Sabbati
|
|
« Új üzenet #4950 Dátum: 2010. Szeptember 19. - 20:20:36 » |
|
A suli óta nem készítettem piláfot. Leírnád a receptet?
|
|
|
Naplózva
|
"Ihre besondere Stärke ist die Praxis."
|
|
|
Guszti
|
|
« Új üzenet #4951 Dátum: 2010. Szeptember 19. - 20:26:19 » |
|
Beírom a receptgyűjteménybe. Egyébként bárányból szokta Marcsi csinálni, de most soknak találta a vadmalachúst, gondolta megpróbálja így. Hát...fincsi
|
|
|
Naplózva
|
"Szorgalmasan gyűjtögessed a hajnalpír melegét, hogy életed hűvösödő alkonyára is elég legyen."
|
|
|
Sabbati
|
|
« Új üzenet #4952 Dátum: 2010. Szeptember 19. - 20:28:36 » |
|
Igen, mi is úgy tanultuk, hogy ürüpiláf. Köszi!!
|
|
|
Naplózva
|
"Ihre besondere Stärke ist die Praxis."
|
|
|
Boar
Adminisztrátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 16601
|
|
« Új üzenet #4953 Dátum: 2010. Szeptember 26. - 21:32:53 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Lassan lépked a fűben a vak zenészek kara. Mondjátok emberek, ez már Európa?
|
|
|
Boar
Adminisztrátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 16601
|
|
« Új üzenet #4954 Dátum: 2010. Szeptember 26. - 21:39:29 » |
|
Sába, a chilis bab receptjét nyugodtan tedd közkincsé...ha kedves az életed...
|
|
|
Naplózva
|
Lassan lépked a fűben a vak zenészek kara. Mondjátok emberek, ez már Európa?
|
|
|
Sabbati
|
|
« Új üzenet #4955 Dátum: 2010. Szeptember 26. - 21:42:05 » |
|
Nincs értelme, Feri, sima konzerv vörösbab, chili con carne, pirított csirkemell - gyorskaja. Majd leírom egy füstölt tarjás-hagymásbabosnak a receptúráját, az tényleg fincsi.
|
|
|
Naplózva
|
"Ihre besondere Stärke ist die Praxis."
|
|
|
Boar
Adminisztrátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 16601
|
|
« Új üzenet #4956 Dátum: 2010. Szeptember 26. - 21:46:42 » |
|
Nincs értelme, Feri, sima konzerv vörösbab, chili con carne, pirított csirkemell - gyorskaja. Majd leírom egy füstölt tarjás-hagymásbabosnak a receptúráját, az tényleg fincsi. B+, nekem is az a bajom, hogy a chilis bab számomra mindig gyorskaja volt, zacsis porból, konzervbabból és darált szívből, még egyetemista koromban szoktam rá. Azt hittem, van valami autentikus recepted.
|
|
|
Naplózva
|
Lassan lépked a fűben a vak zenészek kara. Mondjátok emberek, ez már Európa?
|
|
|
Sabbati
|
|
« Új üzenet #4957 Dátum: 2010. Szeptember 26. - 21:49:25 » |
|
Van is, mondom, majd leírom. Ezek a halak viszont igencsak étvágygerjesztőek! A múltkor már annyira kívántam halat enni, hogy megkóstoltam a bundázott tintahalat. Nem is olyan szar...
|
|
|
Naplózva
|
"Ihre besondere Stärke ist die Praxis."
|
|
|
Boar
Adminisztrátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 16601
|
|
« Új üzenet #4958 Dátum: 2010. Szeptember 26. - 21:54:37 » |
|
A múltkor már annyira kívántam halat enni, hogy megkóstoltam a bundázott tintahalat. Ma azt ettem... Viszont sokkal jobb a tintahal pirítva vagy pláne grillezve, jót tesz neki a pörzsíz. Ami a képen van, abba sajtot dugtunk mielőtt kész lett...nagyon király volt...
|
|
|
Naplózva
|
Lassan lépked a fűben a vak zenészek kara. Mondjátok emberek, ez már Európa?
|
|
|
Sabbati
|
|
« Új üzenet #4959 Dátum: 2010. Szeptember 26. - 21:58:29 » |
|
Jó is grillezve, csak ez a buzi thai nem tudja rendesen bepácolni, meg általában tilápia jön és az 2 nap alatt bebüdösödik...
|
|
|
Naplózva
|
"Ihre besondere Stärke ist die Praxis."
|
|
|
Sakac
Globális moderátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 9919
|
|
« Új üzenet #4960 Dátum: 2010. Szeptember 28. - 13:53:05 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Mindenkinek két élete van. De a második csak akkor kezdődik el, ha valaki rájön, hogy csak egy van"
|
|
|
Sabbati
|
|
« Új üzenet #4961 Dátum: 2010. Szeptember 28. - 14:05:02 » |
|
Jó is grillezve, csak ez a buzi thai nem tudja rendesen bepácolni, meg általában tilápia jön és az 2 nap alatt bebüdösödik... A tilápia természetesen szépia, tévedtem.
|
|
|
Naplózva
|
"Ihre besondere Stärke ist die Praxis."
|
|
|
Sakac
Globális moderátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 9919
|
|
« Új üzenet #4962 Dátum: 2010. Szeptember 29. - 09:52:47 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Mindenkinek két élete van. De a második csak akkor kezdődik el, ha valaki rájön, hogy csak egy van"
|
|
|
hlajos
|
|
« Új üzenet #4963 Dátum: 2010. Szeptember 29. - 20:57:53 » |
|
Egészen hihetetlen, de az ember, ha kajáról van szó, ugyanúgy működik, mint egy kutya. Az azért kicsit durva, hogy 0-1-0-1 infóktól megcsordul az ember nyála! Sakac, ha Te úgy főzöl, ahogy fotózod, hát... Üdv. L.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sakac
Globális moderátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 9919
|
|
« Új üzenet #4964 Dátum: 2010. Szeptember 30. - 05:17:17 » |
|
Az az igazság hogy a folytköv elmaradt. Mire hazaértek a gyerekek pont kész lett.... "piszkos" tányért,maradékot az edényben meg nem illik fotózni Mondjuk nem sokat hagytak de ott egye a fene. Még a kutya is megnyalta szája szélét.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindenkinek két élete van. De a második csak akkor kezdődik el, ha valaki rájön, hogy csak egy van"
|
|
|
|