Oldalak: 1 ... 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 [298] 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 ... 545   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Tepsifüles magazin  (Megtekintve 655695 alkalommal)
Pyrus
Globális moderátor
Vadász
*
Elérhető Elérhető

Hozzászólások: 4591



« Új üzenet #4455 Dátum: 2009. Október 01. - 13:19:11 »

Nyúlragu pálinkafőzéshez

Ez gondolom úgy kezdődik, hogy:

Pár hónappal előbb fogj egy hordót és szedjél bele szép érett gyümölcsöket... Vigyorog
Naplózva
Voldi
Adminisztrátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 9530


Piros betűs nagyokos...


« Új üzenet #4456 Dátum: 2009. Október 01. - 13:20:01 »


Szüreti vadnyúl,
Naplózva

-Voldi, ritka rusnya vagy alsógatyában...
-Levegyem?

-"Ha mindenki úgy tesz, ahogy tenni köll, akkor minden úgy lösz, ahogy lenni köll!"
Horrido
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 7953


Generalbakter


« Új üzenet #4457 Dátum: 2009. Október 01. - 13:21:14 »

Nyúlragu pálinkafőzéshez
Naplózva


A jó vasutasnak még a hetedik szomszédja is hülye...
Sziju
Vendég
« Új üzenet #4458 Dátum: 2009. Október 01. - 13:22:12 »

nyúlragu pálinkafőzéshez
Naplózva
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #4459 Dátum: 2009. Október 01. - 13:38:30 »

Ez gondolom úgy kezdődik, hogy:

Pár hónappal előbb fogj egy hordót és szedjél bele szép érett gyümölcsöket... Vigyorog
Nem teljesen, de így sem rossz. Bion

Ma reggel disznót vágtunk a bátyám lagzijára -most szombaton lesz- és olyan dolgot láttam, amit még a rendszerváltás előtt tapasztaltam csak: a bátyám kora hajnalban ott volt a leszúrt disznó mellett kaparókéssel a kezében és pucolta a röfit. Hát el is képedtem rendesen, mert ő híres volt arról, hogy a disznóvágásra már csak akkor érkezik, amikor este a töltött káposztát tálalják. Mikor megkérdeztem, hogy mi ez hogy lehet, azt válaszolta: "Röviden, tömören annyi, hogy a nyáron összeszedtem az epret." Mikor értetlenül néztem rá, akkor rávilágított a lényegre is: most készült el a pálinkája, amit persze lagzi előtt meg kellett kóstolni és még nem feküdt le a kóstolgatás után  Piál  -így aztán odaért időben a jobb sorsra érdemes sertés ravatalához. Vigyorog
« Utoljára szerkesztve: 2009. Október 01. - 13:50:32 írta Erdőjáró (Molnár Attila) » Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Németh Lajos
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 9997



« Új üzenet #4460 Dátum: 2009. Október 01. - 13:52:14 »

Te Girgi, ahogy itt a válaszokat elnézem, hamarosan nyithatnánk egy pálinkafőző rovatot is.  Bion
Naplózva

Vagy láng csap az ódon, vad vármegye-házra,
Vagy itt ül a lelkünk tovább leigázva.  /Ady/
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #4461 Dátum: 2009. Október 01. - 14:46:51 »

Te Girgi, ahogy itt a válaszokat elnézem, hamarosan nyithatnánk egy pálinkafőző rovatot is.  Bion

De azt csak engedéllyel rendelkező pálinkafőzők használhatnák...
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
nagysas
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 4147


TSP


« Új üzenet #4462 Dátum: 2009. Október 01. - 15:18:59 »

Nekem van engedélyem, jöhetek? (nagyapám anno megengedte  Táncol)

Természetesen:

Nyúlragú pálinkafőzéshez  Wave
Naplózva

Ó Sunny... a tyúkok előtt mindig legyen víz!!
在我赤裸的身上牺牲一只山羊
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #4463 Dátum: 2009. Október 02. - 11:32:12 »

Talán sikerült végre összeszámolnom a szavazatokat Fejvakarás 2:4-re a pálinka-rajongók nyertek.
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Troja
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 906



« Új üzenet #4464 Dátum: 2009. Október 03. - 07:30:38 »

Sziasztok!
Van némi szarvas csontom,és ebből szeretnék levest főzni,ha lehet.
Kérem aki tud adjon tanácsot,receptet hogyan készítsem el! Foez
Naplózva
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #4465 Dátum: 2009. Október 05. - 13:35:02 »

Sziasztok!
Van némi szarvas csontom,és ebből szeretnék levest főzni,ha lehet.
Kérem aki tud adjon tanácsot,receptet hogyan készítsem el! Foez


Ha húslevesnek csinálod, akkor vedd a marhahúslevest alapul. Aztán kis lángon, nagyon lassan főzd nagyon sokáig, hogy tiszta maradjon a levesed. Wave
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Boar
Adminisztrátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 16606



« Új üzenet #4466 Dátum: 2009. Október 05. - 17:19:11 »

Ha húslevesnek csinálod, akkor vedd a marhahúslevest alapul. Aztán kis lángon, nagyon lassan főzd nagyon sokáig, hogy tiszta maradjon a levesed. Wave
Én csak a vaddisznó csontból szoktam levest főzni, a szarvasét nem szeretem. Túl faggyús, pláne ha az ember a velő miatt kettévágja a csöves csontokat. Az első levét mindenképp el kell önteni.


« Utoljára szerkesztve: 2009. Október 05. - 21:57:50 írta St.Girgesz » Naplózva

Lassan lépked a fűben
a vak zenészek kara.
Mondjátok emberek,
ez már Európa?
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #4467 Dátum: 2009. Október 05. - 21:58:12 »

Én csak a vaddisznó csontból szoktam levest főzni, a szarvasét nem szeretem. Túl faggyús, pláne ha az ember a velő miatt kettévágja a csöves csontokat. Az első levét mindenképp el kell önteni.


Nem faggyúsabb az, mint a  marha... csak az íze gazdagabb  Ördög
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Sakac
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 9923



« Új üzenet #4468 Dátum: 2009. Október 23. - 14:54:00 »




Naplózva

"Mindenkinek két élete van. De a második csak akkor kezdődik el, ha valaki rájön, hogy csak egy van"
Lacus
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 3936



« Új üzenet #4469 Dátum: 2009. Október 23. - 15:28:08 »

Sakac  Wave Az első libanyakleves? A második?? A harmadik burgonyástésta? Wave
Naplózva

Üdv Lacus.

/ " Ifjaik majdnem mindennap vadászaton voltak; ezért aztán attól az időtől fogva mindmostanáig a magyarok jobb vadászok is, mint a többi nemzetek.  "  / Anonymus
Oldalak: 1 ... 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 [298] 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 ... 545   Fel
  Nyomtatás  
 
Ugrás: