Oldalak: 1 ... 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 [57] 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 ... 545   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Tepsifüles magazin  (Megtekintve 651828 alkalommal)
Tomek
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 1497



« Új üzenet #840 Dátum: 2008. Június 04. - 14:04:54 »

Ma este fog debütálni a töltött tök... ha a fejemre borítják itthon a végeredményt, képet mellékelek róla!  OOO Nyihi
Naplózva

"... nem is a lövés a vadászat. A puska elsütése csak kicsengése, emberállati kiélése a vadászatnak.
Mert a vadászat - áhítat." (Gr. Sz.Zs.)
Kriszta
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 211


lady steve


« Új üzenet #841 Dátum: 2008. Június 04. - 14:05:46 »

Ma este fog debütálni a töltött tök... ha a fejemre borítják itthon a végeredményt, képet mellékelek róla!  OOO Nyihi

ha nem borítják, akkor is mellékelhetsz.  >Nevet
Naplózva

...akié a gép, azé az ember...
Tomek
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 1497



« Új üzenet #842 Dátum: 2008. Június 04. - 14:14:57 »

Ma este fog debütálni a töltött tök... ha a fejemre borítják itthon a végeredményt, képet mellékelek róla!  OOO Nyihi

ha nem borítják, akkor is mellékelhetsz.  >Nevet
Csak ha valami értékelhető formában sikerül elkészíteni. Vigyorog
Naplózva

"... nem is a lövés a vadászat. A puska elsütése csak kicsengése, emberállati kiélése a vadászatnak.
Mert a vadászat - áhítat." (Gr. Sz.Zs.)
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #843 Dátum: 2008. Június 05. - 07:58:00 »

Elnézést a tegnapi kimaradásért, de kedden éjjel 11kor telefonált a főnököm, hogy másnap hajnalban Ipolytarnócra kell mennem a juhászatunkhoz, sürgős ügyben. Tegnap este 8ra értem haza és se kedvem,se erőm nem volt még netezni.
Most gondolkodom a mai hármason, amint kiötlöm őket, felteszem Wave
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Kriszta
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 211


lady steve


« Új üzenet #844 Dátum: 2008. Június 05. - 08:17:06 »

Elnézést a tegnapi kimaradásért, de kedden éjjel 11kor telefonált a főnököm, hogy másnap hajnalban Ipolytarnócra kell mennem a juhászatunkhoz, sürgős ügyben. Tegnap este 8ra értem haza és se kedvem,se erőm nem volt még netezni.
Most gondolkodom a mai hármason, amint kiötlöm őket, felteszem Wave

hát jó, megbocsátunk, ha most hozol valami finomat.  Foez
Naplózva

...akié a gép, azé az ember...
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #845 Dátum: 2008. Június 05. - 09:16:39 »

Na,akkor megszületett a mai hármas:
Kemencében sült fácánleves(Bodrogi Gyula receptje)
Nyúlbatyu fokhagymaszószban(Voldi receptje)
Gesztenyével töltött pulykamell
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
P.Zoli
Vendég
« Új üzenet #846 Dátum: 2008. Június 05. - 09:25:14 »

Én a fácánlevesre szavazok! Igen
Naplózva
Viktor
Vendég
« Új üzenet #847 Dátum: 2008. Június 05. - 09:28:42 »

Pulyka. :N
Naplózva
Voldi
Adminisztrátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 9530


Piros betűs nagyokos...


« Új üzenet #848 Dátum: 2008. Június 05. - 09:37:57 »

Fácánlevest szertetnék

Voldi
Naplózva

-Voldi, ritka rusnya vagy alsógatyában...
-Levegyem?

-"Ha mindenki úgy tesz, ahogy tenni köll, akkor minden úgy lösz, ahogy lenni köll!"
Horrido
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 7949


Generalbakter


« Új üzenet #849 Dátum: 2008. Június 05. - 09:39:24 »

fácánszuppi
Naplózva


A jó vasutasnak még a hetedik szomszédja is hülye...
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #850 Dátum: 2008. Június 05. - 09:43:02 »

fácánszuppi
Horrido: készül a vaddisznó karaj?-hogy tetszett amit javasoltam?

Onnét jutott eszembe, hogy egyik ismerősöm mesélte tegnap, hogy ő a vadmalac karaját egyben, mustárral megkenve szokta elkészíteni.
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Kriszta
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 211


lady steve


« Új üzenet #851 Dátum: 2008. Június 05. - 09:48:51 »

gesztenyével töltött pulykamell
Naplózva

...akié a gép, azé az ember...
Horrido
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 7949


Generalbakter


« Új üzenet #852 Dátum: 2008. Június 05. - 10:02:08 »

fácánszuppi
Horrido: készül a vaddisznó karaj?-hogy tetszett amit javasoltam?

Onnét jutott eszembe, hogy egyik ismerősöm mesélte tegnap, hogy ő a vadmalac karaját egyben, mustárral megkenve szokta elkészíteni.
Szia!
Még nem. Szimpatikus a javaslatod. A pácolással az a gondom, hogy igen spontán jön nálam a főzési ihlet és nincs idő pácolásra.
A mustáros megkenés után is állni hagyja ismerősőd, vagy megy a sütőbe egyből?
Naplózva


A jó vasutasnak még a hetedik szomszédja is hülye...
Tomek
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 1497



« Új üzenet #853 Dátum: 2008. Június 05. - 10:05:40 »

Fácánleves mellett teszem le a garast.  Mosolyog
Naplózva

"... nem is a lövés a vadászat. A puska elsütése csak kicsengése, emberállati kiélése a vadászatnak.
Mert a vadászat - áhítat." (Gr. Sz.Zs.)
St.Girgesz
Moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 5762


A gasztroszent!


WWW
« Új üzenet #854 Dátum: 2008. Június 05. - 10:19:18 »

fácánszuppi
Horrido: készül a vaddisznó karaj?-hogy tetszett amit javasoltam?

Onnét jutott eszembe, hogy egyik ismerősöm mesélte tegnap, hogy ő a vadmalac karaját egyben, mustárral megkenve szokta elkészíteni.
Szia!
Még nem. Szimpatikus a javaslatod. A pácolással az a gondom, hogy igen spontán jön nálam a főzési ihlet és nincs idő pácolásra.
A mustáros megkenés után is állni hagyja ismerősőd, vagy megy a sütőbe egyből?

Azt mondta, hogy két nappal sütés előtt megsózza, majd mindenhol bekeni mustárral, amibe korábban belekevert egy evőkanál alma- vagy balzsamecetet. Ezután be a hűtőbe, majd fólia, fél liter barna sört aláöntve alatt puhára süti.
Naplózva

Üdv a vadásznak!
"Gazdagnak érezheti magát az a nép, amely ilyen hagyományokkal rendelkezik."(John Paget; 1839.)

"Amiről nem mondunk le, az mindig a miénk marad."
Oldalak: 1 ... 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 [57] 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 ... 545   Fel
  Nyomtatás  
 
Ugrás: