Hkriszta
|
|
« Új üzenet #5010 Dátum: 2010. November 16. - 19:46:29 » |
|
Hú ez nagyon jó!!! Egyetlen egy gondom van, hogy nincs hűtőm. Elromlott, 2 hete várjuk az alkatrészt bele. Most az ablakban vannak a cuccok...a szomszéd jókat röhög... .. és tiszta tavasz van nálunk, így nincs valami hideg napközben, csak este. Vagy az sem árt neki?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lacus
|
|
« Új üzenet #5011 Dátum: 2010. November 16. - 19:53:00 » |
|
Akkor nincs más . Jól be füszerezni , alá egy kis édes fehér bor . Tepsi , olyan amit vastag grill alu fóliával belehet fedni légmentesen ,. oldalt is lezárni . Őrlángon párolni .
|
|
|
Naplózva
|
Üdv Lacus.
/ " Ifjaik majdnem mindennap vadászaton voltak; ezért aztán attól az időtől fogva mindmostanáig a magyarok jobb vadászok is, mint a többi nemzetek. " / Anonymus
|
|
|
Hkriszta
|
|
« Új üzenet #5012 Dátum: 2010. November 16. - 19:54:52 » |
|
Bocs, nem vagyok valami nagy szakács... végig csak párolom?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kama
|
|
« Új üzenet #5013 Dátum: 2010. November 16. - 20:00:55 » |
|
Majdnem.
Ha már puha, akkor leveszed a fóliát és kicsit megpirítod.
Most az ablakot én nem kockáztatnám be vele, ahhoz szerintem egy kicsit meleg van.
|
|
|
Naplózva
|
"Hiszen ha csak úgy egyszerre agyon lehetne lőni mindent, venne-e puskát a kezébe valamirevaló ember?" (Zsindely Ferenc)
|
|
|
Hkriszta
|
|
« Új üzenet #5014 Dátum: 2010. November 16. - 20:05:23 » |
|
Rendben, köszönöm, reggelig remélem kibírja, mert nincs borom csak barackpálesz. Addig jól befűszerezem! Köszönöm szépen!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lacus
|
|
« Új üzenet #5015 Dátum: 2010. November 16. - 20:05:48 » |
|
Úgy ahogy Kama fórumtárs írta Idáig csak Furmint-l csináltam , de jó lehet a 6 puttonyos Aszú is
|
|
|
Naplózva
|
Üdv Lacus.
/ " Ifjaik majdnem mindennap vadászaton voltak; ezért aztán attól az időtől fogva mindmostanáig a magyarok jobb vadászok is, mint a többi nemzetek. " / Anonymus
|
|
|
Hkriszta
|
|
« Új üzenet #5016 Dátum: 2010. November 16. - 20:10:11 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lacus
|
|
« Új üzenet #5017 Dátum: 2010. November 16. - 20:30:47 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Üdv Lacus.
/ " Ifjaik majdnem mindennap vadászaton voltak; ezért aztán attól az időtől fogva mindmostanáig a magyarok jobb vadászok is, mint a többi nemzetek. " / Anonymus
|
|
|
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 5762
A gasztroszent!
|
|
« Új üzenet #5018 Dátum: 2010. November 17. - 08:33:05 » |
|
Kriszta-ha nincs hűtőd, akkor próbáld ki azt, hogy beleteszed vmilyen pácba és leteszed a kőre/kamrába. Egy-két napot érlelődhet így is anélkül, hogy megromlana. Utána mehet a sütőbe. Ha pálinkád van csak, akkor azzal is lehet finom ízeket varázsolni, csak arra figyelj, hogy a pálinkát ált. a készítés vége felé kell hozzáadni, hogy még jobban kiadja a gyümölcsízt.
|
|
|
Naplózva
|
Üdv a vadásznak! "Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)
"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
|
|
|
S.Fox
Vendég
|
|
« Új üzenet #5019 Dátum: 2010. November 17. - 08:40:24 » |
|
Girgi, miért nem csinálsz megint szavazós főzőcskét?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 5762
A gasztroszent!
|
|
« Új üzenet #5020 Dátum: 2010. November 17. - 09:01:37 » |
|
Girgi, miért nem csinálsz megint szavazós főzőcskét?
Mert amikor csináltam, igen ellaposodott, ráadásul a mostani munkahelyemen nem tudom garantálni, hogy mindig időben le tudom zárni a szavazást és fel tudom tenni a receptet ebédidőben. Utána meg már alig nézegetik... De azért néha szoktam csinálni
|
|
|
Naplózva
|
Üdv a vadásznak! "Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)
"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
|
|
|
S.Fox
Vendég
|
|
« Új üzenet #5021 Dátum: 2010. November 17. - 09:04:22 » |
|
Mert amikor csináltam, igen ellaposodott, ráadásul a mostani munkahelyemen nem tudom garantálni, hogy mindig időben le tudom zárni a szavazást és fel tudom tenni a receptet ebédidőben. Utána meg már alig nézegetik... De azért néha szoktam csinálni csinálj, ha van időd
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hkriszta
|
|
« Új üzenet #5022 Dátum: 2010. November 17. - 19:56:11 » |
|
Kriszta-ha nincs hűtőd, akkor próbáld ki azt, hogy beleteszed vmilyen pácba és leteszed a kőre/kamrába. Egy-két napot érlelődhet így is anélkül, hogy megromlana. Utána mehet a sütőbe. Ha pálinkád van csak, akkor azzal is lehet finom ízeket varázsolni, csak arra figyelj, hogy a pálinkát ált. a készítés vége felé kell hozzáadni, hogy még jobban kiadja a gyümölcsízt. Sziasztok! Íme az eredmény: http://kepfeltoltes.hu/view/101117/DSCN0725_www.kepfeltoltes.hu_.jpgNagyon finom! A maradékot ost majszoljuk hidegen, dióval.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. November 17. - 20:02:16 írta Sakac »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hkriszta
|
|
« Új üzenet #5023 Dátum: 2010. November 17. - 19:56:54 » |
|
Köszönöm a segytséget! Rátok mindíg számíthatok!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sakac
Globális moderátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 9919
|
|
« Új üzenet #5024 Dátum: 2010. November 17. - 20:03:13 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Mindenkinek két élete van. De a második csak akkor kezdődik el, ha valaki rájön, hogy csak egy van"
|
|
|
|