Oldalak: 1 ... 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 [331] 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 ... 545   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Tepsifüles magazin  (Megtekintve 646814 alkalommal)
Sabbati
Igazhitű Effendi és Birodalmi Tasliosztogató
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 4799



« Új üzenet #4950 Dátum: 2010. Szeptember 19. - 20:20:36 »

A suli óta nem készítettem piláfot.
Leírnád a receptet?

 Effendi
Naplózva

"Ihre besondere Stärke ist die Praxis."
Guszti
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 298


« Új üzenet #4951 Dátum: 2010. Szeptember 19. - 20:26:19 »

Beírom a receptgyűjteménybe. Egyébként bárányból szokta Marcsi csinálni, de most soknak találta a vadmalachúst, gondolta megpróbálja így. Hát...fincsi  Mosolyog
Naplózva

"Szorgalmasan gyűjtögessed a hajnalpír melegét, hogy életed hűvösödő alkonyára is elég legyen."
Sabbati
Igazhitű Effendi és Birodalmi Tasliosztogató
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 4799



« Új üzenet #4952 Dátum: 2010. Szeptember 19. - 20:28:36 »

Igen, mi is úgy tanultuk, hogy ürüpiláf.

Köszi!!

 Effendi
Naplózva

"Ihre besondere Stärke ist die Praxis."
Boar
Adminisztrátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 16601



« Új üzenet #4953 Dátum: 2010. Szeptember 26. - 21:32:53 »





Naplózva

Lassan lépked a fűben
a vak zenészek kara.
Mondjátok emberek,
ez már Európa?
Boar
Adminisztrátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 16601



« Új üzenet #4954 Dátum: 2010. Szeptember 26. - 21:39:29 »

Sába, a chilis bab receptjét nyugodtan tedd közkincsé...ha kedves az életed...
Naplózva

Lassan lépked a fűben
a vak zenészek kara.
Mondjátok emberek,
ez már Európa?
Sabbati
Igazhitű Effendi és Birodalmi Tasliosztogató
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 4799



« Új üzenet #4955 Dátum: 2010. Szeptember 26. - 21:42:05 »

Nincs értelme, Feri, sima konzerv vörösbab, chili con carne, pirított csirkemell - gyorskaja.
Majd leírom egy füstölt tarjás-hagymásbabosnak a receptúráját, az tényleg fincsi.

 Effendi
Naplózva

"Ihre besondere Stärke ist die Praxis."
Boar
Adminisztrátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 16601



« Új üzenet #4956 Dátum: 2010. Szeptember 26. - 21:46:42 »

Nincs értelme, Feri, sima konzerv vörösbab, chili con carne, pirított csirkemell - gyorskaja.
Majd leírom egy füstölt tarjás-hagymásbabosnak a receptúráját, az tényleg fincsi.

 Effendi
B+, nekem is az a bajom, hogy a chilis bab számomra mindig gyorskaja volt, zacsis porból, konzervbabból és darált szívből, még egyetemista koromban szoktam rá. Azt hittem, van valami autentikus recepted.
Naplózva

Lassan lépked a fűben
a vak zenészek kara.
Mondjátok emberek,
ez már Európa?
Sabbati
Igazhitű Effendi és Birodalmi Tasliosztogató
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 4799



« Új üzenet #4957 Dátum: 2010. Szeptember 26. - 21:49:25 »

Van is, mondom, majd leírom.
Ezek a halak viszont igencsak étvágygerjesztőek!
A múltkor már annyira kívántam halat enni, hogy megkóstoltam a bundázott tintahalat.
Nem is olyan szar...

 Effendi
Naplózva

"Ihre besondere Stärke ist die Praxis."
Boar
Adminisztrátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 16601



« Új üzenet #4958 Dátum: 2010. Szeptember 26. - 21:54:37 »


A múltkor már annyira kívántam halat enni, hogy megkóstoltam a bundázott tintahalat.


 Effendi
Ma azt ettem...
Viszont sokkal jobb a tintahal pirítva vagy pláne grillezve, jót tesz neki a pörzsíz.
Ami a képen van, abba sajtot dugtunk mielőtt kész lett...nagyon király volt...
Naplózva

Lassan lépked a fűben
a vak zenészek kara.
Mondjátok emberek,
ez már Európa?
Sabbati
Igazhitű Effendi és Birodalmi Tasliosztogató
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 4799



« Új üzenet #4959 Dátum: 2010. Szeptember 26. - 21:58:29 »

Jó is grillezve, csak ez a buzi thai nem tudja rendesen bepácolni, meg általában tilápia jön és az 2 nap alatt bebüdösödik...

 Effendi
Naplózva

"Ihre besondere Stärke ist die Praxis."
Sakac
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 9919



« Új üzenet #4960 Dátum: 2010. Szeptember 28. - 13:53:05 »

Naplózva

"Mindenkinek két élete van. De a második csak akkor kezdődik el, ha valaki rájön, hogy csak egy van"
Sabbati
Igazhitű Effendi és Birodalmi Tasliosztogató
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 4799



« Új üzenet #4961 Dátum: 2010. Szeptember 28. - 14:05:02 »

Jó is grillezve, csak ez a buzi thai nem tudja rendesen bepácolni, meg általában tilápia jön és az 2 nap alatt bebüdösödik...

 Effendi

A tilápia természetesen szépia, tévedtem.

 Effendi
Naplózva

"Ihre besondere Stärke ist die Praxis."
Sakac
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 9919



« Új üzenet #4962 Dátum: 2010. Szeptember 29. - 09:52:47 »

Kezdetnek...





folyt. köv.
Naplózva

"Mindenkinek két élete van. De a második csak akkor kezdődik el, ha valaki rájön, hogy csak egy van"
hlajos
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 571


« Új üzenet #4963 Dátum: 2010. Szeptember 29. - 20:57:53 »

Egészen hihetetlen, de az ember, ha kajáról van szó, ugyanúgy működik, mint egy kutya.  Ördög Az azért kicsit durva, hogy 0-1-0-1 infóktól megcsordul az ember nyála!
Sakac, ha Te úgy főzöl, ahogy fotózod, hát... Igen Igen Igen
Üdv.
L.
Naplózva
Sakac
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 9919



« Új üzenet #4964 Dátum: 2010. Szeptember 30. - 05:17:17 »

Az az igazság hogy a folytköv elmaradt. Mire hazaértek a gyerekek pont kész lett.... "piszkos" tányért,maradékot az edényben meg nem illik fotózni  Ördög
Mondjuk nem sokat hagytak de ott egye a fene. Még a kutya is megnyalta szája szélét.  Ördög
Naplózva

"Mindenkinek két élete van. De a második csak akkor kezdődik el, ha valaki rájön, hogy csak egy van"
Oldalak: 1 ... 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 [331] 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 ... 545   Fel
  Nyomtatás  
 
Ugrás: