Oldalak: 1 ... 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 [81] 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 ... 545   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Tepsifüles magazin  (Megtekintve 646789 alkalommal)
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #1200 Dátum: 2008. Június 27. - 10:05:28 »

Úgy látom, ez a szavazás mára szinte eldőlt... Bion
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
P.Zoli
Vendég
« Új üzenet #1201 Dátum: 2008. Június 27. - 10:12:07 »

Úgy látom, ez a szavazás mára szinte eldőlt... Bion

Bizony! Nagyon úgy tűnik! Taps
Naplózva
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #1202 Dátum: 2008. Június 27. - 10:14:26 »

Úgy látom, ez a szavazás mára szinte eldőlt... Bion

Bizony! Nagyon úgy tűnik! Taps

Akkor ne is várjak tovább?
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Voldi
Adminisztrátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 9527


Piros betűs nagyokos...


« Új üzenet #1203 Dátum: 2008. Június 27. - 10:16:03 »

Levesimádó vagyok, tehát:

Gyöngyös-leves nagymama-módra  gyozo  gyozo  gyozo

Csatlakozom az előttem szólóhoz!
Naplózva

-Voldi, ritka rusnya vagy alsógatyában...
-Levegyem?

-"Ha mindenki úgy tesz, ahogy tenni köll, akkor minden úgy lösz, ahogy lenni köll!"
P.Zoli
Vendég
« Új üzenet #1204 Dátum: 2008. Június 27. - 10:17:25 »

Úgy látom, ez a szavazás mára szinte eldőlt... Bion

Bizony! Nagyon úgy tűnik! Taps

Akkor ne is várjak tovább?

Ne bizony, mert még a végén a leves győz! Kacsint
Naplózva
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #1205 Dátum: 2008. Június 27. - 10:45:55 »


Ne bizony, mert még a végén a leves győz! Kacsint


Akkor várok még... Nyihi

Eddig 6:4 a boros gyöngyi javára.
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #1206 Dátum: 2008. Június 27. - 11:42:46 »

Akkor boros gyöngyös lett.
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
P.Zoli
Vendég
« Új üzenet #1207 Dátum: 2008. Június 27. - 11:44:09 »

Akkor boros gyöngyös lett.

 Taps Igen gyozo
Naplózva
Troja
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 906



« Új üzenet #1208 Dátum: 2008. Június 28. - 06:14:19 »

Sziasztok!
Szeretnék kérni valamilyen receptet,ami bográcsban,tárcsán elkészíthető.Van hozzá vaddisznó comb,lapocka,szárított vargánya,szarvaskolbász,füstölt disznóságok,és amit a boltban is meg lehet találni.
Jövő héten lesz egy kerti összejövetel,és valamilyen különlegeset,de könnyen elkészíthetőt szeretnék főzni. Fejvakarás
Naplózva
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #1209 Dátum: 2008. Június 30. - 08:45:55 »

Sziasztok!
Szeretnék kérni valamilyen receptet,ami bográcsban,tárcsán elkészíthető.Van hozzá vaddisznó comb,lapocka,szárított vargánya,szarvaskolbász,füstölt disznóságok,és amit a boltban is meg lehet találni.
Jövő héten lesz egy kerti összejövetel,és valamilyen különlegeset,de könnyen elkészíthetőt szeretnék főzni. Fejvakarás


Én valamilyen tokányt vagy ragut tudnék elképzelni ezekkel az összetevőkkel. Ha mindenképp bográcsozni akarsz,akkor valamilyen borsos, fehérboros alap borókabogyóval és egy csipet gyömbérrel és szeletelt gombával megbolondítva, sült krumplival, esetleg hagymás újkrumplival. Ha jó a tűzhely is, akkor esetleg egy gombás-tejszínes ragu lehet a végeredmény...
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #1210 Dátum: 2008. Június 30. - 10:36:35 »

Mai hármas:

Juhtúrós borsós hús
Báránypecsenye nyárson
Mogyorós bárányhús
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Voldi
Adminisztrátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 9527


Piros betűs nagyokos...


« Új üzenet #1211 Dátum: 2008. Június 30. - 10:59:33 »

Báránypecsenye nyárson
Naplózva

-Voldi, ritka rusnya vagy alsógatyában...
-Levegyem?

-"Ha mindenki úgy tesz, ahogy tenni köll, akkor minden úgy lösz, ahogy lenni köll!"
Horrido
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 7947


Generalbakter


« Új üzenet #1212 Dátum: 2008. Június 30. - 11:03:05 »

én is: báránypecsenye nyárson
Naplózva


A jó vasutasnak még a hetedik szomszédja is hülye...
Steve
Vendég
« Új üzenet #1213 Dátum: 2008. Június 30. - 11:05:00 »

Juhtúrós borsós hús
 Táncol
Naplózva
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #1214 Dátum: 2008. Június 30. - 11:20:29 »

Azt hittem már, hogy ma nem is szavaztok, de látom a kemény mag megtalálta a receptkínálatot gyozo
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Oldalak: 1 ... 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 [81] 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 ... 545   Fel
  Nyomtatás  
 
Ugrás: