Tomek
|
|
« Új üzenet #840 Dátum: 2008. Június 04. - 14:04:54 » |
|
Ma este fog debütálni a töltött tök... ha a fejemre borítják itthon a végeredményt, képet mellékelek róla!
|
|
|
Naplózva
|
"... nem is a lövés a vadászat. A puska elsütése csak kicsengése, emberállati kiélése a vadászatnak. Mert a vadászat - áhítat." (Gr. Sz.Zs.)
|
|
|
Kriszta
|
|
« Új üzenet #841 Dátum: 2008. Június 04. - 14:05:46 » |
|
Ma este fog debütálni a töltött tök... ha a fejemre borítják itthon a végeredményt, képet mellékelek róla! ha nem borítják, akkor is mellékelhetsz. >
|
|
|
Naplózva
|
...akié a gép, azé az ember...
|
|
|
Tomek
|
|
« Új üzenet #842 Dátum: 2008. Június 04. - 14:14:57 » |
|
Ma este fog debütálni a töltött tök... ha a fejemre borítják itthon a végeredményt, képet mellékelek róla! ha nem borítják, akkor is mellékelhetsz. > Csak ha valami értékelhető formában sikerül elkészíteni.
|
|
|
Naplózva
|
"... nem is a lövés a vadászat. A puska elsütése csak kicsengése, emberállati kiélése a vadászatnak. Mert a vadászat - áhítat." (Gr. Sz.Zs.)
|
|
|
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 5762
A gasztroszent!
|
|
« Új üzenet #843 Dátum: 2008. Június 05. - 07:58:00 » |
|
Elnézést a tegnapi kimaradásért, de kedden éjjel 11kor telefonált a főnököm, hogy másnap hajnalban Ipolytarnócra kell mennem a juhászatunkhoz, sürgős ügyben. Tegnap este 8ra értem haza és se kedvem,se erőm nem volt még netezni. Most gondolkodom a mai hármason, amint kiötlöm őket, felteszem
|
|
|
Naplózva
|
Üdv a vadásznak! "Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)
"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
|
|
|
Kriszta
|
|
« Új üzenet #844 Dátum: 2008. Június 05. - 08:17:06 » |
|
Elnézést a tegnapi kimaradásért, de kedden éjjel 11kor telefonált a főnököm, hogy másnap hajnalban Ipolytarnócra kell mennem a juhászatunkhoz, sürgős ügyben. Tegnap este 8ra értem haza és se kedvem,se erőm nem volt még netezni. Most gondolkodom a mai hármason, amint kiötlöm őket, felteszem hát jó, megbocsátunk, ha most hozol valami finomat.
|
|
|
Naplózva
|
...akié a gép, azé az ember...
|
|
|
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 5762
A gasztroszent!
|
|
« Új üzenet #845 Dátum: 2008. Június 05. - 09:16:39 » |
|
Na,akkor megszületett a mai hármas: Kemencében sült fácánleves(Bodrogi Gyula receptje) Nyúlbatyu fokhagymaszószban(Voldi receptje) Gesztenyével töltött pulykamell
|
|
|
Naplózva
|
Üdv a vadásznak! "Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)
"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
|
|
|
P.Zoli
Vendég
|
|
« Új üzenet #846 Dátum: 2008. Június 05. - 09:25:14 » |
|
Én a fácánlevesre szavazok!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Viktor
Vendég
|
|
« Új üzenet #847 Dátum: 2008. Június 05. - 09:28:42 » |
|
Pulyka. :N
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Voldi
Adminisztrátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 9530
Piros betűs nagyokos...
|
|
« Új üzenet #848 Dátum: 2008. Június 05. - 09:37:57 » |
|
Fácánlevest szertetnék
Voldi
|
|
|
Naplózva
|
-Voldi, ritka rusnya vagy alsógatyában... -Levegyem?
-"Ha mindenki úgy tesz, ahogy tenni köll, akkor minden úgy lösz, ahogy lenni köll!"
|
|
|
Horrido
Globális moderátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 7949
Generalbakter
|
|
« Új üzenet #849 Dátum: 2008. Június 05. - 09:39:24 » |
|
fácánszuppi
|
|
|
Naplózva
|
A jó vasutasnak még a hetedik szomszédja is hülye...
|
|
|
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 5762
A gasztroszent!
|
|
« Új üzenet #850 Dátum: 2008. Június 05. - 09:43:02 » |
|
fácánszuppi
Horrido: készül a vaddisznó karaj?-hogy tetszett amit javasoltam? Onnét jutott eszembe, hogy egyik ismerősöm mesélte tegnap, hogy ő a vadmalac karaját egyben, mustárral megkenve szokta elkészíteni.
|
|
|
Naplózva
|
Üdv a vadásznak! "Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)
"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
|
|
|
Kriszta
|
|
« Új üzenet #851 Dátum: 2008. Június 05. - 09:48:51 » |
|
gesztenyével töltött pulykamell
|
|
|
Naplózva
|
...akié a gép, azé az ember...
|
|
|
Horrido
Globális moderátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 7949
Generalbakter
|
|
« Új üzenet #852 Dátum: 2008. Június 05. - 10:02:08 » |
|
fácánszuppi
Horrido: készül a vaddisznó karaj?-hogy tetszett amit javasoltam? Onnét jutott eszembe, hogy egyik ismerősöm mesélte tegnap, hogy ő a vadmalac karaját egyben, mustárral megkenve szokta elkészíteni. Szia! Még nem. Szimpatikus a javaslatod. A pácolással az a gondom, hogy igen spontán jön nálam a főzési ihlet és nincs idő pácolásra. A mustáros megkenés után is állni hagyja ismerősőd, vagy megy a sütőbe egyből?
|
|
|
Naplózva
|
A jó vasutasnak még a hetedik szomszédja is hülye...
|
|
|
Tomek
|
|
« Új üzenet #853 Dátum: 2008. Június 05. - 10:05:40 » |
|
Fácánleves mellett teszem le a garast.
|
|
|
Naplózva
|
"... nem is a lövés a vadászat. A puska elsütése csak kicsengése, emberállati kiélése a vadászatnak. Mert a vadászat - áhítat." (Gr. Sz.Zs.)
|
|
|
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 5762
A gasztroszent!
|
|
« Új üzenet #854 Dátum: 2008. Június 05. - 10:19:18 » |
|
fácánszuppi
Horrido: készül a vaddisznó karaj?-hogy tetszett amit javasoltam? Onnét jutott eszembe, hogy egyik ismerősöm mesélte tegnap, hogy ő a vadmalac karaját egyben, mustárral megkenve szokta elkészíteni. Szia! Még nem. Szimpatikus a javaslatod. A pácolással az a gondom, hogy igen spontán jön nálam a főzési ihlet és nincs idő pácolásra. A mustáros megkenés után is állni hagyja ismerősőd, vagy megy a sütőbe egyből? Azt mondta, hogy két nappal sütés előtt megsózza, majd mindenhol bekeni mustárral, amibe korábban belekevert egy evőkanál alma- vagy balzsamecetet. Ezután be a hűtőbe, majd fólia, fél liter barna sört aláöntve alatt puhára süti.
|
|
|
Naplózva
|
Üdv a vadásznak! "Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)
"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
|
|
|
|