Oldalak: 1 ... 1183 1184 1185 1186 1187 1188 1189 1190 1191 1192 1193 1194 1195 1196 1197 1198 1199 1200 1201 1202 [1203] 1204 1205 1206 1207 1208 1209 1210 1211 1212 1213 1214 1215 1216 1217 1218 1219 1220 1221 1222 1223 ... 1437   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Vaddisznós élményeink  (Megtekintve 2754914 alkalommal)
galoscsabus
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 6369


vadász


« Új üzenet #18030 Dátum: 2015. November 30. - 21:47:05 »

Disznóhajtás, 2015.11.28.  Margita.

Elszaladt egy év, amit semmi nem jelzett számomra jobban, mint az újabb vadászat Leheléknél.
A szervezési anomáliákról nem írnék többet, a csapat ilyen-olyan okokból megcsappant létszámmal, de töretlen kedvvel üdvözölte egymást és a vendéglátóinkat.
A helyszín új volt, most nem a már megszokott panzió lett az otthonunk erre a pár napra, mert az bezárt.
A Tóti faluban álló kultúrház vendégrészlegében kaptunk helyet, ahol egy nagy közösségi teremben várt minket a köszöntő vacsora, amit kellő mennyiségű italok fogyasztása közepette
együtt költöttünk el pénteken este.
Aztán viszonylag korán nyugovóra tért a banda, mert a másnapi vadászaton a tisztes helytálláshoz nem passzol a reszkető kéz és a lapos tekintet.

Reggel a közös reggeli közben már ment az esélyek latolgatása, a területen két hete tartott hajtásnap után igen sok disznóra számíthattunk.
Ez igazolódni látszott akkor, mikor az első hajtás felé menet, annak tőszomszédságában egy olyan mértékben feltúrt legelőt láttunk (nem kicsit, szemre volt vagy 50 hektár) aminek
következtében meg is gyanúsítottuk kísérőnket, hogy a helyiek biztosan hetek óta turkálják a talajt, gilisztát szedve az elnöknek és népes családjának a horgászataikhoz.

Aztán a felállítás közben látszott, hogy rengeteg disznónyom tarkítja az erdőt, előre vetítve a hajtás várható eredményét.
Az, hogy ez nem így lett végül, az csak a véletlennek köszönhető...meg a meglepetésre hajlamos disznóknak.
Ugyanis a megmozdított kondák nem a puskák felé húzódtak a bokros takarás biztonságában, hanem nekivágtak a hatalmas kopasz vetésnek és kereket oldottak.
Mindezt több részletben úgy, hogy többen láthatták őket, de lövésre nem volt alkalom.

Bal szomszédom Karcsi volt, jobbról Géza állt.
Utóbbi felől kutyaugatás hallatszott, klasszikusan az a fajta ideges terrier nyafogás, amit akkor hallatnak négylábú vadásztársaink, ha menekülő, meg-megálló disznót kísérnek.
Láttam, hogy Géza nagyon nyújtogatja a nyakát, forgatja a fejét, de a puskája csendes maradt.
Aztán egyre közeledett a hang és meg is láttam a balra menekülő nagyobbacska egyes disznót, de sajnos erősen takarták a cserjék, így bár többször úgy éreztem, hogy "most talán",
de jobban szeretem elengedni a golyót úgy, hogy "na most biztosan".
Vártam Karcsi lövését, de az is elmaradt. Később mondta, hogy ő is látta a conát, de hasonló volt a helyzet, mint nálam.
Kiszáradt a szám és a torkom a nagy izgalomban, fojtogatott a köhögés (nem akartam azt a szívességet megadni a szomszédoknak, hogy göthölésemmel nekik hajtom a vadat Vigyorog) ezért
gyorsan kicsomagoltam egy Negrót és bekaptam.
Alig szopogattam tán egy perce, mikor újból kutyaugatás, újból recsegés-ropogás.....és újból érkezik egy egyes disznó, de már egy közelebbi váltón.
Villámgyorsan felvettem a puskát, biztosító előre....és izgalmamban úgy lenyeltem a cukorkát, mint gém a halat Ördög
De mit foglalkoztam én a torkomat eltorlaszoló idegen tárggyal....már csak azt néztem, hogy a kutya nehogy a disznó mellett fusson és amikor egy kissé ritkább foltba ért, a szeme vonalára célozva
elengedtem útjára a 185-ös, saját főzetű Megát.
Jó combos becsapódás jött vissza és a disznó azonnal összeesett. Remegett még párat, aztán hamar elcsendesedett.
A kezem most kezdett el reszketni, nyugtatónak elővettem még egy negrót, majd boldogan válaszoltam Géza pantomim előadására, amiben érdeklődött az eredmény felől.

Volt még néhány lövés lejjebb (Voldi, Hansi és Kapszli felől), de a végén csak az én egy szem kis 3. éves kanom került terítékre a hajtásban.
Azaz Karcsi elé nem messze beállt egy kan a bozótba, a szagát a szél többször elém vágta, de végül a hajtók között visszafordult.
Jött még néhány nyúl és fácán, majd a piros mellényes hajtók is megérkeztek.
Lefelé sétálva hallottam némi célzásokat holmi gyerekpuskára, meg pockozóra utalva, de nem tudom mire gondolhattak....sőt volt aki egyenesen azt javasolta, hogy ha megtenném, hogy ma többé nem szállok ki a kocsiból, az lenne a legbölcsebb döntésem Röhög

Azért a következő helyen (igaz a sor legvégén, mert nem szerettem volna senkit a hátam mögött tudni Nyihi) megkockáztattam, hogy velük tartok...szerencsém volt, nem vettek észre.
A legelső, amúgy elég esélytelennek mutatkozó helyen megálltam, elővettem a mindig nálam lévő metszőollót, kicsit fazonra igazítottam a leshely melletti tölgyfa apró gallyait, megettem a magammal vitt csokit és boldog elégedettséggel hallgattam a távolról meginduló hajtók zaját.  
Rám jött egy jó selejt bak és távolról megláttam egy szalmasárga nagy rókát, de olyan ügyesen használta ki a terep adta takarásokat, hogy nem jutottam lövéshez.
A hajtásban néha igen izgatott lármázás támadt, több terelő lövést is leadtak a hajtók között haladó helyi vadászok is, de mint a végén kiderült, a disznók csak kiszökdöstek oldalra.
Egy konda ugyan eljött egészen a jobb szomszédságban álló Sakacig és az őt kísérő Lehelig, de a Júdás szél elárult minket és csak visszaforogtak.
Sanyi közben lőtt egy szép rókát, de ebben a hajtásban ez volt az összes zsákmány, már ami a kézzel foghatót jelenti.
Izgalomban nem volt hiány....ahogyan disznóban sem, az első két mozdításban volt vagy 60-70 turkács, ami igazán szép vadbőségre vall.
Igaz később megtudtuk Ördögh Sanyitól a házigazdától, hogy vadkárt nem kell fizessenek, ezért nem olyan probléma a feldúsult vadállomány, mint pl. nálunk.

Ebédre visszavonulót fújtak a csapatnak és nagy nehezen végig ettünk egy sok fogásos lakodalmi menüt, majd mentünk a délutánra beígért egy hajtásra.
Itt a sor végére maradtam a felállítással, balról Kálmán állt, jobbról két felvezetőnk vállalt terelő szerepet, hogy az esetleg arra megindult, kitörni szándékozó vadat visszatapsolják a hajtásba.
Az a fránya szél itt is a disznók oldalára szegődött. Pár percenként üzembiztosan befordult és megterítette a szagunkkal az előttünk álló szálerdő alját, ahonnan a vadat várhattuk.
Jött egy egyes lövés a legtávolabbi bal szélről amiről később kiderült, hogy Kapszli tartóztatott le vele egy süldőt, majd Géza és Hansi lőttek olyan egyszerre egy 3. éves kancsira,
hogy én egy lövésnek hallottam a fülvédőben. Láttam egy kis szarvasrudlit és pár őzet, mikor szemből feltűnt egy egyes disznó, alakjából ítélve fiatal kannak tűnt.
Jött...jött...jött...megtorpant. Beért az áruló szagsávba és megmerevedve töprengett, várta a megbizonyosodást, hogy valóban rettegett ellenségének a szagát érezte-é az imént?
A bizonyosság meg is érkezett Kálmán puskájából, aki mivel a hajtók még kellően biztonságos távolban jártak és a lövés szöge sem volt rizikós, szemből szügyön lőtte a kis kancsit.

A hajtók ezután már hamarosan kiértek hozzánk és a gyülekezőnél Sanyi úgy döntött, hogy tekintettel a szerény terítékre, még egy gyors hajtást a közvetlen szomszéd területen beleerőszakolunk a napba. Természetesen örültünk a lehetőségnek és gyalog, öles léptekkel siettünk az utolsó felálláshoz.
Géza és én bírtuk leginkább a tempót, így mienk lett az utolsó két lőállás.
Nekem egy öles fa jutott, jobbról Géza jó messze tőlem egy leskosárban kapott helyet.
Kitakarítottam a fa tövét, majd közvetlen előttem a fával a kisszékemen ülve várakoztam.
Először egy őz érkezett, a vastag levélszőnyegen jó messziről hallhatóan zörögve.
Aztán bentről, inkább Géza elől hallottam némi ágropogást, törést. Egy konda disznó állt be elé, nem mozdulva onnan, várva a történések alakulását.
Egyszer csak közelebb is avarcsörgést fogott a fülesem. Forgattam a fejem, mint egy bólogatós lokátort, de csak nem akaródzott felfedezni a zaj forrását.
Míg ki nem derült, hogy a fa takarásában, pont szemből a hajtás felől érkezik egy hatalmas fekete koca, 3 anyányi süldőjével.
Mikor meglátott, megtorpant és vigyázz-állásban megmeredve figyelt és szűrte a levegőt az orrán keresztül.
Lassan emeltem a puskát ülő helyzetemből, hogy még álltában célba vegyem valamelyik süldőjét.
De nem várta meg, hanem kiperdülve elkerülő manőverbe kezdett. Amint süldői is befordultak és megindultak, a legvégén haladót gyorsan oldalba lőttem és már kerestem is a következőt, a vállamnál tartott puskát lehetőleg gyorsan újra töltve.
Meg is találtam, már átugrott az úton, mire rá tudtam lőni (az út tabu volt Géza miatt), de a lövésem egy fába ment.
Újabb ismétlés és már szinte rajta vagyok a másik süldőn, amikor a szemem sarkából azt látom, hogy a meglőtt kocácska talpon van, majd nehezen, de megindul a többiek után.
Azonnal levetem a puskát a menekülő egészséges süldőről és amint a sebzett átért az úton, már ment is a megváltó golyó.
Mikor elfeküdt, még a menekülő süldő után dobtam a negyedik lövésemet, de az is fába került.
Hiába no, erdőben nem nehéz fát találni Vigyorog
Az enyémen kívül talán nem is volt másik lövés, de ha volt is, az izgalomtól nekem kimaradt.
Visszaültem a székemre, meggyújtottam egy szivarkát és csendesen pöfékelve vártam, hogy kiérjenek a hajtók.
Majd velük együtt felmásztunk a dombra, meggyőződni arról, hogy a többi disznó tényleg egészségesen hagyta el a vadászatot és nem hagytunk hátra sebzettet a területen.

A kocsikhoz érve az ott már összegyűlt vadásztársak szerint onnan nekem gyalog kellett volna hazagyalogolnom, de egyes vélemények annak adtak hangot, hogy valamilyen kétoldalú egyezménnyel akár kitilthatnának Romániából is.... Röhög
De az ugratás mögött nem volt bántó szándék....csak amennyi feltétlen kell ahhoz, hogy még jobban tudjak örülni a zsákmányolt vadnak Ördög
Na ezért is olyan jó ezzel a csapattal együtt vadászni   Igen

A teríték Ördöghék telephelyén készült, ahol a lobogó rönkfáklyák fénye mellett 5 disznónak és egy rókának szólt a kürtöm.

Este a szálláshelyen most már kissé tartalmasabb ünneplés vette kezdetét, kishíjján hajnalodott, mire mindenki ágyba került.
Majd a vasárnapi közös reggeli után búcsút vettünk egymástól és ki-ki a maga irányában elhagyta Tótit, Leheléket, Romániát..... Wave

Azt gondolom, hogy bátran írhatom mindenki nevében, hogy újból csodálatos élményben volt részünk.
Egy társas vadászat minőségét nem első sorban az adja, hogy hány megtört szemű vadnak lobog a máglya, hanem hogy kikkel vadásztunk együtt azon a napon?!
És ezt tekintve ez a vadászat semmi kivetni valót sem hagyott maga mögött a szerényebbre sikerült terítékével Taps

Nagyon köszönjük Leheléknek és az Ördögh családnak, valamint a helyi vadászoknak és hajtóknak a közreműködést és azt,
hogy érzésünk szerint nem csupán üzletként tekintenek erre a napra és ránk vevőként Igen Emelem

Nagyon bízom abban, hogy a jövőben még számos alkalommal gyújthatunk együtt fáklyát náluk és szólhat a kürt.....hogy valami tényleg zúgjon a vadnak odaát Kacsint
 Piál Angyal Wave




Naplózva

Vadász vagyok...így egyszerűen.
vegeza
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 3061



« Új üzenet #18031 Dátum: 2015. November 30. - 22:09:09 »

Reggel a tusolást, borotválkozást kihagytuk. Sprayból csak azt használtuk, amire az volt írva, hogy: Sweet Corn  Röhög

Szombat reggel a pálinka felejtős, valamiért jobban ízlett a 100%-os narancslé  :Mosolyog

Hányás? Hát pazarlunk mi?  Tasli
Volt ott víz?
 Ördög
Naplózva

"Sors bona, nihil aliud"
Az optimista angolul tanul, a pesszimista héberül.....
A realista meg lőni!
vegeza
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 3061



« Új üzenet #18032 Dátum: 2015. November 30. - 22:21:54 »

"Nagyon bízom abban, hogy a jövőben még számos alkalommal gyújthatunk együtt fáklyát náluk és szólhat a kürt.....hogy valami tényleg zúgjon a vadnak odaát."
 Igen Türelmetlenül
Naplózva

"Sors bona, nihil aliud"
Az optimista angolul tanul, a pesszimista héberül.....
A realista meg lőni!
Boar
Adminisztrátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 16592



« Új üzenet #18033 Dátum: 2015. November 30. - 23:52:44 »


9 puskára 5 disznó esett, ami 25 puskára számolva 14-es teríték.

Ez a matek elég légből kapott... Fejvakarás
Ha rendesen le van állva a terület, akkor nagyobb a hatékonyság tehát akár több is lehet a vége. De kilenc puska elég kis minta ahhoz, hogy statisztikát gyártson belőle az ember.
Naplózva

Lassan lépked a fűben
a vak zenészek kara.
Mondjátok emberek,
ez már Európa?
Boar
Adminisztrátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 16592



« Új üzenet #18034 Dátum: 2015. November 30. - 23:59:01 »


A 350,-€ nem kevés pénz, ezen kár is lenne vitázni, de egy ilyen vadásznapra még mindig igen-igen kedvező összegnek tekinthető, 2 éjszakai szállással, teljes ellátással.
A 2 nap meg dupla árral jár együtt, szerintem ezt is fel tudta mindenki mérni, legalább is kinézem a csapat tagjaiból Vigyorog

Ezt most vettem észre. Ez a matek is sántít. Egy vadásznap+két éjszaka duplája az két vadásznap+négy éjszaka.
Tudtommal az éjszakák száma nem változott Fejvakarás
Egy kis korrepetálás rátok férne, van itt matektanár? Ha nincs, majd a tesis vadásztárs veszi kezébe az ügyeteket... Ördög
Naplózva

Lassan lépked a fűben
a vak zenészek kara.
Mondjátok emberek,
ez már Európa?
galoscsabus
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 6369


vadász


« Új üzenet #18035 Dátum: 2015. December 01. - 00:11:06 »

Ez a matek elég légből kapott... Fejvakarás
Ez a matek is sántít.
És még mondja valaki, hogy hiábavaló volt Führerné minden fáradozása.... Ördög
Naplózva

Vadász vagyok...így egyszerűen.
Vadász35
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 229



« Új üzenet #18036 Dátum: 2015. December 01. - 10:30:33 »

Ezt most vettem észre. Ez a matek is sántít. Egy vadásznap+két éjszaka duplája az két vadásznap+négy éjszaka.
Tudtommal az éjszakák száma nem változott Fejvakarás
Egy kis korrepetálás rátok férne, van itt matektanár? Ha nincs, majd a tesis vadásztárs veszi kezébe az ügyeteket... Ördög

A fasznak kell rági a gittet!??  :tasliFőleg neked Feri akibe némi ész és inteligencia is szorult, ráadásul Lehellel is jó barátságban vagy. Mondta valaki, hogy ugyan azon a területen lesz a hajtás mind a két nap?? Mondta valaki, hogy ugyan annyiba kerül mind a két nap? Nem veszedészre, hogy Lehelt vádolod, ezekkel a megjegyzésekkel!?

Naplózva

„Nem a szarvas megy át az úton, az út megy át az erdőn.”
Vadász35
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 229



« Új üzenet #18037 Dátum: 2015. December 01. - 10:40:36 »



"Este a szálláshelyen most már kissé tartalmasabb ünneplés vette kezdetét, kishíjján hajnalodott, mire mindenki ágyba került."


Tavaly olvastam valami olyasmit a beszámolódban, hogy a többieknek már rég fellőtték a pizsit de a „keménymag” bizony hajnalig állta a sarat Piál. Már akkor elhatároztam, hogy ilyet azért rólam ne írogasson holmi disznógyilkos Ördög
Szóval a mi a beszámolóból kimaradt: A keménymag valóban hajnalig beszélgetett Piál, de kedves marketingprofesszorunk ezt úgy oldotta meg, hogy két-három órát csicsizett a fotelben, bár igaz ami igaz horkolás tekintetében ezt elég keményen tette Röhög

Lehel!
Köszönöm a vendégszeretetet és a barátságot, amivel fogadtál minket! Kérlek, ne törődj az intrikákkal, csak irigykednek.

Üdv: Karcsi
Naplózva

„Nem a szarvas megy át az úton, az út megy át az erdőn.”
Janikafox
Vendég
« Új üzenet #18038 Dátum: 2015. December 01. - 10:53:31 »

.sszátok meg, minden közös vadászatból ez van? Ha igen, akkor ez minket minősít, vendégként és szervezőként is. Állandó vita, hogy ki volt ott, ki nem,  ki lőtt, ki nem, mi mennyibe került? Mifasznak kell róla írni egyáltalán? Mindenki beszámol arról, hogy mikor, hol, merre járt vadászni? Kötelező?
Nyilván mint minden vadászembert engem is érdekel egy beszámoló, de van olyan érzésem, hogy kevesebb vita lenne, ha kimaradna néhányszor a helyszín meg a társaság említése. Én pl biztosan nem fogok megsértődni, ha szombat után senki nem ír egy szót sem arról, hol vadászott, sőt erre kérném a néhány fórumos résztvevőt. Akkor is, ha esetleg a teríték vagy az élmény miatt indokoltnak érzik az érintettek a beszámolót.
Lehet, hogy furcsa kérés, de egyre erősebb az érzés, hogy a közös vadászatok inkább szétszakítják a fórumot, mint összetartják.
Naplózva
Németh Lajos
Globális moderátor
Vadász
*
Elérhető Elérhető

Hozzászólások: 9992



« Új üzenet #18039 Dátum: 2015. December 01. - 10:57:25 »

A fasznak kell rági a gittet!?? 


Jelzem, hogy ez a stílus itt nem divat.
Naplózva

Vagy láng csap az ódon, vad vármegye-házra,
Vagy itt ül a lelkünk tovább leigázva.  /Ady/
Vadász35
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 229



« Új üzenet #18040 Dátum: 2015. December 01. - 11:06:18 »

Jelzem, hogy ez a stílus itt nem divat.

Szia Lajos!

Igazad van, kissé felment a pumpa. Sajnálom.
Kérlek töröld ezt a mondatot.

Üdv: Karcsi
Naplózva

„Nem a szarvas megy át az úton, az út megy át az erdőn.”
Anti
Vadász
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 2681



« Új üzenet #18041 Dátum: 2015. December 01. - 12:31:50 »

Mifasznak kell róla írni egyáltalán? Mindenki beszámol arról, hogy mikor, hol, merre járt vadászni? Kötelező?
Nyilván mint minden vadászembert engem is érdekel egy beszámoló, de van olyan érzésem, hogy kevesebb vita lenne, ha kimaradna néhányszor a helyszín meg a társaság említése. Én pl biztosan nem fogok megsértődni, ha szombat után senki nem ír egy szót sem arról, hol vadászott, sőt erre kérném a néhány fórumos résztvevőt. Akkor is, ha esetleg a teríték vagy az élmény miatt indokoltnak érzik az érintettek a beszámolót.
Lehet, hogy furcsa kérés, de egyre erősebb az érzés, hogy a közös vadászatok inkább szétszakítják a fórumot, mint összetartják.


 Fejvakarás
Nem túl előre mutató gondolat...
Az egész Fórumnak egyik fő lényege, hogy megosszuk egymással élményeinket, tapasztalatainkat. Ebben a topikban meg szinte csak beszámolókat (a veszekedéseken és a gratulációkon kívül)  olvashatunk.
Persze nem kötelező... Én se írok le mindig mindent (bár ez inkább az időhiánynak köszönhető).
Én azért remélem, hogy a ti hajtásotokról is érkezik majd ide írásos beszámoló.
És remélem, hogy még sok szép közös vadászaton vehetünk részt együtt a Fórumos Vadásztársakkal.

 Wave 
Naplózva

"kilenc és fölötte"
I shot the sheriff, but I did not shoot the deputy...
Horrido
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 7947


Generalbakter


« Új üzenet #18042 Dátum: 2015. December 01. - 13:14:37 »

Mi ( Sanyival- megelőlegezem) egy remek vadászaton vettünk részt Veletek. Barna és Robi, a nem vadász barátaim is, mint ahogy sok év óta, remekül szórakoztak. Újvendég Kálmán Barátom-ki azért már járt itt-ott az országban és azon kívül is, szuperul érezte magát.
Köszönöm Nektek a barátságot, Lehelnek külön az intézést-szervezést (amival azért csak a nyűg van, lásd alant....). Ördög Sanyiéknak, a hajtócsapatnak ( a személyes köszönet után itt is) a kitűnő vadászatot.
Jövőre ha lehet újra ott szeretnénk lenni!
Vagy esetleg januárban az a titokzatos, sokszoremlegetett NÁDAS???!!! Kacsint Kacsint Kacsint
Naplózva


A jó vasutasnak még a hetedik szomszédja is hülye...
Janikafox
Vendég
« Új üzenet #18043 Dátum: 2015. December 01. - 13:21:48 »

Anti, alapvetően igazad van. Teljes mértékben, abban is, hogy nem előremutató gondolat. Részemről kérés volt és ha valaki akceptálja örülök, de ha nem, az sem tragédia. Csak ne legyen már kötelező jellegű ez a beszámolósdi. Ki van a tököm, mikor a résztvevők még haza sem értek, de már vagy öten reklamálnak, hogy még nincs beszámoló. Erről jut eszembe:
volt olyan közös vadászatról szóló beszámoló, ahol nem volt veszekedés, sértődés valami miatt, akár a résztvevők, akár a részt nem vevők részéről? Isten bizony én nem emlékszem egyre sem.
Hidd el, könnyen elmegy az ember kedve a szervezéstől. Legalábbis az enyém. Annak tudatában, hogy x-szeres túljelentkezés van nálunk minden helyre fórumon kívülről, néha hülyének érzem magam, hogy egyáltalán foglalkoztam az idén is az egésszel, főleg úgy, hogy én nem is fogok fegyverrel részt venni. De örülök annak, hogy néhány olvtárs-baráttal legalább itt találkozunk és jól érezzük magunkat egy napig.
Sok kritika jogos volt nem tagadom és senkitől nem várható el, hogy hozsannázzon egy sz.r szervezésű vadászatot, de szerinted kinek van arra szüksége, hogy oldalakon keresztül azon menjen a vita, hogy ki-mit-hogyan b.szott el.
Naplózva
Horrido
Globális moderátor
Vadász
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 7947


Generalbakter


« Új üzenet #18044 Dátum: 2015. December 01. - 13:37:49 »

Anti, alapvetően igazad van. Teljes mértékben, abban is, hogy nem előremutató gondolat. Részemről kérés volt és ha valaki akceptálja örülök, de ha nem, az sem tragédia. Csak ne legyen már kötelező jellegű ez a beszámolósdi. Ki van a tököm, mikor a résztvevők még haza sem értek, de már vagy öten reklamálnak, hogy még nincs beszámoló. Erről jut eszembe:
volt olyan közös vadászatról szóló beszámoló, ahol nem volt veszekedés, sértődés valami miatt, akár a résztvevők, akár a részt nem vevők részéről? Isten bizony én nem emlékszem egyre sem.
Hidd el, könnyen elmegy az ember kedve a szervezéstől. Legalábbis az enyém. Annak tudatában, hogy x-szeres túljelentkezés van nálunk minden helyre fórumon kívülről, néha hülyének érzem magam, hogy egyáltalán foglalkoztam az idén is az egésszel, főleg úgy, hogy én nem is fogok fegyverrel részt venni. De örülök annak, hogy néhány olvtárs-baráttal legalább itt találkozunk és jól érezzük magunkat egy napig.
Sok kritika jogos volt nem tagadom és senkitől nem várható el, hogy hozsannázzon egy sz.r szervezésű vadászatot, de szerinted kinek van arra szüksége, hogy oldalakon keresztül azon menjen a vita, hogy ki-mit-hogyan b.szott el.

De azért még jöhetünk a hétvégén... Kacsint Ördög
Naplózva


A jó vasutasnak még a hetedik szomszédja is hülye...
Oldalak: 1 ... 1183 1184 1185 1186 1187 1188 1189 1190 1191 1192 1193 1194 1195 1196 1197 1198 1199 1200 1201 1202 [1203] 1204 1205 1206 1207 1208 1209 1210 1211 1212 1213 1214 1215 1216 1217 1218 1219 1220 1221 1222 1223 ... 1437   Fel
  Nyomtatás  
 
Ugrás: