum: 2008. Július 02. - 09:44:25 »


azért valamilyen szinten örülök, hogy rókára nincs recept.  Ördög

De van egy jó receptem Mátyás korából borzra. Érdekel? (plusz egy borz-sonka recept a XIX. századból)
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
P.Zoli
Vendég
« Új üzenet #1250 Dátum: 2008. Július 02. - 09:44:47 »

Hű, ezt a vadkacsát nem is figyeltem.
Módosítok a kérésemen:VADKACSA MANDULÁS BURGONYALEPÉNNYEL
Naplózva
P.Zoli
Vendég
« Új üzenet #1251 Dátum: 2008. Július 02. - 09:45:52 »

Töltött libanyak májas töltelékkel! Igen
Ezt most a nagy róka-libavadász kéri! Bion

azért valamilyen szinten örülök, hogy rókára nincs recept.  Ördög

Pedig szívesen kitalálnék egyet... Nyihi
Naplózva
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #1252 Dátum: 2008. Július 02. - 09:48:39 »


Pedig szívesen kitalálnék egyet... Nyihi

Felénk él a történet egy ifjú Nimródról,akinek túl nagy szája volt, emiatt az első rókáját megfőzették vele pörköltnek, hogy az úgy illik. Persze azóta már nincs akkora arca az illetőnek, pedig eltelt vagy 30-40 év az eset óta.
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #1253 Dátum: 2008. Július 02. - 09:49:41 »

Hű, ezt a vadkacsát nem is figyeltem.
Módosítok a kérésemen:VADKACSA MANDULÁS BURGONYALEPÉNNYEL

Na né'd mán'!Nem is libát választasz? Hát milyen liba-(róka)vadász vagy te? Nyihi
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Kriszta
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 211


lady steve


« Új üzenet #1254 Dátum: 2008. Július 02. - 09:52:14 »


azért valamilyen szinten örülök, hogy rókára nincs recept.  Ördög

De van egy jó receptem Mátyás korából borzra. Érdekel? (plusz egy borz-sonka recept a XIX. századból)

jóhogy. nem mintha meg akarnám csinálni, de a fűszerek meg az elkészítés korabeli mintára érdekes lehet.

egyébként milyen íze volt a rókának, nem tudod?  Mosolyog
Naplózva

...akié a gép, azé az ember...
Kriszta
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 211


lady steve


« Új üzenet #1255 Dátum: 2008. Július 02. - 09:53:19 »

Hű, ezt a vadkacsát nem is figyeltem.
Módosítok a kérésemen:VADKACSA MANDULÁS BURGONYALEPÉNNYEL


 Igen :SERV
Naplózva

...akié a gép, azé az ember...
P.Zoli
Vendég
« Új üzenet #1256 Dátum: 2008. Július 02. - 09:55:43 »

Hű, ezt a vadkacsát nem is figyeltem.
Módosítok a kérésemen:VADKACSA MANDULÁS BURGONYALEPÉNNYEL

Na né'd mán'!Nem is libát választasz? Hát milyen liba-(róka)vadász vagy te? Nyihi

A vadkacsát jobban szeretem mint a házilibát! Mosolyog
Naplózva
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #1257 Dátum: 2008. Július 02. - 09:57:53 »


jóhogy. nem mintha meg akarnám csinálni, de a fűszerek meg az elkészítés korabeli mintára érdekes lehet.

egyébként milyen íze volt a rókának, nem tudod?  Mosolyog

Arról már nem szól a fáma-az illető meg nem szívesen beszél róla. De állítólag jót evett belőle és csak utána szóltak neki, hogy szívatják.
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Viktor
Vendég
« Új üzenet #1258 Dátum: 2008. Július 02. - 09:58:41 »

Kacsa. Lepénnyel.
Naplózva
Voldi
Adminisztrátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 9527


Piros betűs nagyokos...


« Új üzenet #1259 Dátum: 2008. Július 02. - 10:31:38 »

Kacsa. Lepénnyel.

Tózse!
Naplózva

-Voldi, ritka rusnya vagy alsógatyában...
-Levegyem?

-"Ha mindenki úgy tesz, ahogy tenni köll, akkor minden úgy lösz, ahogy lenni köll!"
Oldalak: 1 ... 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 [84] 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 ... 545   Fel
  Nyomtatás  
 
Ugrás: