nagysas
Globális moderátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 4147
TSP
|
|
« Új üzenet #7440 Dátum: 2017. Augusztus 02. - 12:10:06 » |
|
Elvetted a kedvem. Pedig már beindult a hülyebogár. Van egy 300 literes henger alakú üzemanyag tartályom, gondoltam szétvágom. Tekints magadra európai sznobként és akkor nyílt a pálya
|
|
|
Naplózva
|
Ó Sunny... a tyúkok előtt mindig legyen víz!! 在我赤裸的身上牺牲一只山羊
|
|
|
Eb
|
|
« Új üzenet #7441 Dátum: 2017. Augusztus 02. - 12:29:30 » |
|
Jó lesz az agyonpácolt tarja meg a szárazra sütött cíke.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gergusz
|
|
« Új üzenet #7442 Dátum: 2017. Augusztus 02. - 12:47:21 » |
|
A világ nagy részén a grillezés még mindig a rácson sütögetés nyílt tűztéren vagy parázson. A jenkik eltanulták a rabszolgáktól a lassú sütögetést, iparág épült rá és az európai sznobok meg rárepültek a témára. A készülékek egyre hülyebiztosabbak, a receptek tökölősek de nem nehezek...oszt a sok barom meg adományozza magának a grillkirály címet noha egy szelet szalonnát nem lenne képes megsütni a nyárson... A nyárspolgár blogon meg az indexes szaktopicban is megjelentek a sznob seggfejek akik szerint a nyílt tűzön/parázson sütögetés az a prolik igénytelensége és véget ér a szarrápácolt tarjánál meg az agyonszárított csirkemellnél. Az ilyenekkel szemben nem érzem szükségét a kulturált véleménynyílvánításnak...magyarán el szoktam őket küldeni az anyjukba. Ha feldobsz egy két-három centi vastag marhaszeletet a rácsra, azt el lehet cseszni. Ott egy-két perc a különbség a tökéletes és a cipőtalp között. A smokerben 110 fokon a kutya sem fogja észrevenni, hogy 10 vagy 11 órát volt bent a cucc. Lehet persze misztifikálni, csinálják is mert azzal lehet eladni az újabb és újabb vackokat, de a lényeg nem változik, ezeréves technológia új köntösben. Amit írsz, az a magyar társadalom szociológiai leírása. Kicserélhetjük a a BBQ-t másra, ami új, tuti, hogy sznobsággal fog indulni, majd ahogy terjed egyre inkább eltűnik a hype, és természetes, sallang mentes lesz. Ettől függetlenül, szerintem kib***ott jó szmokerben sütni, ha valakinek van türleme elpöcskörészni vele egy napot, akkor zseniális eredmény lesz. Imádom a grillt is, de két külön osztályban játszik a két dolog nálam, ízben, élményben, mindenben.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2017. Augusztus 07. - 11:16:56 írta St.Girgesz »
|
Naplózva
|
"Mert a békét nem lehet csinálni. Az van, s azt csupán megtalálni lehet."
|
|
|
Makkmarci
|
|
« Új üzenet #7443 Dátum: 2017. Augusztus 02. - 12:47:45 » |
|
Egy ismerősnek is bemart a BBQ hülyebogár az agyalapi mirigyébe. Mivel vasas szaki volt világ életében, röhögőgörcsöt kapott az obis kínálat anyagminőségét látva. Így hajtogatott szabadidejébe egy kicsit, hegesztgetett, eldörzsölt pár korongot, de a részeredmény egész pofás. Ha elkészül, ezt nem kell félteni, hogy egyhamar megeszi a gonosz Ránézésből van vagy 80 kiló A következő szint már a behúzható futómű lett volna, meg az ABS...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Eb
|
|
« Új üzenet #7444 Dátum: 2017. Augusztus 02. - 12:52:09 » |
|
Amit írsz, az a magyar társadalom szociológiai leírása. Kicserélhetjük a a BBQ-t másra, ami új, tuti, hogy sznobsággal fog indulni, majd ahogy terjed egyre inkább eltűnik a hype, és természetes, sallang mentes lesz.
Erről a mobiltelefon jutott eszembe. Azt is bunkofonnak hívták. Most meg .....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Boar
Adminisztrátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 16606
|
|
« Új üzenet #7445 Dátum: 2017. Augusztus 02. - 12:57:38 » |
|
Van a cégnél egy öreg páncélszekrény aminek a kulcsait már az előző tulaj se találta. Én azt néztem ki füstölőszekrénynek, csak ki kell nyitni valahogy. Ja, meg haza kell hozni. Ott felrakom a teherautóra targoncával de a leszedés itthon már necces...
|
|
|
Naplózva
|
Lassan lépked a fűben a vak zenészek kara. Mondjátok emberek, ez már Európa?
|
|
|
zajandras
|
|
« Új üzenet #7446 Dátum: 2017. Augusztus 02. - 13:33:58 » |
|
Elvetted a kedvem. Pedig már beindult a hülyebogár. Van egy 300 literes henger alakú üzemanyag tartályom, gondoltam szétvágom. Elsőre hamar be fog gyulladni
|
|
|
Naplózva
|
"Már az is megérte, hogy sétáltunk egy jót..."
|
|
|
Eb
|
|
« Új üzenet #7447 Dátum: 2017. Augusztus 02. - 13:47:12 » |
|
Elsőre hamar be fog gyulladni Még nem volt beszerelve.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Eb
|
|
« Új üzenet #7448 Dátum: 2017. Augusztus 02. - 13:50:56 » |
|
Ez is egy érdekes megoldás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bentshaft
|
|
« Új üzenet #7449 Dátum: 2017. Augusztus 02. - 15:00:22 » |
|
Amit írsz, az a magyar társadalom szociológiai leírása. Kicserélhetjük a a BBQ-t másra, ami új, tuti, hogy sznobsággal fog indulni, majd ahogy terjed egyre inkább eltűnik a hype, és természetes, sallang mentes lesz.
Ettől függetlenül, szerintem kibaszott jó szmokerben sütni, ha valakinek van türleme elpöcskörészni vele egy napot, akkor zseniális eredmény lesz. Imádom a grillt is, de két külön osztályban játszik a két dolog nálam, ízben, élményben, mindenben.
Igy van. A smokerban valo sutes mas mint a szenes vagy eppenseggel egy gazas BBQ-n. Mint irtad nekunk itt sutogetni az napi vagy minden masnapi elfoglaltsag hagyomanyos szenes vagy gazas BBQ-n, mig szmokerezni az egy honapba egyszer ketszeri vagy meg kevesebb, nem tul praktikus es ezert nem is veszek. A haveremnek van mindketto a szmokert alig hasznalja csak kimondottan oldalasra es " brisket" sutesre, mondjuk haromszor egy nyaron. Kar is erte, egy 800 dollaros Traeger. . Sok ido kell hozza, inkabb egy szocialis dolog mikor athivod a havereket stb, amugy nagyon kevesen akarnak 8 oran at baszakodni vele ezert nem annyira nepszeruek, de bizonyos dolgokat csak abba lehet elkesziteni ugy hogy annak parja ne legyen. A Kamodo sutok semigen nepszeruek csak kiadosabb sutosekre, azok is lassuak meg tokoles a be hevitesuk, amig megsutsz valamit benne addig sorrel jol laksz... A mult hetvegen a haverem sutogetett egy " zold tojas " Kamodoba sem o, sem en nem voltunk elragadtatva, en csak figyelgettem igaz. Nehez volt kontrolalni a hofokot, de meg ki kell ismerje. .
|
|
|
Naplózva
|
I don't hunt in order to kill, I kill in order to have hunted.
|
|
|
Bentshaft
|
|
« Új üzenet #7450 Dátum: 2017. Augusztus 03. - 00:44:45 » |
|
A mai vacsora egy uber szofisztikalt recept espedig: csirke felsocombok, so, bors, fokhagyma porral behintve es ra a grillre. 20 perc es kesz. Kapros uborka salata, krumpli pure melleje, es nagyon finom lett a tapos csirke.... Ezt nem lehet elcseszni, meg a flekkent. A steak - et azt mar el, habar itt nalam azt is nehez elcseszni (tulsutni) mert mindenki fel nyersen szereti es konnyu olyanra sutni (tehat nagyon pinkre) Van 66 fajta csirke rub - om de ez a klasszikus a kedvencem. BBQ szoszba lehet martogatni a combokat, en nem szoktam lekenni mikozbe sul, hacsak nem lettem megkerve, mert van aki ugy szereti.
|
|
|
Naplózva
|
I don't hunt in order to kill, I kill in order to have hunted.
|
|
|
|
zajandras
|
|
« Új üzenet #7452 Dátum: 2017. Augusztus 03. - 08:39:48 » |
|
A mai vacsora egy uber szofisztikalt recept espedig: csirke felsocombok, so, bors, fokhagyma porral behintve es ra a grillre. 20 perc es kesz. Kapros uborka salata, krumpli pure melleje, es nagyon finom lett a tapos csirke.... Ezt nem lehet elcseszni, meg a flekkent. A steak - et azt mar el, habar itt nalam azt is nehez elcseszni (tulsutni) mert mindenki fel nyersen szereti es konnyu olyanra sutni (tehat nagyon pinkre) Van 66 fajta csirke rub - om de ez a klasszikus a kedvencem. BBQ szoszba lehet martogatni a combokat, en nem szoktam lekenni mikozbe sul, hacsak nem lettem megkerve, mert van aki ugy szereti. Utóbbi időben -Boar halas-grilles posztja indította be a lavinát- nagyon bedurvult ez a topic. Ráadásul jössz mindig ezekkel a csirkékkel, hamburgerekkel... eszméletlen. Hamburger húsra írnál egy bevált tuti receptet? Köszi!
|
|
|
Naplózva
|
"Már az is megérte, hogy sétáltunk egy jót..."
|
|
|
Voldi
Adminisztrátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 9530
Piros betűs nagyokos...
|
|
« Új üzenet #7453 Dátum: 2017. Augusztus 03. - 08:51:05 » |
|
Hamburger húsra írnál egy bevált tuti receptet?
Így kezdődik: Lőj egy jávort....
|
|
|
Naplózva
|
-Voldi, ritka rusnya vagy alsógatyában... -Levegyem?
-"Ha mindenki úgy tesz, ahogy tenni köll, akkor minden úgy lösz, ahogy lenni köll!"
|
|
|
nagysas
Globális moderátor
Vadász
Nem elérhető
Hozzászólások: 4147
TSP
|
|
« Új üzenet #7454 Dátum: 2017. Augusztus 03. - 09:37:19 » |
|
Így kezdődik: Lőj egy jávort.... Ja, vagy így: Állj meg a kocsival a tó közepén és fogj egy talicskányi süllőt
|
|
|
Naplózva
|
Ó Sunny... a tyúkok előtt mindig legyen víz!! 在我赤裸的身上牺牲一只山羊
|
|
|
|