Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... 42   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Vadszalámi, kolbász, sonka, füstölés.  (Megtekintve 215544 alkalommal)
norberto31
Liget
***
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 15


« Új üzenet #120 Dátum: 2010. Január 11. - 21:00:00 »

2hl-es régi olajoshordó,vágsz rá ajtót,vele szemben a füstcsőnek lyukat.Sima farostlemezből összecsavarozol egy kockát,úgy ,hogy az eleje meg a teteje levehetős legyen,majd összekötöd a kettőt egy füstcsővel.Ez hidegfüst amitől nem csöpög ki a kolbász vagy szalonna zsírja füstölés közben.Üdv:Norbi. gyozo
Naplózva
Sanyooo
Vendég
« Új üzenet #121 Dátum: 2010. Január 11. - 21:07:16 »

2hl-es régi olajoshordó,vágsz rá ajtót,vele szemben a füstcsőnek lyukat.Sima farostlemezből összecsavarozol egy kockát,úgy ,hogy az eleje meg a teteje levehetős legyen,majd összekötöd a kettőt egy füstcsővel.Ez hidegfüst amitől nem csöpög ki a kolbász vagy szalonna zsírja füstölés közben.Üdv:Norbi. gyozo

Szia!
Ez is jó!
Alakul ez, gyerekek!  Wave
Naplózva
Boar
Adminisztrátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 16596



« Új üzenet #122 Dátum: 2010. Január 11. - 21:39:37 »

Hogy is tartja a mondás?
Ki mint tartja feleségét, úgy kapja az eleségét!

Szarvas, és házi disznó a la erdőjáró módra.




Nomost, abból kiindulva, hogy ezt a sok füstöltárut Te hoztad össze, ebben az esetben konkrétan a feleségedtől semmit nem kaptál...akkor hogy is tartod szegény, jobb sorsra érdemes nejed? Vigyorog
Naplózva

Lassan lépked a fűben
a vak zenészek kara.
Mondjátok emberek,
ez már Európa?
Kama
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 3606


« Új üzenet #123 Dátum: 2010. Február 01. - 22:16:58 »

Meg az a kenyér, gyerekek!!! AZ A KENYÉR!!!

Azon látszik messziről, hogy valódi...
Naplózva

"Hiszen ha csak úgy egyszerre agyon lehetne lőni mindent, venne-e puskát a kezébe valamirevaló ember?"
(Zsindely Ferenc)
Mikibácsi
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 181



« Új üzenet #124 Dátum: 2010. Február 04. - 11:37:08 »

Az itt talált receptek alapján megalkottam életem első szarvas kolbászát.
Finom lett! Köszi az infókat, nagyon hasznos ez a gasztronómiai topic.
Naplózva

"...A Vadászat megfelelő irányba tereli a vadász személyiségének alakulását. Olyan etikai értéket fejleszt ki benne, amely nélkül a vadászat csupán az ösztönök gyarló megnyilvánulása volna."
Karácsony Károly
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 3842



« Új üzenet #125 Dátum: 2010. Február 07. - 16:58:15 »

Erdőjáró!
Nagyon guszta! Le a kalappal! Igen
TESCO-s, vagy SPAR-os? Nyihi Nyihi Wave
Naplózva
Karácsony Károly
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 3842



« Új üzenet #126 Dátum: 2010. Február 07. - 17:08:20 »

Húsrendelést felveszek! Csak nem teljesítem... Ördög
Naplózva
Erdojaro (Molnár Attila)
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 14841



« Új üzenet #127 Dátum: 2010. Február 07. - 17:44:28 »

Erdőjáró!
Nagyon guszta! Le a kalappal! Igen
TESCO-s, vagy SPAR-os? Nyihi Nyihi Wave

Penny Market-es! Kacsint
Naplózva

A Vadászat olyan mint a NŐ!  Minél több időt töltesz vele, annál jobban rájössz, hogy nem tudsz róla semmit!
Boar
Adminisztrátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 16596



« Új üzenet #128 Dátum: 2010. Február 12. - 19:49:14 »

Ez termett.
Naplózva

Lassan lépked a fűben
a vak zenészek kara.
Mondjátok emberek,
ez már Európa?
S.Peti
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 6027



« Új üzenet #129 Dátum: 2010. Február 12. - 19:56:24 »

Ez termett.
Szép a padlásod... :Mosolyog
Naplózva

...forrókezű fiatal vadásztárs...
Boar
Adminisztrátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 16596



« Új üzenet #130 Dátum: 2010. Február 12. - 19:58:01 »

Szép a padlásod... :Mosolyog
És jól őrzött... Sorozat Csipesz Kutya Wildboar Macs Macs Macs Macs Macs Macs Macs Macs Macs Macs
Naplózva

Lassan lépked a fűben
a vak zenészek kara.
Mondjátok emberek,
ez már Európa?
wetzlar
Vendég
« Új üzenet #131 Dátum: 2010. Február 12. - 20:00:36 »

Aham, értem én miért szereted te a macskákat...és ennyit...és ennyire!
Macskakóbász, macskaszalámi...fene az ízlésedet!  Nyihi Bion Bion
Naplózva
Lacus
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 3936



« Új üzenet #132 Dátum: 2010. Február 12. - 20:01:38 »

Üdv Boar ! Szép nagy szeleteket lehet vágni a sonkából és megsütni / vastagság 2cm./ Igen
Naplózva

Üdv Lacus.

/ " Ifjaik majdnem mindennap vadászaton voltak; ezért aztán attól az időtől fogva mindmostanáig a magyarok jobb vadászok is, mint a többi nemzetek.  "  / Anonymus
Boar
Adminisztrátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 16596



« Új üzenet #133 Dátum: 2010. Február 12. - 20:03:51 »

Aham, értem én miért szereted te a macskákat...és ennyit...és ennyire!
Macskakóbász, macskaszalámi...fene az ízlésedet!  Nyihi Bion Bion
De a sonkák...azok kutyából vannak... Vigyorog
Járt körbe annakidején a neten egy kép, egy kézzel írott hirdetés volt lefotózva:
"Házi kolbász eladó, 800ft/kg."
Alatta:
"Kóbor macskát veszek, 300ft/db"
Naplózva

Lassan lépked a fűben
a vak zenészek kara.
Mondjátok emberek,
ez már Európa?
Boar
Adminisztrátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 16596



« Új üzenet #134 Dátum: 2010. Február 12. - 20:06:30 »

Üdv Boar ! Szép nagy szeleteket lehet vágni a sonkából és megsütni / vastagság 2cm./ Igen
Jó az nyersen is... Nagyon szeretem a nyers sonkát vajaskenyérrel. Meg vaj nélküli kenyérrel. Meg vaj nélküli kenyér nélkül.
Meg sütve. Meg főzve. Sonkástésztának nem szeretem, de az a tészta miatt van... Foez
Naplózva

Lassan lépked a fűben
a vak zenészek kara.
Mondjátok emberek,
ez már Európa?
Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... 42   Fel
  Nyomtatás  
 
Ugrás: